Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 9 Ιουνίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα όχι απλά θέλεις αλλά θα απαιτήσεις να έχεις την προσοχή των άλλων ιδιαίτερα αν νιώσεις πως  κάποιοι αγαπημένοι σου άνθρωποι δεν σου δίνουν τη σημασία που επιθυμείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα υπάρξει παρασκήνιο κυρίως όσον αφορά κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και τις αποστάσεις από ανθρώπους που  πιστεύεις πως δεν είναι ειλικρινείς απέναντί σου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και αυτό θα είναι βοηθητικό για τη σημερινή ημέρα.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πιεσμένος/η και από τη δουλειά αλλά και από τον/τη σύντροφό σου όμως η καλή επικοινωνία που θα έχετε μεταξύ σας θα είναι βοηθητική για να το λύσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η  απόφυγε τις ίντριγκες προς αυτόν/ην που σου αρέσει.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα εστιάσεις περισσότερο σε κάθε τι που μπορεί να σε αγχώσει καθώς είναι πιθανό ενδόμυχα να αντλείς ευχαρίστηση από αυτό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα κάνει πιο έντονα όλα τα συναισθήματά σου και τις ανησυχίες σου με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να  παρασυρθείς από ατέρμονες σκέψεις. Βέβαια την ίδια στιγμή το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα είναι πολύ βοηθητικό για να επικοινωνήσεις όλα αυτά που σε απασχολούν και να μπορέσεις να τα μοιραστείς με ανθρώπους εμπιστοσύνης σου. Αυτό σίγουρα θα είναι πολύ ανακουφιστικό για εσένα για αυτό χρησιμοποίησε το και μην τα κρατάς όλα μέσα σου.
Σήμερα μπορεί να σκεφτείς πως ο/η σύντροφός σου κάτι κάνει πίσω από την πλάτη σου όμως η καχυποψία σου θα είναι αυτή που τα κάνει! Αν είσαι ελεύθερος/η μην μπερδέψεις τις ανησυχίες που έχεις για την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας με αυτό που σου δείχνει εκείνη.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα θα νιώθεις καλύτερα αν είσαι με παρέα και όχι μόνος/η σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό αναζητά την επαφή με κόσμο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  σου εφιστά την προσοχή καθώς από τη μία είναι πιθανόν να αναζητήσεις τους αγαπημένους σου φίλους προκειμένου να περάσετε χρόνο μαζί από την άλλη όμως μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας λόγω διαφορετικών απόψεων ή λόγω κάποιας άλλης διαφωνίας. Ευτυχώς που υπάρχει το εξισορροπητικό εξάγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει αν μη τι άλλο να υποστηρίξεις αυτά που λες και τελικά να κερδίσεις και μία  αντιπαράθεση.
Σήμερα θα χρειαστεί να μην πάρεις τοις μετρητοίς τα λόγια του/ης συντρόφου σου καθώς εκείνος/η θα τα λέει αλλιώς αλλά εσύ θα τα εκλαμβάνεις κακοπροαίρετα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει αν χαλαρώσεις και δεν προδικάζεις καταστάσεις. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεσαι σε ένα επαγγελματικό πυρετό και πιθανόν να πασχίζεις είτε για να φτάσεις κάποιο στόχο που έχεις βάλει  είτε γιατί θέλεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ημέρα δεν θα είναι βοηθητική για αυτά που θέλεις να επιτύχεις. Κράτησε μία διακριτική στάση στη δουλειά και μην ασχοληθείς με τίποτε άλλο παρά μόνο με το κομμάτι της εργασίας σου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σου χαρίσει ένα ισχυρό επικοινωνιακό πλεονέκτημα το οποίο μπορεί να αντισταθμίσει λίγο την καχυποψία και την απόσταση που  ενδεχομένως να υπάρχει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
Σήμερα θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο και στον/τη σύντροφό σου καθώς τις τελευταίες ημέρες και εκείνος/η θυσιάζεται μαζί με εσένα λόγω των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα.
ΛΕΩΝ
Σήμερα  θα παρατηρήσεις πως οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα ξεκινήσουν να σε ψάχνουν και θα επιθυμήσουν να περάσουν χρόνο μαζί σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό/η προς τους γύρω σου δημιουργώντας σου καλή διάθεση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω χρειάζεται προσοχή καθώς είναι πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που παρατηρήσεις πως κάποιος προσπαθεί να σου υποδείξει τι να κάνεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους  Διδύμους θα σε βοηθήσει να λύσεις οποιοδήποτε θέμα προκύψει πριν χρειαστεί να πάρεις θέση μάχης!
Σήμερα οι διαφορετικές απόψεις που μπορεί να έχεις με τον/τη σύντροφό σου δεν θα βοηθήσουν τη σχέση σας  καθώς μπορεί να δημιουργήσουν ανταγωνιστική διάθεση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις  επιτηδευμένη επίδειξη γνώσεων σε αυτόν/η που σε ενδιαφέρει καθώς θα φανεί  περίεργα. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα  στο μυαλό σου θα υπάρχει ένα κύριο ζήτημα που σε απασχολεί είτε αισθηματικού είτε οικονομικού χαρακτήρα και όλα θα γυρίζουν γύρω από αυτό, με αποτέλεσμα οτιδήποτε άλλο ακόμα και αν είναι σημαντικότερο να καταλήξει δευτερεύον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως δεν θα είναι εύκολο να δεις σωστά το ζήτημα που σε ενδιαφέρει καθώς θα είσαι ανασφαλής και καχύποπτος/η. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να μειώσεις την απόσταση με κάποιους ανθρώπους από το  επαγγελματικό σου περιβάλλον και να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής μαζί τους.
Σήμερα θα χρειαστεί να  μην αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο διαφορετικά θα ξεκινήσεις να πιέζεις τον/τη σύντροφό σου λόγω των σεναρίων που θα κάνεις με το μυαλό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί υπομονή καθώς οτιδήποτε άλλο και να κάνεις σήμερα θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι προκαλούν ένα περίεργο συναίσθημα καθώς θα κινείστε με διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα  υπάρξει μία περίεργη διάθεση ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, ιδιαίτερα αν νιώσεις πως οι άλλοι προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους είναι βοηθητικό για να κάνεις μία συζήτηση και να εκφράσεις τα παράπονα και τις ενστάσεις σου. Χρησιμοποίησε το ταλέντο σου στο λόγο και μην αφήσεις τον εαυτό σου να φτάσει στο σημείο να τσακωθεί.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου μπορεί να διαταραχθούν και να εγείρουν ζητήματα καχυποψίας και ανασφάλειας. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν θα είναι προσοδοφόρα για αισθηματικά ζητήματα για αυτό κράτησε στάση αναμονής. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι υποχρεώσεις που είχες τις τελευταίες ημέρες μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό και η ένταση σου θα γίνει εμφανής και στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει συνθήκες πίεσης στο εργασιακό σου περιβάλλον που θα απορρέουν είτε από τις εργασιακές υποχρεώσεις είτε από τους ανθρώπους εκεί. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να κρατήσεις τις ισορροπίες λόγω της διπλωματικής σου διάθεσης. Προσπάθησε να εστιάσεις μόνο στις υποχρεώσεις και στις δουλειές που έχεις  προκειμένου να  μην μπεις σε μπελάδες.
Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να μην μεταφέρεις στη σχέση σου τις εντάσεις όλης της ημέρας που απορρέουν από τις  δουλειές που είχες. Αν είσαι ελεύθερος/η δες προσεκτικά μία νέα γνωριμία και μην ξεκινήσεις οτιδήποτε αν ήδη νιώθεις πως κάτι πάει λάθος.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βρεις χαρά και ευχαρίστηση μέσα από δραστηριότητες, χόμπι και συναντήσεις με φίλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα χαλάσει για λίγο το καλό κλίμα καθώς μπορεί να σε κάνει αρκετά απαιτητικό/η και με τους φίλους σου αλλά και με τον/τη σύντροφό σου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να λύσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση δημιουργηθεί καθώς θα έχεις μία άνεση στο λόγο και ένα επικοινωνιακό χάρισμα! Βέβαια να θυμάσαι πως η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία για αυτό μην αφήσεις  -όσο περνάει από το χέρι σου- να δημιουργηθούν εντάσεις.
Σήμερα  το μικρό πράσινο τερατάκι της ζήλειας θα κάνει την εμφάνισή του και θα δημιουργήσει έριδες ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς με προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να διαχειριστείς μία νέα γνωριμία  χωρίς να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από εκείνη!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα την προσοχή σου θα τραβήξουν οι δουλειές του σπιτιού και όλες οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό και από τους αγαπημένους σου δικούς σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα τις φέρει στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα υπάρξουν εντάσεις κατά τη διάρκεια αυτών των υποχρεώσεων. Αυτό θα συμβεί διότι εσύ και η οικογένειά σου δεν θα έχετε τον ίδιο τρόπο προσέγγισης στα θέματα που σας αφορούν. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα βοηθήσει την κατάσταση και θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχει μία μαγική λύση για κάθε τι που σε εκνευρίζει. Λέγεται διάλογος!
Σήμερα  ενδέχεται να έρθει στην επιφάνεια συσσωρευμένη ένταση των προηγούμενων ημερών και θα πρέπει να το διαχειριστείς πολύ προσεκτικά προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μετά εμποδίων και χρειάζεται υπομονή.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τις τελευταίες ημέρες συνήθισες την παρέα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου και σήμερα θα επιδιώξεις το ίδιο καθώς αν μείνεις μόνος σου δεν θα νιώθεις και τόσο καλά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι στενές επαφές με τους γύρω σου μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και απόσταση λόγω διαφορετικών απόψεων. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις  κερδισμένος/η, καθώς θα έχεις τον τρόπο να στηρίξεις με επιχειρήματά οτιδήποτε πεις, για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς!
Σήμερα  μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα σας κάνει καλό καθώς θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την ηρεμία στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ίσως χρειαστεί κάποια «θυσία» την οποία εσύ δεν είσαι σε θέση να κάνεις!
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αγχωθείς ιδιαίτερα αν έχεις αφήσει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα  προκαλέσει ένταση και δεν θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με βάση το συμφέρον σου όσον αφορά μία οικονομική συμφωνία. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα είναι βοηθητικό για να διαπραγματευτείς ζητήματα που θα προκύψουν μέσα στην ημέρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην αφήσεις την απαισιοδοξία και τις ανησυχίες σου να κερδίσουν το προβάδισμα.
Σήμερα  η αυτοπεποίθησή σου δεν θα είναι σε καλά επίπεδα και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ καθώς υπάρχει περίπτωση ακόμα και ασυνείδητα να δημιουργήσεις εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία λεκτική αντιπαράθεση μπορεί να έχει ευεργετική επίδραση  ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/η που θέλεις, αρκεί να μην το παρακάνεις!
Ζώδια 8884284659862192863
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε