Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 3 Ιουνίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη  έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να τονώσεις τις σχέσεις με φίλους και συναδέλφους σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σε κάνει πολύ υποστηρικτικό/η με τους άλλους και θα ενισχύσει τη διάθεσή σου να ασχοληθείς με οτιδήποτε απαιτεί συλλογική προσπάθεια.  Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους το απόγευμα πέρα από αρκετά δραστήριο/α θα σε κάνει και αρκετά επικοινωνιακό/η  και αυτά τα δύο θα είναι ένας καλός συνδυασμός για οτιδήποτε θελήσεις να επιτύχεις. Εκμεταλλεύσου την ημέρα καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και νέες συμμαχίες!
Σήμερα  μπορείς να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να λάβει μέρος σε μία δραστηριότητα μαζί σου ιδιαίτερα αν είναι ομαδική καθώς η επαφή με κόσμο θα σας κάνει καλό. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα έχει την τιμητική του σήμερα και αν το χρησιμοποιήσεις μπορείς να καταφέρεις πολλά!
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου σήμερα είναι η κοινωνική σου προβολή  και για να το επιτύχεις θα χρειαστεί να στραφείς τις επαγγελματικές σου ικανότητες και να τις προωθήσεις τα κατάλληλα πρόσωπα. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Υδροχόο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σε βάλει στη δράση προκειμένου να το καταφέρεις.  Η δική σου δράση μπορεί να φέρει και αντίδραση από ορισμένους για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς οι σχέσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον μπορεί να διαταραχθούν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους το απόγευμα θα σώσει την κατάσταση και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες.
Σήμερα το ταίρι σου θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και αν το ακούσεις θα δεις ότι είχε δίκιο. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσέγγισε διακριτικά αυτόν/η που σου αρέσει ιδιαίτερα αν βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και δεν αποκλείεται να σε ξεσηκώσει ώστε να πάρεις τη βαλίτσα σου και να φύγεις ακόμα και για μια ημέρα. Αν καταφέρεις να κάνεις την εξόρμηση που έχεις κατά νου τότε σίγουρα θα ηρεμήσεις και θα γυρίσεις άλλος άνθρωπος. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη μπορεί να  δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα μεταξύ εσένα και των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου καθώς  η βιασύνη σου θα προκαλέσει εκνευρισμό όχι μόνο σε εσένα αλλά και στους γύρω σου. Πρόσεξε τις μετακινήσεις καθώς ενδέχεται να βιάζεσαι αρκετά και να «σκοντάψεις». Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να φτιάξεις το κλίμα το οποίο μπορεί να διαταράχθηκε λόγω της έντασης σου το πρωί.
Σήμερα  θα είσαι δύσκολος αντίπαλος και μία διαφωνία με το ταίρι σου μπορεί να σε αναδείξει νικητή, αλλά σίγουρα θα σου στοιχίσει σε νεύρα. Αν είσαι ελεύθερος/η  εκμεταλλεύσου τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και όχι τη βιασύνη σου, για να προσεγγίσεις αυτόν/η που θέλεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η με όλους και για αυτό θα προτιμήσεις να κρατήσεις αποστάσεις ακόμα και από ανθρώπους που υπό κανονικές συνθήκες θέλεις να βρίσκονται κοντά σου. Η Σελήνη έχει περάσει  στον Υδροχόο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη θα  σου δημιουργήσει έντονο συναισθηματικό αναβρασμό με αποτέλεσμα να ψάχνεις εξιλαστήριο θύμα!  Ακόμα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει που θα συντελέσουν και εκείνα για τον εκνευρισμό σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε επαναφέρει στην τάξη και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσεις κάθε τι που σε απασχολεί.
Σήμερα η «έντονη» διάθεση που θα έχεις προς τον/τη σύντροφό σου μπορεί να δημιουργήσει ένταση στη σχέση σας αλλά αν τη δεις σαν ευκαιρία για να έρθετε κυριολεκτικά κοντά τότε θα σας κάνει πολύ καλό. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς μπορεί να γίνεις πειστικός/η  προς κάποιον/α που σου αρέσει. 
ΛΕΩΝ
Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες καθώς η Σελήνη  που έχει περάσει στον  Υδροχόο θα τονίσει κάθε κατάσταση -είτε θετική είτε αρνητική- που υπάρχει σε αυτές. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα φέρει στο προσκήνιο τα απωθημένα σου και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και φασαρίες. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς ακόμα και αν έχεις δίκιο για κάτι που θα πεις ο τρόπος που θα το πεις δεν θα είναι ο κατάλληλος. Αν χρειάζεται οπωσδήποτε να λύσεις μία παρεξήγηση σήμερα προτίμησε το απόγευμα καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα εξομαλύνει την κατάσταση και θα σε βοηθήσει να βρεις το δίκιο σου.
Σήμερα  είναι πιθανό να νιώσεις πως το ταίρι σου, σου πάει κόντρα όμως σκέψου μήπως έχεις και εσύ ένα μερίδιο ευθύνης για αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί υπομονή και διάθεση για επικοινωνία εκ μέρους σου προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις την εντύπωση που θέλεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι υποχρεώσεις της ημέρας θα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα είναι αρκετές  με αποτέλεσμα να πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους γιατί αν τις αφήσεις θα πολλαπλασιαστούν! Η Σελήνη έχει περάσει στον  Υδροχόο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη  θα σου χαρίσει τόση ενέργεια όση ακριβώς χρειάζεσαι προκειμένου να τακτοποιήσεις κάθε  δουλειά που θα παρουσιαστεί. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα  σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και θα σε βοηθήσει πολύ σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Οι συμφωνίες ευνοούνται σήμερα και να θυμάσαι πως όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα τα προσεγγίσεις.
Σήμερα θα παρακινήσεις και τον/τη σύντροφό σου να τελειώνει κάποιες από τις υποχρεώσεις που έχει καθώς  θέλεις να βρεις χρόνο για εσάς τους δύο και αυτό θα γίνει μόνο εάν έχετε τελειώσει με τις εκκρεμότητες σας. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα συνδυάσεις υπέροχα το φλερτ με τις δουλειές! 
ΖΥΓΟΣ
Έφτασε η ημέρα που θα δώσεις προτεραιότητα σε εσένα και σε αυτά που σε ευχαριστούν καθώς η αλήθεια είναι πως οι προηγούμενες ημέρες ήταν αρκετά κουραστικές. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σε ξεσηκώσει και θα σε προκαλέσει να αδράξεις κάθε ευκαιρία!  Οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα  φρόντισε να είναι κάτι που σε ευχαριστεί καθώς αυτό είναι το μυστικό για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα φέρει νέα  και συναντήσεις με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που έχεις να δεις καιρό.
Σήμερα  πάρε τον/τη σύντροφό σου και ασχοληθείτε με κάτι που θα το κάνετε παρέα και θα μειώσει τα πλεονάζοντα αποθέματα της ενέργειάς σας όπως είναι ένα σπορ! Αν είσαι ελεύθερος/η οι πιθανότητες να αποτύχεις σε ένα αισθηματικό ζήτημα ελαχιστοποιούνται αισθητά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική αναστάτωση στο σπίτι σου και να μην ξέρεις πως πρέπει να τη διαχειριστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Υδροχόο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη  δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα καθώς θα σε κάνει ανυπόμονο/η. Προσπάθησε να βρεις τρόπο να ανταπεξέλθεις χωρίς να εκνευρίζεσαι καθώς δεν θα καταφέρεις τίποτα αν δεν χαλαρώσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα εξομαλύνει την κατάσταση για αυτό καλό θα ήταν να επιλέξεις το δεύτερο μισό της ημέρας για να συζητήσεις κάποια θέματα τα οποία είναι σημαντικά και για εσένα αλλά και για τους δικούς σου ανθρώπους.
Σήμερα  είναι πιθανό να ξεκινήσει μία διαφωνία  με τον/τη σύντροφό σου για ένα ζήτημα άνευ σημασίας απλά και μόνο γιατί εσύ θα αντιδράσεις έντονα σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να χαλαρώσεις ώστε να δεις πιο αντικειμενικά τη στάση που θα κρατήσεις απέναντι σε αυτόν/η που σου αρέσει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να επικοινωνήσεις με όσους περισσότερους μπορείς καθώς η συζήτηση φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά! Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου χαρίσει την ενέργεια και τη διάθεση να κάνεις μία βόλτα σε συγγενείς γνωστούς ακόμα και γείτονες! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σου δημιουργήσει υπερένταση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις καθώς δεν θα αργήσεις να μετατρέψεις μία συζήτηση σε πεδίο μάχης!  Απόφυγε να ανοίξεις ζητήματα που ξέρεις εκ των προτέρων πως υπάρχουν διαφωνίες και μην πηγαίνεις γυρεύοντας. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να βρεις ένα τρόπο επικοινωνίας που δεν θα εγείρει εντάσεις και φασαρίες!
Σήμερα  είναι τόσο εύκολο να επικοινωνήσεις με τον/τη σύντροφό σου και άλλο τόσο να τσακωθείς, η επιλογή είναι αποκλειστικά στο χέρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι εύκολο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε αυτόν/η που σε ενδιαφέρει και να έχεις θετικά αποτελέσματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα θα ξεκινήσει με κάποιες ανησυχίες σου οι οποίες σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα  για αυτό και καλό θα ήταν να κάνεις μία καταγραφή εσόδων-εξόδων προκειμένου να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για αυτά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και εγείρει θέματα ασφάλειας με πρώτο από όλα τον οικονομικό τομέα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα σε  βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς και να βρεις τρόπο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα ευνοήσει επαφές και συζητήσεις για οικονομικά θέματα αρκεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα έχεις μία ροπή στις εντάσεις.
Σήμερα  θα νιώσεις την ανάγκη να είσαι πολύ κοντά στον/τη σύντροφό σου όμως αν τον πιέσεις θα πρέπει να θυμάσαι πως οι στενές επαφές μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα! Αν είσαι ελεύθερος/η δράσε στοχευμένα προς αυτόν/η που θέλεις και θα καταφέρεις αυτό που θέλεις!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα επηρεάσει τη διάθεση σου καθώς θα προκαλέσει συναισθηματικές μεταβολές που με τη σειρά τους θα προκαλέσουν μία περίεργη κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Η σύνοδος που θα σχηματίζει με τον Άρη θα σου χαρίσει ενέργεια και ζωντάνια. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να διοχετεύσεις το πλεόνασμα ενέργειας προς ένα ωφέλιμο σκοπό, διαφορετικά θα γίνει νεύρα που θα δημιουργήσουν προβλήματα και σε εσένα και στους άλλους. Το τρίγωνο  που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από τους Διδύμους το απόγευμα θα βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μη δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.
Σήμερα  θα είναι εύκολο να βρεις ένα νέο κώδικα επικοινωνίας με τον/τη σύντροφό σου που θα βοηθήσει πολύ τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ και η δράση ευνοούνται και αν τα εκμεταλλευτείς θα καταφέρεις να επιτύχεις ένα αισθηματικό σου στόχο.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Οι ανησυχίες που θα έχεις σήμερα θα σε κάνουν αρκετά καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε κατάσταση άμυνας ακόμα και αν είσαι περιτριγυρισμένος/η από δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Υδροχόο και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Άρη θα εντείνει το άγχος σου και την περίεργη διάθεση σου με αποτέλεσμα να σε κρατήσεις αποστάσεις με όλους.  Όσο περνάει η ημέρα θα είναι πιο εύκολο να το διαχειριστείς καθώς το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Διδύμους θα  βοηθήσει την επικοινωνία σου και θα σε φέρει κοντά με κάποιους ανθρώπους.  Επένδυσε στους ανθρώπους της οικογένειάς σου καθώς σήμερα θα βρεις συναισθηματικό καταφύγιο στους δικούς σου. 
Σήμερα θα είσαι πολύ δυνατός/η στα επιχειρήματα και αυτό θα το χρησιμοποιήσεις προκειμένου να «στριμώξεις» τον/τη σύντροφό σου και να μάθεις κάτι που θέλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει πίσω από μία νέα γνωριμία και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. 
Ζώδια 5502053882451701611
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε