Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα 30/5/2018


Για να δούμε τι θα πει και σήμερα το σύμπαν για τους δώδεκα του ζωδιακού!

Κριός
Ζόρικη θα είναι η μέρα σήμερα Κριέ στην εργασία σου. Θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις μεθοδικότητα και προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις . Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές σου εκκρεμότητες και μην κάνεις περιττά έξοδα. Στα αισθηματικά σου τώρα Κριέ μου,μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να περάσεις ερωτικές στιγμές.
Ταύρος
Επαγγελματικές προτάσεις θα έχεις Ταύρε μου που σε αγχώνουν, χωρίς λόγο όμως αφού μπορείς να φέρεις εις πέρας ότι και αν σου αναθέσουν. Έχεις μπει στην περίοδο που τα οικονομικά σου καθημερινά καλυτερεύουν , οπότε τώρα μπορείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Στα αισθηματικά σου τώρα Ταύρε μου,κάνε όσα ξεκαθαρίσματα χρειάζονται ώστε το ταίρι σου να καταλάβει τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και να μπορέσετε  να έρθετε πιο κοντά .
Δίδυμοι
Έχεις πολλές ανασφάλειες σε σχέση με τα επαγγελματικά σου Δίδυμε μου , όμως άδικα γιατί έχεις δουλέψει σκληρά και η επιτυχία είναι μπροστά σου. Σήμερα θα πρέπει να αποφύγεις τις σπατάλες γιατί θα ξεφύγεις από το προγραμματισμό σου. Στα αισθηματικά σου τώρα Δίδυμε μου,και σήμερα μπορείς να περάσεις μαγευτικές στιγμές με το ταίρι σου και είναι πιθανόν η σχέση σου να σου φυλάει ευχάριστες εκπλήξεις.
Καρκίνος
Σήμερα Καρκίνε θα πρέπει να ελέγξεις τον αυθορμητισμό σου και να κινηθείς με σχεδιασμό και προσοχή στα επαγγελματικά σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις οπότε και τα έξοδα είναι ανάλογα. Ευτυχώς έχεις μπει σε μια περίοδο που τα οικονομικά σου έρχονται σε ισορροπία και θα ηρεμήσεις. Στα αισθηματικά σου τώρα , Καρκίνε μου άσε στην άκρη τις ανασφάλειες σου και ελεύθερο το ερωτισμό σου . Θα εκπλαγείς με την αντίδραση του/της συντρόφου σου.
Λέων
Κάνε ότι μπορείς Λέοντα ώστε να βρεις λύσεις που αφορούν σε προβλήματα της εργασίας σου.Τα οικονομικά σου θέλουν ακόμα μεγάλη βελτίωση οπότε δεν σε βοηθούν τα περιττά έξοδα. Στα αισθηματικά σου τώρα Λέοντα μου, κάνε τις αλλαγές που χρειάζονται για να πάει η σχέση σου ακόμα καλύτερα.
Παρθένος
Στη δουλειά σου, Παρθένε, θα τα πας πολύ καλά, παρόλο που το άγχος που έχεις είναι έντονο. Στα σχέδια πάντως ή τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η μέρα δε σε ευνοεί. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πάρα πολύ. Τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα σήμερα δεν ευνοούνται.Στα αισθηματικά σου τώρα Παρθένε μου,θα έχεις μια γλυκιά και τρυφερή μέρα με τον/την σύντροφο σου.

Ζυγός
Οι συζητήσεις που θα έχεις σήμερα με τους συνεργάτες σου Ζυγέ μου , μπορούν να θέσουν τα θεμέλια ενός λαμπρού επαγγελματικού μέλλοντος. Απέφυγε σήμερα τα περιττά έξοδα γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προγραμματισμού. Στα αισθηματικά σου τώρα Ζυγέ μου , θα έχεις μια πολύ καλή μέρα με το ταίρι σου αρκεί να μην φέρεις σήμερα στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τα οικογενειακά της σχέσης σου.
Σκορπιός
Καλό είναι, Σκορπιέ, σήμερα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που είναι σε στασιμότητα και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, έχεις ήδη βγει εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα. Στα αισθηματικά σου τώρα Σκορπιέ μου, ξεκαθάρισε τον αέρα από θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου για να περνά καλύτερα με το ταίρι σου.
Τοξότης
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα ή αλλαγές, για να υλοποιήσεις τελικά τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως θέλεις. Οι καταστάσεις όμως θα αρχίζουν να εξελίσσονται καλύτερα και θα αυξήσεις τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου τώρα Τοξότη μου πάρε πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στον/στην σύντροφο σου.
Αιγόκερως
Οι προτάσεις για τα επαγγελματικά σου θα αρχίσουν να πέφτουν σαν βροχή. Πριν αποφάσεις μελέτησε τες με μεγάλη προσοχή. Τα οικονομικά σου έχουν ισορροπήσει και αν κρατήσεις τον προγραμματισμό σου θα αυξήσεις σύντομα τα έσοδα σου. Στα αισθηματικά σου τώρα Αιγόκερε μου,κράτα τους τόνους χαμηλά και μην αντιδικήσεις με αυτά που θα σου πει το ταίρι σου.
Υδροχόος
Ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις έρχονται Υδροχόε μου και αν φανείς έξυπνος και τις εκμεταλλευθείς θα φτάσεις τους επαγγελματικούς στόχους σου.Παρόλο που τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί πολύ έχεις πολλές υποχρεώσεις ακόμα να καλύψεις. Μην της αμελήσεις. Στα αισθηματικά σου τώρα Υδροχόε μου,σήμερα θα έχεις μια πολύ ερωτική μέρα το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά, αρκεί να αποφύγεις να αναμασάς θέματα του παρελθόντος.
Ιχθύς
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για συζητήσεις και σχέδια, αλλά και τακτοποίηση υποθέσεων που είναι σε μέχρι τώρα στασιμότητα. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.Στα αισθηματικά σου τώρα Ιχθύ μου, οι καταστάσεις στη σχέση σου έχουν μπει σε ρυθμούς ξεκαθαρίσματος και θα μπορέσεις να κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου.
Ζώδια 9222922165058515457
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε