Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 12 Ιουνίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η ημέρα θα φέρει στην επιφάνεια το ταλέντο σου στις δημόσιες σχέσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.  Σήμερα θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις με τους άλλους για αυτό μη διστάσεις να κανονίσεις συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους ώστε να έρθεις σε επαφή με διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις την αντίληψή σου! Αν ασχολείσαι με το εμπόριο η επικοινωνιακή σου διάθεση μπορεί να σου φέρει και επαγγελματικές συμφωνίες ή νέες γνωριμίες και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις.
Σήμερα  η επικοινωνία θα είναι το δυνατό σου στοιχείο για αυτό κανόνισε να βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να λύσετε ένα θέμα που υπάρχει στον ορίζοντα. Αν είσαι ελεύθερος/η το επικοινωνιακό σου ταλέντο σίγουρα θα βοηθήσει να σπάσει ο πάγος σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει προσωπικά.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα αναγκαστείς να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα όπως είναι τα οικονομικά σου καθώς το άγχος που νιώθεις και η εσωτερική αναστάτωση προέρχεται σε ένα μεγάλο ποσοστό από το ταμείο σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σε παρακινήσει ώστε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα. Είναι πολύ πιθανό να σου έρθει στο μυαλό μία ιδέα την οποία αν υλοποιήσεις θα μπορέσεις να τονώσεις το εισόδημά σου και να βρεις μία έξτρα πηγή εσόδων. Προσπάθησε να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση και να δεις τι χρειάζεται ώστε να μπορέσεις να την υλοποιήσεις.
Σήμερα θα νιώθεις μία ανασφάλεια η οποία δεν θα πηγάζει από τη σχέση σου όμως στον/τη σύντροφό σου θα τη «φορτώσεις» και αυτό δεν θα είναι πολύ σωστό εκ μέρους σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και μέσα στην τράπεζα που έχεις πάει για κάποιες υποχρεώσεις σου!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και εσύ ήδη νιώθεις την ενέργεια της καθώς θα σε βγάλει από τις σκέψεις των προηγούμενων ημερών που σχετίζονταν κατά ένα μεγάλο ποσοστό με παρελθοντικά ζητήματα.  Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και να συζητήσεις με τους συνεργάτες ή το/η σύντροφο σου αυτά που έχεις κατά νου.  Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος/η να ακούσεις και τις σκέψεις των αγαπημένων σου προσώπων και να μην  εκνευριστείς σε περίπτωση που κάποιος/α δεν έχει παρόμοιες σκέψεις με εσένα. 
Σήμερα  ενδέχεται να φανείς εγωκεντρικός προς τον/τη σύντροφό σου καθώς τείνεις να δώσεις αποκλειστική σημασία μόνο σε αυτά που θέλεις εσύ αγνοώντας τα δικά του/ης θέλω. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μόνο αν κάνεις και εσύ ένα βήμα προς τα εκεί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεση σου δεν είναι και στα καλύτερα της σήμερα- παρόλο που πιθανόν να μην υπάρχει ιδιαίτερος λόγος- και εσύ νιώθεις πεσμένος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και ένα αδιόρατο άγχος ακόμα και για τις πιο απλές υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να  μην αφήσεις τις ανησυχίες σου να επηρεάσουν την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις της καθώς υπάρχουν στο μυαλό σου και μόνο εκεί. Αν επικεντρωθείς στις εργασίες που έχεις να φέρεις εις πέρας θα παρατηρήσεις σιγά-σιγά πως το μυαλό σου δεν θα έχει χρόνο να ανησυχεί για υποθετικά σενάρια!
Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και αυτό δεν θα βοηθήσει την επαφή με τον/τη σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε  έστω να μην το παρακάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  τα σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου δεν θα  σε αφήσουν να χαρείς ένα αισθηματικό ζήτημα που υπάρχει αυτό τον καιρό. 
ΛΕΩΝ
Όσες δουλειές και να έχεις σήμερα θέλεις να βρεις χρόνο για να δεις τους φίλους σου και ήδη κανονίζεις τι θα κάνεις μετά τη δουλειά. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα φέρει κοντά σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και νέες γνωριμίες οι οποίες θα σου φανούν πολύ χρήσιμες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.  Η επικοινωνία και η επαφή με τους άλλους θα σου φτιάξει τη διάθεση για αυτό ακόμα και αν δεν προλάβεις να δες τους φίλους σου φρόντισε να επικοινωνήσεις μαζί τους και μην το αναβάλλεις, καθώς είναι μία ημέρα που ευνοεί φιλικές επαφές και δημόσιες σχέσεις!
Σήμερα  μπορείς να κανονίσεις μία βραδιά για το/η σύντροφο και τους αγαπημένους σου φίλους και έτσι δεν θα μείνει κανείς παραπονεμένος/η! Αν είσαι ελεύθερος  ενδέχεται να υπάρξει φλερτ ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον/α που ανήκει στο φιλικό σου περίγυρο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ανάγκη σου να εξελιχθείς μέσα από τη δουλειά σου  και τις σωστές επαγγελματικές  επιλογές θα είναι έντονη σήμερα καθώς το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους θα φέρει στην επιφάνεια  ανησυχίες σχετικές με την κοινωνική σου αναγνώριση. Αυτό που θέλεις διακαώς σήμερα είναι να έχεις φήμη και κοινωνική αποδοχή και ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι ο δρόμος μέσα από τον οποίο θα προσπαθήσεις να την αποκτήσεις. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις καθώς για να γίνουν όλα αυτά που επιθυμείς χρειάζεσαι υπομονή επιμονή και παραπάνω από μία ημέρα!
Σήμερα μπορεί να έχεις μία κοινωνική υποχρέωση στην οποία να μην θέλεις να παρευρεθείς αλλά είναι μία καλή ευκαιρία για να ζητήσεις από τον/τη σύντροφό σου να σε συνοδεύσει και να κάνετε την εμφάνισή σας ως ζευγάρι. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να κρατήσεις τα  αισθηματικά σου ζητήματα μακριά από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.
ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη που έχει περάσει στους Διδύμους ενδείκνυται για κοινωνικές συναναστροφές και εξορμήσεις στη φύση,  μπάνιο στη θάλασσα ή ακόμα και μία μονοήμερη απόδραση!  Όσες δουλειές και να έχεις σήμερα εσύ θα σκέφτεσαι πότε θα τελειώσεις για να φύγεις και να μπορέσεις να ασχοληθείς με τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Προσπάθησε να τα καταφέρεις και να βρεις χρόνο για εσένα καθώς αυτό θα είναι το καύσιμο της διάθεσης σου! Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έχεις και νέα από συγγενείς και φίλους που ζουν στο εξωτερικό  και δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση  για ένα ταξίδι που σχετίζεται με εκείνους! 
Μία βόλτα σε ένα ειδυλλιακό μέρος θα είναι ότι πρέπει για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η μέρα θα ευνοήσει την αναθέρμανση των σχέσεων! Αν είσαι ελεύθερος/η χρησιμοποίησε τις εξαιρετικές  επικοινωνιακές ικανότητες σου για να φλερτάρεις με αυτόν/η που επιθυμείς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα έχεις την τάση για να παρεξηγηθείς και να εκνευριστείς ακόμα και για το παραμικρό. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και  θα φέρει στο μυαλό σου γεγονότα που σου έχουν προκαλέσει δύσκολες καταστάσεις ή ανθρώπους που δεν σου φέρθηκαν  με τον καλύτερο τρόπο.  Αυτό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αντιδράσεις έντονα προκειμένου να καταφέρεις να εκτονώσεις την αδικία που νιώθεις. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου σε αγαπημένους σου ανθρώπους, γιατί θα δημιουργηθούν θέματα στις σχέσεις σου και μάλιστα εκεί που δεν υπάρχουν. 
Σήμερα  θα είσαι «στην πρίζα» αλλά αυτό μπορεί να γίνει μία καλή αφορμή για να έρθεις  κυριολεκτικά κοντά με τον/τη σύντροφό σου καθώς  τα νεύρα μπορεί να σου δημιουργήσουν ερωτική διάθεση! Αν είσαι ελεύθερος/η η υπερβολική καχυποψία  θα γίνει αιτία παρεξηγήσεων μεταξύ εσένα και του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι σχέσεις θα είναι μείζων θέμα για εσένα σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους καθώς θα έρθουν στο προσκήνιο και θα αποκτήσουν  βαρύνουσα σημασία για  προσωπικές και επαγγελματικές αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανό να έχεις κατά νου μια νέα συνεργασία και να ζητήσεις και  τη γνώμη του/ης συντρόφου σου ή να έχεις κάποιο θέμα με τον/τη σύντροφό σου και να το συζητήσεις με ένα στενό συνεργάτη σου που έχει την εμπιστοσύνη σου. Βέβαια η ευθύνη της τελικής απόφασης για οποιοδήποτε θέμα βαρύνει εσένα και μόνο για αυτό εσύ θα πρέπει να είσαι εκείνος/η που θα αποφασίσει τι θα κάνει. 
Σήμερα  θα δείξεις ιδιαίτερη αδυναμία στον/τη σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις καθώς αν το παρακάνεις μπορεί να την καταχραστεί! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει, όμως σκέψου κατά πόσο εσύ θέλεις να σχετιστείς!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα η ημέρα θα έχει μια μεγάλη γκάμα υποχρεώσεων είτε επαγγελματικών, είτε προσωπικών, είτε οικογενειακών που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας με αποτέλεσμα και μόνο που θα τις σκεφτείς να αρχίσεις να νιώθεις κουρασμένος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και σε συμβουλεύει να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτο χρόνο  και να κάνεις  το κατάλληλο ημερήσιο πλάνο  ώστε να διευθετήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρόνο σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μια σωματική κόπωση για αυτό πριν ξεκινήσεις από το σπίτι εφοδίασε τον οργανισμό σου με ένα καλό πρωινό και μερικές βιταμίνες!
Σήμερα ενδέχεται να μη σου μείνει χρόνος για να αφιερώσεις στον/τη σύντροφό σου όμως κάλλιστα μπορείς να του/ης ζητήσεις να σου αφιερώσει εκείνος/η από το δικό του και να σε βοηθήσει με τις δουλειές σου! Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα ενδείκνυται για ξεκούραση και ανασύνταξη δυνάμεων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ημέρα θα είναι αρκετά ευνοϊκή καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα σε βοηθήσει να νιώσεις τη θετική της επίδραση στη διάθεση και την ψυχολογία σου!  Βρες μία δραστηριότητα που να σε χαλαρώνει ή να σε βοηθά να εκφράσεις τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σου και άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη!  Η ημέρα ενδείκνυται και για να βρεθείς με φίλους σου καθώς η ενέργεια σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα σε βοηθήσει να ξεσηκώσεις και τους άλλους! Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου γιατί αν δεν τον προσέξεις μετά θα απογοητευτείς.
Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι σε διαφορετική διάθεση από αυτή του/της συντρόφου σου οπότε ίσως χρειαστεί να τον/ην παρακινήσεις ώστε να κάνετε κάτι και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι εύκολο να κάνεις νέες γνωριμίες σήμερα καθώς η ενθουσιώδης διάθεση σου δεν θα αφήσει περιθώρια να μην κάνεις!
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα ψάχνεις ευκαιρία για να παρεξηγηθείς καθώς θα θυμηθείς όλες τις αδικίες που έχουν γίνει σε βάρος σου και η καλή σου διάθεση θα έχει φθίνουσα πορεία. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και υποδηλώνει πως μάλλον θα την πληρώσουν οι οικείοι σου για τις αδικίες που έχεις υποστεί ακόμα και αν δεν ευθύνονται εκείνοι για αυτές! Βέβαια πάνω στον εκνευρισμό σου μπορείς να κατηγορήσεις και εκείνους ακόμα και για κάτι που σου είχαν κάνει πριν αρκετά χρόνια! Προσπάθησε να κρατήσεις το καλό κλίμα στο σπίτι σου γιατί αν ψάχνεις αφορμή για καυγάδες σίγουρα θα βρεθεί.  
Σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις παράπονα ακόμα και στον/τη σύντροφό σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο σου για να μη φανεί πως του/ης επιρρίπτει τις ευθύνες. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων με αυτόν/ην που θέλεις και μην του εκφράσεις τα παράπονα που σου έχουν δημιουργήσει άλλοι. 
Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr
Ζώδια 4437211351781837900
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε