Loading...

Δήμαρχος Ραφήνας: «Φοβάμαι ότι θα διπλασιαστούν οι νεκροί» - Βρέφος ανάμεσα στα θύματα


Σοκάρει η είδηση ότι ανάμεσα στους τουλάχιστον 24 νεκρούς βρίσκεται και ένα βρέφος 6 μήνων.
Την εκτίμηση ότι ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική θα διπλασιαστεί εξέφρασε ο δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μπουρνούς περιέγραψε εικόνες βιβλικής καταστροφής, οι οποίες αποκαλύφθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας.
«Η μέρα θα είναι πολύ δύσκολη, ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί», δήλωσε στην ΕΡΤ ο αντιπρόεδρος ΕΚΑΒ, Μιλτιάδης Μυλωνάς, και εκτίμησε ότι οι νεκροί θα φτάσουν τους 30.
Όπως εξήγησε, ακόμα δεν έχουν καταγραφεί άνθρωποι που έχουν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους και έχουν χάσει τη ζωή τους.

Βρέφος 6 μηνών ανάμεσα στα θύματα

Την ίδια ώρα, σοκάρει η είδηση ότι ανάμεσα στους τουλάχιστον 24 νεκρούς βρίσκεται και ένα βρέφος 6 μήνων. 
Όπως έγινε γνωστό με τις φλόγες να... γλείφουν το σπίτι τους στο Μάτι, οι τραγικοί γονείς το εγκατέλειψαν σοκαρισμένοι έχοντας μαζί το νεογέννητο παιδί τους και βρέθηκαν στην παραλία.
Εκεί τους περισυνέλλεξε σκάφος κι αφού τους αποβίβασε σε ασφαλές μέρος, το μωρό παρουσιάζοντας αναπνευστικά προβλήματα από τους καπνούς, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγία Σοφία, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών μετά από λίγη ώρα κατέληξε.
Σημειώνεται πως όλοι οι νεκροί μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί στην περιοχή μεταξύ Ραφήνας και Νέας Μάκρης: ειδικότερα, στο Μάτι και στο Κόκκινο Λιμανάκι, όπου εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες σε σπίτια και αυτοκίνητα ή προσπάθησαν να διαφύγουν από τη θάλασσα αλλά πνίγηκαν.
Περιφέρεια Αττικής 5580831202084070215
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε