Loading...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ας δούμε πως θα είναι η Δευτέρα για μας!


Κριός

Κριέ,η δουλειά σου μπορεί να είναι σε μια στασιμότητα, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου κακό σήμερα, με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί και να σταθεροποιεί τα κεκτημένα σου. Προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Απόφυγε τα μπερδέματα και μείνε πιστός στο πρόγραμμά σου, χωρίς να δελεάζεσαι από οικονομικές προτάσεις.Στα αισθηματικά σου, άφησε πίσω σου όσο μπορείς τα άγχη και τις εντάσεις και μη μεταφέρεις την κακή σου διάθεση στη σχέση σου.
Ταύρος
Ταύρε,Στο χώρο της δουλειά σου, η ημέρα θα σε ανταμείψει για τους κόπους σου και θα λάβεις αναγνώριση από τους συνεργάτες σου σε όλα τα επίπεδα. Μόνο δώσε προσοχή στα έξοδά σου και μην κάνεις περιττά ανοίγματα.Στα αισθηματικά σου,καλό θα είναι να βρεις το χρόνο αλλά και τη διάθεση να μιλήσεις με το σύντροφό σου και αν υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν, να προσπαθήσεις να τα λύσεις μαζί του με όμορφο και ήρεμο τρόπο.
Δίδυμοι
Δίδυμε,τα επαγγελματικά σου είναι σήμερα σε μια δύσκολη μέρα, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις, χωρίς να αγχώνεσαι. Προσοχή στα έξοδα, τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν.Στα αισθηματικά σου,μην κρατάς όλες τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου. Μίλησε στον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά, μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος, γιατί δεν σου κάνει καλό.
Καρκίνος
Καρκίνε,στη δουλειά σου τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά ευχάριστα και θα νιώσεις πιο ήρεμος και αισιόδοξος, για να βάλεις μπροστά τα νέα σου σχέδια. Οι ανώτεροί σου σου εκφράζουν τον θαυμασμό τους, αλλά την δεδομένη στιγμή μάλλον δεν είναι εύκολο να σου το αποδείξουν και με μια αύξηση. Κάνε υπομονή και θα έρθει και αυτό με την σειρά του.Στα αισθηματικά σου, οι διαφωνίες που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου για πρακτικά θέματα του σπιτιού, μπορούν να λυθούν αν υιοθετήσεις μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντί του και προσπαθήσεις να μην διεκδικείς με απόλυτο τρόπο αυτά που θέλεις.
Λέων
Λέοντα,στη δουλειά σου, μείνε σταθερός στα πιστεύω σου και μην αλλάζεις κάθε τόσο γνώμη γιατί αυτό θα οδηγήσει τους συνεργάτες σου να μην σε εμπιστεύονται. Μην αφήνεις την παρορμητικότητα να σε οδηγεί και δράσε μόνο με την λογική. Μεγάλη προσοχή επίσης θέλουν τα οικονομικά σου που δεν πάνε πολύ καλά. Στα αισθηματικά σου,είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου.
Παρθένος
Παρθένε,Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι τώρα καιρός για να τις αναλάβεις. Οι ανώτεροι σου ίσως σου φορτώσουν επιπλέοντες ευθύνες από αυτές που ήδη έχεις. Στα οικονομικά μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.Στα αισθηματικά σου,προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα και σε βασάνιζαν.
Ζυγός
Ζυγέ,στη δουλειά σου, θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς από παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά.Στα αισθηματικά σου,σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου.
Σκορπιός
Σκορπιέ,στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, γιατί από την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα που δεν τα περίμενες και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.Στα αισθηματικά σου,έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφό σου γρήγορα, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε βασανίζουν και δεν σε αφήνουν να εκδηλωθείς.
Τοξότης
Τοξότη,οι ιδέες σου σήμερα θα είναι προσοδοφόρες και οι ανώτεροί σου θα τις εκμεταλλευτούν δεόντως, για να αυξήσουν τα έσοδά τους. Ταυτόχρονα, θα βελτιωθούν και τα δικά σου οικονομικά, με κάποια έξτρα χρήματα που θα σου δώσουν.Στα αισθηματικά σου, έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια του συντρόφου σου για δουλειές και εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι. Καλό είναι να του εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου και να ανταποδώσεις με κινήσεις, που φανερώνουν την αγάπη σου.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, όλα πάνε καλά και κάποιες αλλαγές θα φέρουν νέες προοπτικές στην καριέρα σου. Αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή.Στα αισθηματικά σου,σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου.
Υδροχόος
Υδροχόε,τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά εσύ αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση. Ηρέμησε και μην πιέζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που κυνηγάς. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση.Τα αισθηματικά σου, πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου, ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή.
Ιχθείς
Ιχθύ,στη δουλειά σου, κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις, φίλε Ιχθύ. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος, κυρίως στα οικονομικά σου τα οποία βελτιώνονται.Στα αισθηματικά σου,άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες με τον σύντροφό σου.
Ζώδια 1067926232173420704
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε