Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 21/7/2018


Καλημέρα! Ας δούμε πως θα περάσουμε αυτό το Σάββατο!
Κριός
Κριέ,η δουλειά σου σήμερα έχει αρκετές υποχρεώσεις που θα σε αγχώσουν, αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα τα φέρεις όλα στο σημείο που θέλεις . Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, καθώς θα προκύψουν νέες ευκαιρίες.Στα αισθηματικά σου,υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει άμεσα να συζητήσεις με το σύντροφό σου. Μην αναβάλεις τίποτα και μη διστάσεις να είσαι ειλικρινής γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.
Ταύρος
Ταύρε,τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αρκεί να είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί σήμερα . Να θυμάσαι ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί θα προκύψουν έξοδα που δεν περίμενες. Στα αισθηματικά σου,η ανήσυχη διάθεση και η ανασφάλεια μπορεί σήμερα να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Καλύτερα λοιπόν να χαλαρώσεις και να μιλήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου.
Δίδυμοι
Δίδυμε,οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου, αλλά πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτικός με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, για να μην εξαπατηθείς. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις.Στα αισθηματικά σου,φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου και δώσε τόπο στην οργή για να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα.
Καρκίνος
Καρκίνε,στη δουλειά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες γιατί πιθανόν να μην σε συμφέρουν όπως νόμιζες. Όπως και να έχει, μην αποφασίσεις βιαστικά, γιατί θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου και σήμερα θα σε αγχώσουν,όμως αν αποφύγεις τα περιττά έξοδα όλα θα πάνε μια χαρά.Στα αισθηματικά σου,η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης στη σχέση σου.Αντί να αναλώνεσαι σε φωνές και τσακωμούς βρες την υπομονή και τη σοβαρότητα να λύσεις ώριμα ό,τι σε απασχολεί.
Λέων
Λέοντα,για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις στον χώρο της δουλειάς σου πρέπει να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά και να βγεις στην πρώτη γραμμή. Όσο δεν έχεις το θάρρος να δείξεις τις ικανότητές σου, κανείς δεν θα σε αναγνωρίζει. Χρειάζεται αποφασιστικότητα και τόλμη. Ό,τι συζήτηση γίνει που αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή.Στα αισθηματικά σου,Ένα ρομαντικό βράδυ σε περιμένει στη σχέση σου και γι’ αυτό προτού επιστρέψεις στο σπίτι, φρόντισε να αφήσεις έξω από την πόρτα τις σκοτούρες σου για τη δουλειά.
Παρθένος
Παρθένε,στη δουλειά σου, όλη αυτή η ένταση μπορεί να σε κάνει να κινηθείς χωρίς πολύ σκέψη και αυτό θα δημιουργήσει αργότερα προβληματάκια. Τα οικονομικά πρέπει οπωσδήποτε να γλιτώσουν από τη βιασύνη σου, γιατί κινδυνεύεις να βγεις εκτός προυπολογισμού.Στα αισθηματικά σου,μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις στη σχέση σου και να πρέπει να μιλήσεις για να ξεδιαλύνεις τις καταστάσεις ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου.
Ζυγέ
Ζυγέ,μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία κάποιων υποθέσεων που κωλυσιεργούν. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν.Στα αισθηματικά σου,άνοιξε τα μάτια σου και τα αφτιά σου και μην κάνεις πως δεν ακούς και δεν βλέπεις όλα όσα γίνονται γύρω σου και αφορούν τη σχέση σου.Πρέπει άμεσα να λάβεις δραστικά μέτρα, αν θέλεις να σώσεις κάποιες καταστάσεις και να επέλθει η ηρεμία στην ζωή σου.
Σκορπιός
Σκορπιέ,η δουλειά σου θα σε ωθήσει σήμερα να κάνεις αρκετές αλλαγές, κάποιες μάλιστα θα είναι δραστικές. Μην πάρεις καμιά απόφαση πριν υπολογίσεις τα θετικά και τα αρνητικά της. Τα οικονομικά σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.Στα αισθηματικά σου,κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν είναι μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας σου και δεν πρέπει να τα καταλογίζεις στον σύντροφό σου. Αν ηρεμήσεις μπορείς να περάσεις πολύ καλά μαζί του.
Τοξότης
Τοξότη,τα επαγγελματικά σου, είναι σε μια περίεργη φάση και πιθανόν να προκύψουν κάποιες δυσκολίες που θα σε αποσυντονίσουν. Ωστόσο, με λίγη ηρεμία και λογική σκέψη μπορείς να χειριστείς το καθετί. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πάνε λίγο καλύτερα.Στα αισθηματικά σου, όπου νομίζεις ότι έχει χαθεί το καλό κλίμα στη σχέση σου, χρειάζεται λίγη καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.
Αιγόκερως
Αιγόκερε,στη δουλειά σου οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.Στα αισθηματικά σου, άφησε τους εγωισμούς στην άκρη και μίλησε ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Μπορεί αν αλλάξεις συμπεριφορά, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου.
Υδροχόος
Υδροχόε,τα επαγγελματικά σου θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτε. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στα αισθηματικά σου,μερικές φορές νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου απέναντι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει και να συζητήσεις μαζί του όλα τα παράπονά σου.
Ιχθείς
Ιχθύ,απόφυγε στη δουλειά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι πολύ καλά και αισθάνεσαι αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα.Στα αισθηματικά σου,ο σύντροφός σου θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει σε θέματα που αντιμετωπίζει, αλλά δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση σας. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα και δείξε του έμπρακτα ότι είσαι δίπλα του για να τον βοηθήσεις με κάθε τρόπο.

Ζώδια 145988193518019344
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε