Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 27 Ιουλίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
ΚΡΙΟΣ
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις τη θέση που έχεις σε μία ομάδα ή σε ένα σύλλογο καθώς θα διαπιστώσεις πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Ακόμα είναι πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος που σχετίζονται με κάποιο φίλο σου ή ακόμα και μία παρεξήγηση που μπορεί να έχεις μαζί του. Καλό θα ήταν να αποφύγεις εντάσεις και να προσπαθήσεις να λύσεις οτιδήποτε αν θεωρείς πως υπάρχει μέσω του διαλόγου. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή και σε οικονομικά ζητήματα καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια έξοδα τα οποία σχετίζονται με παρελθοντικά γεγονότα και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις μία γενικότερη ένταση και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για να μην τη διοχετεύσεις στον/στη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία του παρελθόντος θα κάνει ξανά την εμφάνισή της και θα πρέπει να τη διαχειριστείς  συνετά και προσεκτικά.
ΤΑΥΡΟΣ
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποείται σήμερα στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και τη δουλειά σου. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο καθώς θα υπάρξουν κάποια εμπόδια είτε στον ένα τομέα είτε στον άλλον που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις σχέδιο δράσης ή ακόμα και να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους ανθρώπους. Οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα για αυτό θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα αντιδράσεις ώστε να μην ζημιωθείς. Καλό θα είναι να έχεις ένα δεύτερο πλάνο καθώς είναι πιθανό να χρειαστεί να ελιχθείς. Δώσε προσοχή σε αντιδράσεις της στιγμής  προς τους δικούς σου ανθρώπους καθώς μπορεί να εγείρουν νεύρα.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς η συναισθηματική φόρτιση που θα νιώθεις από επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα θα τον/ην κάνει τον πιο αδύναμο κρίκο. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε με κρατήσεις χαμηλό προφίλ προς αυτόν/η που σε ενδιαφέρει καθώς αυτό θα βοηθήσει την εικόνα σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου  μπορεί να φέρει αλλαγές στις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Ακόμα είναι πιθανόν να φέρει αλλαγές και σε κάποιο ταξίδι δημιουργώντας σου εκνευρισμό. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι συνετός/η και να αποφύγεις να δράσεις με παρόρμηση, καθώς αυτό θα δημιουργήσει εκνευρισμό ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Οι αναβολές, οι αλλαγές και οι καθυστερήσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με εκπαιδευτικά ζητήματα, ταξίδια και μετακινήσεις είναι πολύ πιθανές  για αυτό φρόντισε να έχεις και ένα plan b ώστε να το χρησιμοποιήσεις αν χρειαστεί. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση καθώς τα ατυχήματα ανήκουν στην γκάμα της έκλειψης.
Σήμερα  μία διαφωνία με τον/ην σύντροφό σου μπορεί να γίνει αιτία για να συνειδητοποιήσεις πως έχετε εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης, όμως μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς οι σκέψεις θα είναι «της στιγμής». Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός σου μπορεί να δημιουργήσει θέματα σε μία πρόσφατη γνωριμία. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη κάνεις μία ενδοσκόπηση προκειμένου να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου.  Αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς θα έρθεις σε επαφή με συναισθήματα που αποφεύγεις μέχρι τώρα. Ακόμα είναι πιθανό να  φέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα  που σχετίζεται με δάνεια, τράπεζες και ασφάλειες. Σήμερα θα νιώθεις συναισθηματικά φορτισμένος/η και αυτό δεν θα είναι ευνοϊκό ούτε για προσωπικές ούτε για οικονομικές αποφάσεις. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στις οικονομικές, καθώς είναι πιθανόν να  προκύψει κάποια οφειλή από παρελθοντικές ενέργειές σου η οποία δεν θα σε χαροποιήσει.
Σήμερα ενδέχεται να γίνεις αρκετά κτητικός/η με τον/η σύντροφό σου όμως θα πρέπει να κατευνάσεις την ανάγκη σου να τον/ην ελέγξεις και να θυμάσαι πως η δράση φέρνει και αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία του παρελθόντος θα έρθει ξανά στο προσκήνιο για να πάρει την τελική της ιδιότητα.
ΛΕΩΝ
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον ζωδιακό σου άξονα, θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για αλλαγές σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά σήμερα και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τα αλλάξεις. Αυτό που μπορείς σίγουρα να κάνεις είναι να προσέξεις τον τρόπο που θα διαχειριστείς τυχόν αλλαγές και διαφωνίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σκέψου προσεκτικά τα δικά σου θέλω και τι είναι αυτό που περιμένεις από τους άλλους ώστε να  είσαι ξεκάθαρος/η απέναντί τους. Παλιές σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και ο τρόπος που θα τις αντιμετωπίσεις θα δημιουργήσει ταραχές!
Η έκλειψη είναι πιθανό να σου δημιουργήσει συναισθηματική αναταραχή και θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Είναι πιθανό να εκνευριστείς μαζί του/ης για περασμένα γεγονότα τα οποία είχατε λύσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι καρμική και  θα έρθει για να ανοίξει ένα νέο κύκλο στη ζωής σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις μία καθημερινότητα η οποία δεν σε εκφράζει. Αυτό θα σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις άρδην πράγματα που σε ενοχλούν αλλά υπό τη συναισθηματική φόρτιση μπορεί να σε ενοχλούν όλα! Μην ξεκινήσεις δραστικές αλλαγές σήμερα αλλά προσπάθησε να  βρεις τρόπους για να κάνεις πιο ευέλικτη την καθημερινότητά σου μαζί με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις ποιες συνήθειες και ανθρώπους θέλεις να κρατήσεις σε καθημερινή βάση και ποιες/ποιους να αφήσεις πίσω σου.
Σήμερα το ταίρι σου  μπορεί να αποτελέσει μέρος των αλλαγών που έχεις κατά νου αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις γιατί μετά μπορεί να το μετανιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία παλαιότερη γνωριμία θα έρθει ξανά στο προσκήνιο και θα διεκδικήσει την προσοχή σου. 
ΖΥΓΟΣ
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου θα φέρει στο προσκήνιο  φιλικές σχέσεις, έρωτες και παλιούς έρωτες! Αυτοί είναι οι τομείς από τους οποίους θα προκύψουν τα θέματα που θα εγείρει η έκλειψη και εσύ καλείσαι να τα διαχειριστείς όσο το δυνατόν πιο ορθά. Σήμερα πιθανόν να αναγκαστείς να κρίνεις τα «κακώς κείμενα» σε φιλικά και ερωτικά ζητήματα και αυτό θα σου δημιουργήσει μία συναισθηματική φόρτιση η οποία μπορεί να μετατραπεί σε εκνευρισμό. Προσπάθησε να τη διαχειριστείς  εάν δεν θέλεις να προκύψουν ζητήματα με τους γύρω  σου. Απόφυγε να συγκρίνεις καταστάσεις του παρόντος με καταστάσεις του παρελθόντος γιατί αυτό θα σε  κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις σίγουρα.
Σήμερα τα ζητήματα με τον/τη σύντροφό σου θα έχουν ιδιαίτερη σημασία καθώς η έκλειψη θα τα τονίσει και εσύ καλείσαι να τα διαχειριστείς με προσοχή και χωρίς νεύρα. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε τις βόλτες σε μέρη που ξέρεις  πως μπορεί να δεις κάποιον/α που θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις του παρελθόντος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου θα φέρει εξελίξεις στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου ή σε κάποια συνεργασία που έχεις. Αυτές είναι πιθανόν να σε αποσυντονίσουν και να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Οι ανακατατάξεις είναι πιθανές αλλά θα πρέπει να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία καθώς μόνο έτσι θα πάρεις τις κατάλληλες και περισσότερο ευνοϊκές αποφάσεις για εσένα. Πρόσεξε ιδιαίτερα και τις σχέσεις με  την οικογένειά σου καθώς είναι πιθανό να  έρθουν παράπονα από τους δικούς σου ή εσύ να κάνεις παράπονα προς εκείνους δημιουργώντας  μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για τελεσίδικες και σοβαρές αποφάσεις καθώς είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσεις «εν βρασμώ» και αυτό δεν θα σε βοηθήσει καθόλου.
Σήμερα ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα που σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου και ο μόνος τρόπος για να  μην σας επηρεάσουν είναι να τα αφήσεις πίσω, εκεί όπου ανήκουν. Αν είσαι ελεύθερος/η  ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο  προσέγγισης σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει αν βλέπεις πως δεν έχει αποτέλεσμα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις στις σχέσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Αφορμή για αυτό θα σταθούν κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος και κάποια γεγονότα τα οποία είχαν συμβεί κάποτε. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να είσαι τόσο κουρασμένος/η από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που τελικά να εκνευριστείς και να την πληρώσει κάποιος δικός σου. Προσπάθησε να αποφύγεις όσο περισσότερο μπορεί τις εντάσεις καθώς ακόμα και από μία μικρή διαφωνία μπορεί να δημιουργηθεί μία μεγάλη «σύρραξη». Προσπάθησε να φιλτράρεις και οτιδήποτε ακούσεις σήμερα καθώς τα λόγια μπορούν να γίνουν αφορμή για καυγάδες.
Σήμερα προτίμησε να μείνεις με τον/τη σύντροφό σου στο σπίτι και να  αφήσετε τις κοινωνικές επαφές για μία άλλη ημέρα καθώς  οι συναναστροφές με κόσμο εγκυμονούν κινδύνους και διαφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνία με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη για αυτό θα πρέπει να έχεις υπομονή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου θα σε αναγκάσει να εκσυγχρονίσεις ένα οικονομικό σου πλάνο προκειμένου αυτό να γίνει λειτουργικό για εσένα. Αφορμή για αυτό θα αποτελέσει ένα έξοδο που μπορεί να μην έχεις υπολογίσει, και θα εμφανιστεί μπροστά σου αναγκάζοντας σε να κάνεις κάτι με το ταμείο σου. Σήμερα θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα οικονομικά σου καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψει απώλεια χρημάτων η τιμαλφών με έμμεσο ή με άμεσο τρόπο.  Δώσε ιδιαίτερη προσοχή και σε θέματα συμβολαίων αλλά και σε ένα οικονομικό διακανονισμό καθώς μπορεί να μην είναι προς όφελος σου.
Σήμερα  μπορεί να είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία μεταξύ σας, καθώς θα είσαι επιρρεπής στο να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι δράσεις σου προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει δεν θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις αυτό που θέλεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου, εφιστά την προσοχή σου σε καταστάσεις που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Μία διαφωνία στο σπίτι θα γίνει αφορμή για να χαλάσει η διάθεσή σου, αλλά σίγουρα μπορείς να σώσεις την κατάσταση αν τη διαχειριστείς με ψυχραιμία. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις ανάγκες και επιθυμίες τις οποίες δεν διαπραγματεύεσαι και ήρθε η ώρα να τις «ακούσεις». Αυτό θα φέρει το κλείσιμο ενός κύκλου μιας προσωπικής σχέσης ή συνεργασίας καθώς ήρθε η ώρα να ανοίξει ένας νέος. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να μην κοιτάς πίσω σου όταν θέλεις να βαδίσεις μπροστά.
Σήμερα είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου οι οποίες θα τον εκπλήξουν και πιθανόν να εκπλήξουν και εσένα όταν περάσει η επήρεια της έκλειψης. Αν είσαι ελεύθερος/η  μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αισθηματικά ζητήματα καθώς η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις τις κατάλληλες.
ΙΧΘΥΕΣ
Η ολική έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου θα φέρει εντάσεις και εσωτερικές ανησυχίες οι οποίες θα ξεκινήσουν από το περιβάλλον εργασίας σου. Είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια γεγονότα τα οποία θα σε απογοητεύσουν και θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ανάγκη από αλλαγές που σχετίζονται με το εργασιακό σου περιβάλλον και με την καθημερινότητά σου γενικότερα. Για να διαχειριστείς σωστά τα δεδομένα που έχεις και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις θα πρέπει να αποστασιοποιηθείς καθώς αν τα δεις «εν θερμώ» θα δράσεις λάθος. Άκουσε τη διαίσθηση σου καθώς θα σε βοηθήσει στις αποφάσεις σου.
Σήμερα  θα έχεις δουλειές και υποχρεώσεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να το μεταφέρεις στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας άνθρωπος θα έρθει και θα αλλάξει την καθημερινότητά σου! 
Ζώδια 1544955348213524591
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε