Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 8 Μαΐου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ 
Η ημέρα -σε συνέχεια των προηγούμενων- θα φέρει επαφές και συζητήσεις με φίλους, συναδέλφους και γνωστούς καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο εξακολουθεί να τονίζει την ανάγκη σου για επαφές με κόσμο! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να προωθήσεις στον περίγυρο σου τα πιστεύω και τις ιδέες σου με το σωστό τρόπο. Το δυνατό σου σημείο θα είναι οι συμβουλές και μάλιστα θα είναι αυτές που θα σε κάνουν περιζήτητο/η στο φιλικό σου και όχι μόνο περιβάλλον. 
Σήμερα θα έχεις ζήτηση στο φιλικό σου περιβάλλον αλλά καλό θα ήταν να θυμηθείς και τον/τη σύντροφό σου και να μην τον/ην αφήσεις έξω από το πρόγραμμα της ημέρας σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα εξελιχθεί με τη συνδρομή ενός φιλικού σου προσώπου.
ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα η ημέρα μπορεί να φέρει νέα και αλλαγές που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να προωθήσεις θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κλείσεις συμφέρουσες συμφωνίες, να διαπραγματευτείς ένα επαγγελματικό σου ζήτημα και να καταφέρεις να πείσεις τους άλλους πως έχεις ικανότητες! Πρόσεξε όμως τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων καθώς θα είναι εκείνες που θα κάνουν τη διαφορά γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να μη τις προσέξεις! 
Σήμερα θα είναι εύκολο να διαπραγματευτείς ένα ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς  οι ικανότητές σου θα είναι μεγάλες! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν κάποιος που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον να σου εκφράσει το προσωπικό ενδιαφέρον του.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και όρεξη να επικοινωνήσεις καθώς θα παρατηρήσεις πως η κουβέντα με αγαπημένους σου ανθρώπους είναι αγχολυτική! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό είναι μια ευνοϊκή όψη εκτός από συζητήσεις και για εκπαιδευτικά θέματα, πιστοποιήσεις, εξετάσεις και οτιδήποτε έχει να κάνει με την επικοινωνία. Εκμεταλλεύσου την για να μπορέσεις να επιτύχεις οτιδήποτε ανήκει στα παραπάνω! 
Μία καλή ιδέα για να περάσεις την ημέρα με τον/τη σύντροφό σου είναι να παρακολουθήσετε μαζί κάποιο πολιτιστικό δρώμενο καθώς αυτό θα γίνει τροφή για σκέψη και αφορμή για συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος/η, προσέγγισε αυτόν/ην που θέλεις χρησιμοποιώντας την επικοινωνιακή σου διάθεση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα μια σκέψη σου θα γίνει η αφορμή για να εκνευριστείς και θα είναι δύσκολο να μετριάσεις τον εκνευρισμό σου καθώς η μία σκέψη θα φέρει την άλλη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές σχετικές με καταστάσεις που σε έχουν πικράνει. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις αυτά που σε ταλανίζουν καθώς το να τα μοιραστείς με δικούς σου ανθρώπους θα είναι ανακουφιστικό. Ένα επαγγελματικό ζήτημα σχετικό με μια συμφωνία μπορεί να έχει ευχάριστη εξέλιξη και θα σε χαροποιήσει. 
Σήμερα προτίμησε να μοιραστείς με τον/τη σύντροφό σου αυτά που σε απασχολούν και ενδεχομένως να σε εκνευρίζουν παρά να ξεκινήσεις να είσαι εριστικός/η μαζί του/ης και να μην ξέρει το λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η θα βρεις τον τρόπο να γυρίσεις υπέρ σου ένα αισθηματικό ζήτημα!
ΛΕΩΝ 
Η προσοχή σου συνεχίζει να βρίσκεται στους αγαπημένους σου «άλλους» καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο αναζητά επιβεβαίωση από τους ανθρώπους που έχεις σε εκτίμηση. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις προθέσεις των συνεργατών αλλά και του/ης συντρόφου σου χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσουν. Βέβαια οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα είναι βοηθητικές σε όλα, για αυτό πρέπει να τις χρησιμοποιήσεις! Η ημέρα ευνοεί νέες συνεργασίες και συμφωνίες για αυτό αν έχεις κάτι στα σκαριά επεδίωξε το σήμερα. 
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα  για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι πολύ καλή έως άριστη! Αν είσαι ελεύθερος/η το λέγειν σου θα είναι αυτό που θα κερδίσει τις εντυπώσεις για αυτό χρησιμοποίησε το για να τις κερδίσεις εκεί που θέλεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ημέρα θα κυλήσει γρήγορα σήμερα καθώς οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές και θα σε κρατήσουν τόσο απασχολημένο/η που σίγουρα δεν θα πλήξεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να τελειώσεις με εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, λόγω της ικανότητας σου να τις συγχρονίσεις και να τις προγραμματίσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Επίσης θα σε βοηθήσει και με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς θα έχεις τον τρόπο να τις διευθετήσεις και αυτές, το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει.  
Μπορείς να πείσεις τον/τη σύντροφό σου να σε βοηθήσει με κάποιες υποχρεώσεις σου και μάλιστα να το κάνει με μεγάλη του/ης χαρά! Αν είσαι ελεύθερος/η επίλεξε να επικοινωνήσεις με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει καθώς σήμερα θα είναι πολύ πιο εύκολο να σπάσεις τον πάγο μεταξύ σας.
ΖΥΓΟΣ 
Σήμερα η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σε καλεί να ασχοληθείς με αυτά που αγαπάς και να αφιερώσεις χρόνο σε οτιδήποτε μπορεί να σε χαλαρώσει ή απλά να σε κάνει πιο χαρούμενο/η! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις καλύτερα με τους φίλους σου και το/η σύντροφο σου και να απασχοληθείτε μαζί σε μια κοινή δραστηριότητα. Πέρα από τα υπόλοιπα, η καλή σου διάθεση θα είναι το εισιτήριο και για να συζητήσεις και να αφήσεις πίσω διαφωνίες που μπορεί να είχες το τελευταίο διάστημα αρκεί να το επιδιώξεις! 
Σήμερα θα είσαι πολύ καλός/η στα λόγια για αυτό είναι μία καλή ευκαιρία να  επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ή παλιά γνωριμία μπορεί να έχει επιτυχή έκβαση χρησιμοποιήσεις το ταλέντο που θα έχεις στην επικοινωνία και στην προσέγγιση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με την οικογένεια σου και το σπίτι σου καθώς η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες η προσοχή σου είναι στραμμένη εκεί. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας και να συζητήσεις με τους δικούς σου θέματα που σε απασχολούν, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Προσπάθησε να διαπραγματευτείς οτιδήποτε πέσει στο τραπέζι σήμερα ώστε να το κάνεις να είναι προς όφελος σου, καθώς η ημέρα ευνοεί κάτι τέτοιο! 
Ένα ποτήρι κρασί παρέα με τον/τη σύντροφό σου θα είναι η αρχή μιας όμορφης βραδιάς που θα φέρει συζητήσεις και πιθανόν εκμυστηρεύσεις ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  αυτός που σε ενδιαφέρει θα σου δείξει τα «σημάδια» του, το θέμα είναι εσύ να τα αποκρυπτογραφήσεις σωστά.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το δυνατό σου χαρτί σήμερα για αυτό προώθησε το εκεί που νιώθεις πως χρειάζεται! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που θα σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες! Η ημέρα είναι ιδανική για να συζητήσεις νέες συμφωνίες ή να διαπραγματευτείς τις ήδη υπάρχουσες ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Μη βιαστείς όμως να μιλήσεις πριν σκεφτείς τις συνέπειες αυτού που θα πεις καθώς η παρόρμηση σου θα είναι η παγίδα της ημέρας.  
Πάρε τον/τη σύντροφό σου και επιδιώξτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις σήμερα καθώς και η επικοινωνιακή σας  δύναμη θα είναι καλύτερη σε ζευγάρι παρά σαν μονάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα μπορείς να μάθεις πληροφορίες για αυτόν που σε ενδιαφέρει προκειμένου να κάνεις το πλάνο σου!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Οι ανησυχίες σου σήμερα θα περιοριστούν σε οικονομικά θέματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο εξακολουθεί να σου προκαλεί ανασφάλεια ακόμα και στη σκέψη να μείνεις με λιγότερα χρήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς μια συμφωνία και να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η με κάποιο τρόπο. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις και ένα συμφέρον οικονομικό διακανονισμό αρκεί να ξεκινήσεις να προβάλλεις τα επιχειρήματα σου για να τους πείσεις! 
Σήμερα θα είναι εύκολο να ακούσεις αυτό που θέλεις από τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχεις τον τρόπο να του το ζητήσεις και τελικά να το πάρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μία «αισθηματική συμφωνία» θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου από τα οικονομικά ζητήματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις που θα πλήξουν άμεσα τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις τα κατάλληλα επιχειρήματα και να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου και μερικά σφάλματα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το πιο σημαντικό είναι να μη νευριάζεις καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να καταφέρεις να κρατήσεις το καλό κλίμα στις σχέσεις με τους γύρω σου και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σου. 
Η συζήτηση και ο διάλογος θα είναι αυτό που χρειάζεται σήμερα προκειμένου να λύσεις οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, προσέγγισε αυτόν/ην που θέλεις καθώς οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες θα σε βοηθήσουν να  το κάνεις με επιτυχία!
ΙΧΘΥΕΣ 
Σήμερα θα αφήσεις για λίγο τα έντονα συναισθήματα και τη συναναστροφή σου με ανθρώπους με εκρηκτικό ταπεραμέντο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο τονίζει την ανάγκη σου για ηρεμία! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ντύσεις με λέξεις τα συναισθήματα σου και αυτό είναι καλό καθώς θα καταφέρεις να τα επικοινωνήσεις και να τα μοιραστείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε αποφορτίσει και να σε κάνει να νιώσεις μια πιο ανάλαφρη διάθεση που θα μπορέσει να σε επαναφέρει στον εαυτό σου.  
Αν συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν με τον/τη σύντροφό σου τότε θα καταφέρεις αφενός να αποφορτιστείς καθώς θα τα μοιραστείς και αφετέρου να ακούσεις μία γνώμη η οποία μπορεί να είναι πολύ βοηθητική. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ αρκεί για να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου για αυτό μην το σταματήσεις και επεδίωξε το!

Ζώδια 4267277791238391702
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε