Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 11 Ιουνίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις σου θα γίνουν η αιτία για να τρέξεις λίγο παραπάνω σήμερα προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις και να τις τακτοποιήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μαζέψεις όσα περισσότερα χρήματα και υλικά αγαθά μπορείς προκειμένου να αισθανθείς ασφάλεια. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα  σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι που θέλεις και αφορά ένα οικονομικό σου ζήτημα και αυτό θα κάνει καλό πέρα από το πορτοφόλι σου και στην αυτοπεποίθησή σου!
Η θέληση και η πειθώ που θα έχεις θα σε βοηθήσει να κερδίσεις την υποστήριξη του/ης συντρόφου σου πάνω σε κάποιο θέμα και αυτό θα σου αυξήσει την αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα τονώσει το εγώ σου καθώς θα  υπάρξει έντονο φλερτ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω και τις επιθυμίες σου και μάλιστα να τις βάλεις σε προτεραιότητα. Προσπάθησε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο γιατί θα είναι εκείνος που θα έχει σημασία και θα σε γλιτώσει από τις παρεξηγήσεις με τους γύρω σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να σκεφτείς πως υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να καταφέρεις καθώς θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου σε μεγάλο βαθμό. Πρόσεξε μην κάνεις κατάχρηση αυτής και δημιουργηθούν θέματα ανάμεσα σε εσένα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους.
Σήμερα  θα είναι εύκολο να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για οτιδήποτε θελήσεις καθώς η επιμονή και η πειθώ σου θα είναι αδιαπραγμάτευτα  ταλέντα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα όσα  πίστευες για τις σχέσεις μέχρι σήμερα!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να μείνεις μόνος/η καθώς θα παρατηρήσεις πως η πολυκοσμία θα σε κουράσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και μία τάση για καχυποψία η οποία δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις λογικές αποφάσεις, ίσα-ίσα που θα σε μπερδέψει περισσότερο. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι ευνοϊκό καθώς θα τονίσει τη διαίσθησή σου και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρει σωστές αποφάσεις και να αντισταθμίσει την καχυποψία σου. Να θυμάσαι πως η δύναμή για οτιδήποτε και αν θελήσεις βρίσκεται μέσα σου για αυτό μην την ψάχνεις σε εξωγενείς παράγοντες.
Σήμερα  θα έχεις ισχυρή διαίσθηση αλλά θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να την μπερδέψεις με τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου και τελικά το μείγμα που θα βγει από αυτό να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν έχεις σύντροφο δώσε μεγαλύτερη προσοχή καθώς όλο αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέματα ενώ δεν υπάρχουν.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άλλη μία ημέρα που θα αναζητήσεις την παρέα των  φίλων σου καθώς εκείνοι θα είναι το στήριγμα σου και σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί ώστε να νιώσεις πως δεν το κουβαλάς μόνος/η σου. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό καθώς θα βοηθήσει την αυτοπεποίθησή σου. Σήμερα θα έχεις άλλο ένα εξαιρετικό ταλέντο, την πειθώ, και αυτή θα γίνει πολύ σημαντική καθώς θα είναι εύκολο να πείσεις τους φίλους σου  για οτιδήποτε θελήσεις!
Σήμερα θα είναι εύκολο να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για οτιδήποτε και αν θελήσεις όμως καλό θα ήταν να μην καταχραστείς αυτό το ταλέντο που  έχεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  θα έχεις την ικανότητα να σαγηνεύσεις κάποιον/α που θα γνωρίσεις μέσω ενός φίλου σου! 
ΛΕΩΝ
Τα ζητήματα που σχετίζονται με επαγγελματική αναγνώριση και κοινωνική φήμη θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο σε προτρέπει να κερδίσεις αυτά που αξίζεις. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη για αυτό προσπάθησε να μην είσαι ανυπόμονος/η καθώς  η ανυπομονησία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε  πεισμώσει και αυτό θα είναι ικανό να σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις με ένα εργασιακό σου ζήτημα ή ένα project που είχες αφήσει ημιτελές. Η δύναμη και η θέληση θα ταυτιστούν και αυτό θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα για εσένα.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να έχει άλλη γνώμη όσον αφορά κυρίως ένα επαγγελματικό ζήτημα αλλά η αλήθεια είναι πως εσύ δύσκολα θα ενστερνιστείς τη γνώμη ενός άλλου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόβαλε σε αυτόν/ην που θέλεις το δυναμικό σου χαρακτήρα καθώς αυτό είναι η γοητεία σου, αρκεί να μην το παρακάνεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να δώσεις στο μυαλό σου κίνητρο μέσα από εικόνες, φωτογραφίες και όμορφες σκέψεις για να ταξιδέψει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως το μόνο που χρειάζεσαι για να είσαι καλά είναι κάποιες στιγμές να ξεκουράσεις το μυαλό σου από τις έννοιες. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάτι το οποίο θα σε γεμίσει με ενέργεια και δύναμη. Αν δεν μπορείς να κάνεις μία μίνι απόδραση βγες έξω και συνάντησε αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών θα έχει τα ίδια θετικά αποτελέσματα.
Σήμερα θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις ένα σημείο επαφής με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχετε πολλές κοινές απόψεις πάνω σε σημαντικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η επαφή με κάποιον άνθρωπο από το ευρύτερο σου περιβάλλον θα σε κάνει να σκεφτείς πως εκείνος/η είναι η επόμενή σου σχέση!
ΖΥΓΟΣ
Το μυαλό σου συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστάσεις και ανθρώπους του παρελθόντος καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο αναμοχλεύει οτιδήποτε έχεις περάσει αλλά σίγουρα δεν έχεις ξεχάσει. Προσπάθησε να κρατήσεις λίγο τις ισορροπίες και να μην ασχοληθείς μόνο με ζητήματα του παρελθόντος καθώς θα σου  διαφύγουν και ζητήματα του παρόντος που αξίζουν την της προσοχής σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει σχετικά με ένα οικονομικό σου ζήτημα καθώς θα σου δώσει μία ιδέα από την οποία θα βγεις κερδισμένος/η. Άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς θα είναι το δυνατό σου σημείο σήμερα.
Ο μαγνητισμός που αποπνέεις δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο/η αλλά αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να προσέξεις και να μη δώσεις  δικαιώματα να ζηλέψει! Αν είσαι ελεύθερος/η αξιολόγησε κάποιες γνωριμίες που έχεις και άφησε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στην κατάλληλη. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα είσαι περισσότερο δεκτικός/η από αυτό που είσαι συνήθως στη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων και πριν την απορρίψεις θα την εξετάσεις πολύ προσεκτικά. Αφορμή για αυτή την «αλλαγή» είναι η Σελήνη η οποία βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο του Ταύρου και σου δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς με  τους αγαπημένους σου «άλλους» και με αυτά που πιστεύουν. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ ευνοϊκό καθώς θα σου χαρίσει τον απαραίτητο δυναμισμό  που θα σου χρειαστεί, μιας και σήμερα δεν θα σου είναι καθόλου εύκολο να χαλάσεις το χατίρι κάποιου και να του πεις όχι. Προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους ώστε να μη δημιουργηθούν παράπονα και από τις δύο μεριές.
Σήμερα  θα είσαι αρκετά δεκτικός/η και προς τον/τη σύντροφό σου  όμως προσπάθησε να κρατήσεις μία ισορροπία ώστε να μην εκμεταλλευτεί την καλή σου διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει και να μεταμορφώσει την προσωπική σου ζωή. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα είναι πιθανό η ημέρα να είναι αρκετά κουραστική καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις αρκετές εργασιακές και προσωπικές υποχρεώσεις όχι μόνο δικές σου αλλά και των γύρω σου. Αυτό εκτός του ότι θα σε κουράσει ενδέχεται και να σε εκνευρίσει καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι δεν αναλαμβάνουν τις δουλειές τους! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε καλεί να δουλέψεις προκειμένου να ανταμειφθείς. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις που έχεις καθώς θα ενισχύσει τη δύναμη και τη θέλησή σου.  Αυτό που χρειάζεσαι να θυμάσαι είναι το κίνητρο για να κάνεις αυτά που θα σου ανατεθούν προκειμένου να μην τα παρατήσεις.
Σήμερα  αν καταφέρεις να φέρεις όλες τις υποχρεώσεις σου εις πέρας θα νιώσεις άτρωτος/η και αυτό μπορεί να σε κάνει να θα φερθείς ακόμα και λίγο απαξιωτικά προς τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μη σνομπάρεις μία νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον καθώς μπορεί να είναι η τυχερή σου! 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ημέρα χαράς και δημιουργίας η σημερινή καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο εγείρει όλα σου τα ταλέντα -καλλιτεχνικά και μη- και σε προτρέπει να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου.  Εσύ πάλι μπορεί να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου αλλά να βγεις μία βόλτα με τους φίλους σου. Αυτό είναι κάτι που θα έχει τα ίδια αποτελέσματα για εσένα καθώς μπορεί εξίσου να σου φτιάξει τη διάθεση! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου το απόγευμα θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό περιβάλλον ανθρώπων γύρω σου οι οποίοι θα σου δείξουν με τον τρόπο τους πως πιστεύουν σε εσένα και στις ικανότητες σου!
Σήμερα θα υπάρχει έντονος ερωτισμός μέσα στην ημέρα και αυτό θα είναι μία καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά και να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία μπορεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο έρωτα και σήμερα θα έχεις τα πρώτα δείγματα για αυτό!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι σε κατάσταση αλλαγών στο σπίτι ή ακόμα και μιας μετακόμισης και αυτό θα σου δημιουργήσει μία «συναισθηματική κινητικότητα» καθώς για κάποιο λόγο μπορεί να αγχωθείς μέχρι να τελειώσεις με αυτά. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και  να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με το σπίτι σου και τα μέλη που το απαρτίζουν.  Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εντείνει την ανάγκη σου να μεταμορφώσεις κάτι στο χώρο που ζεις προκειμένου να  νιώσεις καλύτερα!  Φτιάξε κάτι χειροποίητο για το σπίτι σου ή αγόρασε ένα μικρό διακοσμητικό και θα δεις πώς θα έχει ιδιαίτερα ευεργετικά αποτελέσματα στη διάθεσή σου. 
Σήμερα  παρακίνησε το ταίρι σου να μείνετε σπίτι καθώς είναι σίγουρο πως μέσα θα περάσετε καλύτερα από ότι αν βγείτε μία βόλτα! Αν είσαι ελεύθερος/η δώσε σημασία σε αυτόν/ην που όταν βρίσκεσαι δίπλα του/ης θέλεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος/η, ακόμα και αν το κάνεις ασυνείδητα. 
ΙΧΘΥΕΣ
Η επικοινωνία με συγγενείς, γνωστούς και αγαπημένους γείτονες θα είναι προτεραιότητα σου και σήμερα καθώς θέλεις να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και να ακούσεις τη συμβουλή τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους ανθρώπους που θα συνδιαλλαγείς.  Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει «διεισδυτική ματιά» με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των γύρω σου πριν καν μιλήσουν.  Καλό θα ήταν να μην καταχραστείς το ταλέντο σου και να αφήνεις τους άλλους να ολοκληρώσουν τη σκέψη τους πριν αποφασίσεις να μιλήσεις!
Σήμερα  μία εκ βαθέων συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα φέρει στην επιφάνεια πράγματα τα οποία αγνοούσες και θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα κάποια πράγματα για εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία μέσα από το στενό σου περιβάλλον μπορεί να  εξελιχθεί δυναμικά και ερωτικά.

Ζώδια 7157091253474142020
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε