Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 7 Μαΐου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ 
Σήμερα θα επιλέξεις να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα φέρει σε πρώτο πλάνο την κοινωνική σου ζωή. Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα -ακόμα και αν έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις- φρόντισε να το κάνεις με παρέα καθώς η ώρα θα κυλά ευχάριστα εάν δεν είσαι μόνος/η σου! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους το βράδυ θα τονίσει τη γοητεία σου και θα φέρει κοντά σου ανθρώπους που θα «συμμαχήσουν» μαζί σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις γνωριμίες αλλά και να κάνεις δημόσιες σχέσεις καθώς θα παρατηρήσεις πως θα είσαι αρκετά δημοφιλής! 
Το βράδυ προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό για αυτό αν έχεις σύντροφο εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να βρεθείτε και μην τον/ην αφήσεις στο σπίτι για να δεις τους φίλους σου! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σου περίγυρο να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του.
ΤΑΥΡΟΣ 
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα σου τραβήξουν την προσοχή σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για αναγνώριση. Το μυαλό σου θα επεξεργάζεται σκέψεις για να τραβήξεις την προσοχή και να δείξεις στους αρμόδιους τις ικανότητες σου στη δουλειά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους το βράδυ, θα σου υπενθυμίσει πως εκτός από υποχρεώσεις έχεις και δικαιώματα. Είναι μια καλή ευκαιρία για να πας μια βόλτα ή να περιποιηθείς τον εαυτό σου καθώς αυτά είναι που έχεις ανάγκη! Προϋπόθεση για αυτά είναι να μην αφήσεις ημιτελείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις! 
Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε ξεκουράσει από την απαιτητική ημέρα στη δουλειά για αυτό μην υποτιμήσεις τις δυνατότητές του! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να εντυπωσιάσεις κάποιον που θα βρεθείς μαζί του για επαγγελματικούς λόγους.
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα θα ξαναβρείς την καλή σου διάθεση καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βοηθήσει να περάσεις μια όμορφη μέρα. Η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις μια μονοήμερη εκδρομή ή έστω μια μεγάλη βόλτα παρέα με ανθρώπους που αγαπάς! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου το βράδυ θα έχει ως αποτέλεσμα να μαγνητίζεις όποιον/α και να συναντήσεις. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου! 
Πάρε τον/τη σύντροφό σου και κάνετε δημόσιες σχέσεις καθώς σήμερα θα είστε πολύ δημοφιλές ζευγάρι στον περίγυρό σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ευχάριστη γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει κατά τη συναναστροφή σου με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και μάλιστα δεν θα αργήσει να προχωρήσει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα προετοιμάσει το έδαφος προκειμένου να κάνεις μια ενδοσκόπηση που είναι απαραίτητη προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου. Βέβαια αυτή η διεργασία πιθανό να σε κάνει απόμακρο/η καθώς οι σκέψεις σου και τα συναισθήματα σου θα σε «απορροφήσουν». Το βράδυ η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους μπορεί να σου φέρει ένα δώρο οικονομικής φύσεως ή να σου παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Η ημέρα θα έχει ευκαιρίες για το πορτοφόλι σου αρκεί να τις εντοπίσεις. 
Σήμερα  δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις πως η ανάγκη σου έγκειται στο να περάσεις μία νύχτα πάθους μαζί με τον/τη σύντροφό σου και η ημέρα θα σε βοηθήσει ως προς αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η οι εξελίξεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα δεν θα αργήσουν να φανούν.
ΛΕΩΝ 
Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς με τους άλλους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων. Είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσεις πως οι γύρω σου -κυρίως τα αγαπημένα σου πρόσωπα- θα βρουν τρόπο να σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους το βράδυ θα φέρει αέρα ανανέωσης στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σου. Νέες γνωριμίες είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές και νέες συνεργασίες είναι πιθανές σήμερα για αυτό άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να διευρύνεις τον κύκλο σου!  
Σήμερα θα διαπιστώσεις πως είσαι απαραίτητος/η στον/τη σύντροφό σου όμως μη βιαστείς να το πάρεις επάνω σου και να θυμάσαι πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Αν είσαι ελεύθερος/η, μία γνωριμία του προηγούμενου διαστήματος ήρθε η ώρα να εξελιχθεί και να γίνει η νέα σου σχέση!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η δουλειά σου θα είναι η σημαντικότερη υποχρέωση που θα έχεις σήμερα αλλά καλό θα ήταν να μην «κλείσεις» την υπόλοιπη ημέρα σου καθώς είναι πιθανό να προκύψουν και έκτακτες υποχρεώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η αλήθεια είναι πως θα κάνει απαιτητικό το πρόγραμμα της ημέρας. Το βράδυ θα έρθει βοήθεια, καθώς το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφοσιωθείς στις δικές σου προσωπικές ανάγκες ακόμα και αν έχεις λίγο χρόνο στη διάθεση σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι ο κίνδυνος να παρασυρθείς και να προτιμήσεις να πας για καφέ παρά να τελειώσεις τις δουλειές σου! 
Σήμερα όσες δουλειές και να έχεις προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον/τη σύντροφό σου καθώς η ενασχόληση σου με τη σχέση σας θα καλύψει όλες τις αισθηματικές σου ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα μπορεί να έχει αρκετές υποχρεώσεις όμως το φλερτ σίγουρα δεν θα λείψει.
ΖΥΓΟΣ 
Σήμερα έρχεται μια ημέρα που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά! Μια βόλτα με φίλους σου, η επαφή με το/η σύντροφο σου και η ενασχόληση σας από κοινού με κάποιο χόμπι σας θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα γεμίσουν τις ώρες σου ευχάριστα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το βράδυ με την Αφροδίτη από τους Διδύμους είναι μια εξαιρετική όψη για να δώσεις σημασία στα ερωτικά σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή καθώς οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί! 
Πάρε το σύντροφό σου και βγείτε για ένα δείπνο σήμερα καθώς η ήμερα θα είναι ρομαντική και ερωτική για αυτό είναι κρίμα να μην την εκμεταλλευτείτε! Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει σήμερα κιόλας και να σε ενθουσιάσει!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να κάνεις αλλαγές και το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις από το χώρο που ζεις! Η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και για αυτό δεν αποκλείεται να αποφασίσεις μια αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού σου ή μπορεί να σου έρθει και η σκέψη για μια αλλαγή κατοικίας! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει το βράδυ με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να αισθανθείς μια εσωτερική γαλήνη που σου είναι απαραίτητη! Εκτός αυτού θα σε κάνει και ιδιαίτερα ερωτικό/η οπότε και η βραδιά μπορεί να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις!   
Σήμερα προτίμησε να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ στο σπίτι παρέα με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα ευνοεί τις στενές -κυριολεκτικά και μεταφορικά- επαφές. Αν είσαι ελεύθερος/η δώσε σημασία στον άνθρωπο που μαζί του νιώθεις πώς μπορεί να είσαι ο εαυτός σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Οι βόλτες με αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες είναι κάτι παραπάνω από πιθανές σήμερα καθώς θα ξυπνήσεις με διάθεση να περάσεις την ημέρα σου παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και ευνοεί την επικοινωνία και τη συναναστροφή με κόσμο! Το βράδυ προμηνύεται ακόμα καλύτερο καθώς το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη τις χαρές της ζωής! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην το παρακάνεις με τις απολαύσεις κάθε είδους καθώς θα είσαι επιρρεπής σε υπερβολές! 
Σήμερα θα αναζητήσεις τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είναι η κατάλληλη παρέα για να βγείτε έξω και να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα! Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες καθώς δεν γίνεται να περάσεις απαρατήρητος/η σήμερα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα βοηθήσει τις οικονομικές διευθετήσεις και την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου διαφορετικά θα ξεκινήσεις να αγχώνεσαι. Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις ημιτελή ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου προκειμένου να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις -υλικές κυρίως- ανάγκες σου και να καταλάβεις με ποιον τρόπο θα μπορέσεις να τις εκπληρώσεις! 
Σήμερα αυτό που επιθυμείς περισσότερο είναι να «συγκεντρώσεις» τα συναισθήματα που έχει ο/η σύντροφός σου για εσένα για αυτό θα προσπαθήσεις να τα εκμαιεύσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ή ένα φλερτ θα σε βοηθήσει να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις γεμάτος/η ενέργεια για να ασχοληθείς με αυτά που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον σήμερα. Επίλεξε να δώσεις σημασία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις προκειμένου να μικρύνεις την απόσταση που ενδεχομένως να είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους το βράδυ είναι μια καλή ευκαιρία για να προβάλεις τον εαυτό σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Η επιβεβαίωση θα έρθει μέσω ενός συνεργάτη σου ή του/ης συντρόφου σου και θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου.  
Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να κάνεις τον/τη σύντροφό σου να καταλάβει πόσο ξεχωριστός/η, γοητευτικός/η και καλός/η είσαι για αυτό μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη! Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου ζητήματα.
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα πιθανόν να επιλέξεις να αποσυρθείς για λίγο από τα φώτα καθώς επιθυμείς να μείνεις μόνος/η με τον εαυτό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αφουγκραστείς τις σκέψεις/ανησυχίες σου αλλά αυτό μπορεί να σε κάνει και λίγο απόμακρο/η με τους άλλους. Το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη. Επίλεξε να περάσεις μια ημέρα στο σπίτι σου, όσο γίνεται μακριά από υποχρεώσεις και άγχη προκειμένου να μπορέσεις να ανασυνταχθείς. 
Σήμερα είναι πιθανόν να κρατήσεις μία απόμακρη στάση από τον/τη σύντροφό σου ενώ αν τον/ην προσεγγίσεις είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ καλύτερα! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να έρθεις κοντά με κάποιον/α που δεν περιμένεις και να διαπιστώσεις πως έχετε τις ίδιες αισθηματικές ανάγκες.


Ζώδια 4818077895812536408
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε