Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 6 Μαΐου



Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω υπενθυμίζοντας σου τις τελευταίες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις προκειμένου να ασχοληθείς με αυτές. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει μία αναστάτωση καθώς θα αλλάξει τη ροή κάποιων γεγονότων. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και σκέψου πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως όλες αυτές τις μέρες που είχες εστιάσει στα επαγγελματικά σου ζητήματα οι φίλοι σου είχαν ξεκινήσει να κάνουν τα παράπονά τους που δεν σε έβλεπαν!
Σήμερα προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς η αλήθεια είναι πως το πρωινό θα είναι αρκετά πιεστικό λόγω επαγγελματικών ζητημάτων. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε σένα και αυτόν/ην που θέλεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω για να χαλαρώσεις και να αναζητήσεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε απασχολεί, καθώς οι αναζητήσεις ευνοούνται. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σου δημιουργήσει μία ξαφνική συναισθηματική αναστάτωση η οποία θα προέρχεται από περασμένα γεγονότα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα φέρει στο προσκήνιο άλλα πιο σημαντικά ζητήματα να ασχοληθείς όπως είναι τα επαγγελματικά. Μάλιστα ενδέχεται να προκύψει και μία επαγγελματική υποχρέωση που θα χρειαστεί να αναλάβεις αν δεν θέλεις να εκτεθείς.
Σήμερα οι αντιδράσεις σου σχετικά με κάτι που διαφωνείς θα είναι έντονες και το ταίρι σου μπορεί να ενοχληθεί από το υπέρ του δέοντος έντονο ταπεραμέντο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει αν δεν ξεκινήσεις να προδικάζεις την εξέλιξή της.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να θρέφει τη συναισθηματική αναστάτωση που σου έχει δημιουργηθεί από τις προηγούμενες μέρες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να φέρει ένταση ανάμεσα σε σένα και κάποιο φίλο σου καθώς οι αντιδράσεις σου  απέναντί του ενδέχεται να είναι υπερβολικές. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση, την ηρεμία σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα προκειμένου να κερδίσεις το έδαφος στις διαπροσωπικές του σχέσεις.
Σήμερα προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς το πρώτο όλο και κάτι θα έχεις που δεν θα σε αφήνει να ηρεμήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη συμπεριφορά σου και τις απρόσμενες αντιδράσεις σου!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σχέσεις σου με τους άλλους εξακολουθούν να σε κρατούν απασχολημένο/η καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου σου υπενθυμίζει πως χρειάζεσαι την επιβεβαίωση των γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό σου εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα και στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι εντός επαγγελματικού περιβάλλοντος. Προσπάθησε να κρατήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να προκύψει για να μην εκτεθείς. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποια θέματα με τα οποία δεν θα νιώσεις άνετα στη θύμηση τους.
Σήμερα ενδέχεται να δημιουργήσεις εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που κάτι δεν πάει όπως το έχεις υπολογίσει, όμως  αυτές θα είναι ικανές για να χαλάσουν την εικόνα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να δείξεις τον καλό σου εαυτό σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει!
ΛΕΩΝ
Τις τελευταίες ημέρες έχεις αρκετές υποχρεώσεις να τρέχουν και όλο αυτό σου έχει δημιουργήσει κούραση πιθανόν και εκνευρισμό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει να εξωτερικεύσεις οτιδήποτε έχεις  κρατήσει μέσα σου τις τελευταίες ημέρες. Προτίμησε να διοχετεύσεις την ένταση που νιώθεις στο γυμναστήριο ώστε να έχεις και όφελος! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και κάποιος στενός σου συνεργάτης ή ακόμα και ο σύντροφός σου θα βρει τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία του στην ημέρα σου!
Καλό θα ήταν να προειδοποιήσεις τον/τη σύντροφό σου πως τα νεύρα σου δεν είναι σε καλή κατάσταση σήμερα ώστε αν θέλει να πλησιάσει να το κάνει με δική του/ης ευθύνη! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται χαλαρή διάθεση είσαι σίγουρος/η πως την έχεις;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε βοηθά να περνάς καλά ακόμα και αν βρίσκεσαι  στον καναπέ του σπιτιού σου χωρίς να κάνεις τίποτα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει μία εσωτερική ένταση η οποία θα ξεκινήσει αν αρχίσεις να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σημάνει το τέλος του διαλείμματος καθώς ενδέχεται να φέρει μία υποχρέωση που σχετίζεται με εργασιακά ζητήματα. Μην ξεκινήσεις να γκρινιάζεις καθώς οι δουλειές είναι κάτι που δεν σε τρομάζουν και  σου αρέσουν.
Σήμερα προτίμησε να δεις το ταίρι σου το πρωί καθώς όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου θα αρχίσει να αλλάζει ώσπου στο τέλος μπορεί και να εκνευριστείς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία λάθος κίνηση μπορεί να δημιουργήσει ρήγμα μεταξύ εσένα και αυτόν/ην που σου αρέσει για αυτό καλύτερα απόφυγε να δράσεις παρορμητικά.
ΖΥΓΟΣ
Η ημέρα θα ξεκινήσει με ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου μπορεί να φέρει μία δουλειά που σχετίζεται με αυτό ή κάτι που χρειάζεται επισκευή στο χώρο που ζεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει  πως οι παραπάνω δουλειές θα είναι πιο ζόρικες από αυτό που περιμένεις με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανό να χάσεις την υπομονή σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου και θα σου υπενθυμίσει πως ο έρωτας είναι ένα «μαγικό χάπι» που κάνει τα πάντα να περνούν!
Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς το πρωί ενδέχεται να προκύψουν δουλειές με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τα κάνεις όλα μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ή μία ήδη υπάρχουσα θα σε ενθουσιάσει!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα σε περιμένει μία γεμάτη ημέρα  με συναντήσεις και επαφές καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα βρει τρόπο να φέρει τα νέα συγγενών, γνωστών ακόμα και γειτόνων στην πόρτα σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό  θα σε παρασύρει και μπορεί να σε κάνει να δείξεις με έντονο τρόπο η δυσαρέσκεια σου σε κάτι που θα ακούσεις ή τη διαφορετική σου άποψη. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σε κάνει να αναζητήσεις το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους καθώς εκεί θα νιώσεις πως είναι το καταφύγιό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις εκτός οικίας οτιδήποτε μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση και μαζί και τη διάθεση των αγαπημένων σου προσώπων.
Σήμερα ακόμα και μία  μικρή διαφωνία θα είναι αρκετή για να σε κάνει να εκνευριστείς πολύ με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχεις μία τάση να εκνευρίζεσαι δυσανάλογα πολύ με αυτό που συμβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που σου αρέσει θα σου δείξει ένα στοιχείο του εαυτού του που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις  τις βλέψεις σου για εκείνον/ην.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πρωινό της ημέρας θα περάσει γρήγορα καθώς τα ραντεβού στο λογιστή σου, οι δουλειές στην τράπεζα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου προκαλέσει εκνευρισμό καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως τις τελευταίες μέρες τρέχεις και δεν έχεις καθόλου χρόνο για τον εαυτό σου και  την προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο θα καταφέρεις να βρεις χρόνο για εσένα, για τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος και για οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε χαλαρώσει.
Προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας ώστε να βρεις το χρόνο να αποφορτιστείς από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που είχες. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε προσεκτικά τα πάντα σχετικά με αυτόν/ην που σου αρέσει αλλά μη βιαστείς να δράσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα κάνει πρωταρχική σου ανάγκη να  γίνει αυτό που θέλεις χωρίς καμία διάθεση να το διαπραγματευτείς! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό σε περίπτωση που συναντήσεις «τοίχο» και δεν καταφέρεις να κάνεις αυτό που επιθυμείς. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς  η συμπεριφορά σου θα τις επηρεάσει άμεσα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και πιθανόν να νιώσεις έντονη ανασφάλεια την οποία θα χρειαστεί  να βρεις τρόπο να καλύψεις.
Σήμερα θα έχεις μία ένσταση για καθετί που θα σου πει ο/η σύντροφός σου καθώς το μόνο που θέλεις είναι να διαφωνήσεις μαζί του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου καθώς δεν θα είναι ευνοϊκή για ένα αισθηματικό σου ζήτημα και θα σε κάνει να δώσεις λάθος εντυπώσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Αιγόκερου εντείνοντας την καχυποψία σου με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κρατήσεις αποστάσεις από  καθετί που σε απασχολεί ώστε να μπορέσεις να το δεις στην πραγματική του διάσταση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς θα παρατηρήσεις πως οι γύρω σου θα είναι δύσκολο να σε καταλάβουν και εσύ θα το πάρεις πολύ προσωπικά. Όσο περνάει η ημέρα τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα καθώς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον εαυτό σου και να διαχειριστείς καλύτερα τις ανησυχίες σου.
Σήμερα θα έχεις την τάση να γίνεις άδικος/η προς το ταίρι σου καθώς θα του επιρρίψεις ευθύνες για τα πάντα χωρίς να φταίει εκείνο. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να χαλαρώσεις προκειμένου να μπορέσεις να απολαύσεις κάτι που γίνεται αυτό το διάστημα στην προσωπική σου ζωή!
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα είναι πιθανό να περάσεις το πρώτο μισό της ημέρας ακούγοντας το πρόβλημα ενός φίλου σου πίνοντας μαζί του καφέ καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα φέρει τους αγαπημένους σου φίλους σε πρώτο πλάνο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό ενδέχεται να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου για αυτό θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση κυρίως εάν θέλεις να εκφράσεις τη γνώμη σου για ένα θέμα που δεν αφορά εσένα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και είναι πιθανό να νιώσεις κουρασμένος/η από τις τελευταίες ημέρες που ήταν έντονα κοινωνικές με αποτέλεσμα να αναζητήσεις την ησυχία σου.
Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στους φίλους και τον/τη σύντροφό σου διαφορετικά τα πράγματα θα ξεκινήσουν να γίνονται περίεργα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ενδέχεται να μην εξελιχθεί όπως το περιμένεις αλλά να θυμάσαι  πως δίπλα από μία κλειστή πόρτα βρίσκεται πάντα ένα ανοιχτό παράθυρο.
Ζώδια 4109957899551001681
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε