Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 25 Μαΐου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στους στενούς συνεργάτες, στον/τη σύντροφό σου και στα πρόσωπα πού θεωρείς αγαπημένα σου. Επεδίωξε να περάσεις χρόνο μαζί τους καθώς η συναναστροφή σου με ανθρώπους που νιώθεις κοντά σου θα σου φτιάξει τη διάθεση. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το βράδυ σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πιθανόν στην προσπάθειά σου να  κερδίσεις την επιβεβαίωση των άλλων μπορεί να καταφέρεις ακριβώς το αντίθετο, καθώς θα γίνεις ακόμα και άθελά σου πιεστικός/η.
Σήμερα προσπάθησε να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου και να του αιτιολογήσεις με τα κατάλληλα επιχειρήματα αυτά που λες και μην πιέσεις τις καταστάσεις αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μία νέα γνωριμία μπορεί να επέμβει στη ζωή σου παραπάνω από όσο θέλεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Άλλη μία ημέρα που θα έχει τρέξιμο λόγω κάποιων υποχρεώσεων σου όμως καλύτερα να ξεμπερδεύεις μαζί τους τώρα ώστε να μην τις πηγαίνεις από ημέρα σε ημέρα καθώς θα έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχει άλλος χρόνος για να τις μεταθέσεις και τότε θα πιεστείς πραγματικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί άγχος σχετικά με τις δουλειές σου όμως να θυμάσαι πως δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αν κάνεις το κατάλληλο πλάνο. Το βράδυ θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και υποδηλώνει πως είναι πιθανόν η κούραση σου να γίνει αιτία για να τα βάλεις με τους ανθρώπους γύρω σου.
Σήμερα αν δεν είσαι ευδιάθετος/η προειδοποίησε το ταίρι σου ώστε να ξέρει τι να περιμένει καθώς κάπως πρέπει να δικαιολογήσεις την ένταση που ενδεχομένως να εξωτερικεύσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα είναι εύκολο να εξελιχθεί αν δεν είσαι υπομονετικός/η.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου, τους φίλους σου ή μία  δραστηριότητα η οποία σε γεμίζει. Προτίμησε να αφήσεις στην άκρη ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις  και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να απέχεις έστω και για λίγο από οτιδήποτε σε αγχώνει. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος με τα οποία νόμιζες πως είχες τελειώσει και είναι πιθανόν  να νιώσεις συναισθηματική πίεση. Αν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτά κάνε το, αν όμως δεν μπορείς προτίμησε να τα αφήσεις συνειδητά εκεί που ήταν για να μη σου χαλάσει η διάθεση.
Σήμερα  θα έχεις την τάση να γίνεις αρκετά κτητικός/η με τον/τη σύντροφό σου όμως σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι αν θέλεις να του/της δείξεις την αγάπη σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προσπαθήσεις να κάνεις επίδειξη δύναμης σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει αισθηματικά γιατί δεν θα σου βγει όπως περιμένεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα κάποιο οικογενειακό ή επαγγελματικό σου ζήτημα θα συνεχίσει να σε απασχολεί καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό  φέρνει στην επιφάνεια οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς τους δύο τομείς. Προσπάθησε να μην μπερδέψεις επαγγελματικά με οικογενειακά ζητήματα και κράτησε τα όσο το δυνατόν σε απόσταση για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να τη διαχειριστείς με ψυχραιμία και λογική ώστε να μην εκτροχιαστούν τα πράγματα.
Σήμερα όσο περνούν οι ώρες της ημέρας θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η με τον/τη σύντροφό σου καθώς ενδέχεται να υπάρξουν αφορμές για να τσακωθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι αλλαγές που θα υπάρξουν σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε αποδιοργανώσουν αλλά θα είναι για καλό. 
ΛΕΩΝ
Ένα τηλέφωνο από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος θα σε ξεσηκώσει ευχάριστα σήμερα και δεν πρόκειται να μείνεις σπίτι αλλά ούτε και να τελειώσεις κάποιες δουλειές που έχεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και κάνει το ζήτημα της επικοινωνίας μείζον, καθώς  οι συζητήσεις με τους γύρω σου θα είναι  η αγαπημένη σου δραστηριότητα. Καλό θα ήταν να μην τις πάρεις αψήφιστα καθώς το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μία συζήτηση μπορεί να γίνει αφορμή για  μία διαφωνία. Αυτή η διαφωνία μπορεί να μην είναι σημαντική, αλλά  το πόσο σημαντική θα γίνει θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα την προσεγγίσεις.
Προσπάθησε να κρατήσεις τρίτα πρόσωπα ακόμα και αν αυτοί είναι συγγενείς και οι φίλοι σας μακριά από τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς σήμερα ακόμα και άθελά τους μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μόνο για εσένα μία νέα γνωριμία μέχρι να δεις πώς θα εξελιχθεί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα τα οποία παραμένουν σε εκκρεμότητα και σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια. Καλό θα ήταν να αφήσεις τις σκέψεις και να περάσει στις πράξεις καθώς αν σκέφτεσαι  συνέχεια  χωρίς να υλοποιήσεις τις σκέψεις σου, το αποτέλεσμα δεν θα σε βοηθήσει. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου προκειμένου να επιτύχεις κάτι που θα έχει οικονομικό όφελος για εσένα. Πρόσεξε καθώς το τίμημα είναι πολύ πιθανό να είναι μεγαλύτερο και να μη συμφέρει να το επωμιστείς.
Σήμερα  θα έχεις την τάση να γίνεις αρκετά  κτητικός/η προς τον/τη σύντροφό σου και αυτό σίγουρα δεν θα βοηθήσει να παραμείνει η ωραία ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια και καλό θα ήταν να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα φαίνεται σαν να ενδιαφέρεσαι μόνο για τον εαυτό σου και για τις δικές σου ανάγκες και αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου εφιστά την προσοχή καθώς θα σε κάνει να πιστέψεις πώς είσαι άτρωτος/η με αποτέλεσμα να υπερβείς τις δυνάμεις σου και να τα βάλεις με όλους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το βράδυ δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη διπλωματία σου καθώς  μία διαφωνία με κάποιο άτομο της οικογένειας σου θα σε εκνευρίσει. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα καθώς ο εκνευρισμός θα θολώσει το μυαλό σου και δεν θα σε αφήσει να το διαχειριστείς σωστά.
Προσπάθησε να λύσεις ένα θέμα που έχει προκύψει με τον/τη σύντροφό σου χωρίς να εκνευριστείς και χωρίς να του/ης τονίσεις πόσο σημαντικός/η είσαι για εκείνον, καθώς σε μία σχέση τα αισθήματα και οι ανάγκες είναι αμοιβαίες. Αν είσαι ελεύθερος/η, η προσοχή που θα δώσεις στον εαυτό σου σήμερα δεν θα σε αφήσει να προσέξεις κάποιον άλλον. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα μπορεί να χάσεις το μέτρο με αποτέλεσμα να δώσεις υπερβολική προσοχή σε μικρά πράγματα της καθημερινότητας τα οποία όμως θα γίνουν σημαντικά με αποτέλεσμα να σε εκνευρίσουν. Ο εκνευρισμός σου θα είναι αντιστρόφως ανάλογος της έκτασης του προβλήματος, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό μπορεί να σε κάνει να τα βλέπεις όλα πολύ πιο μεγάλα και πολύ πιο σοβαρά από αυτό που είναι. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η και αν δεν συγκρατήσεις αυτό το συναίσθημα τότε μπορεί να φέρεις τους γύρω σου σε δύσκολη θέση. Αιτία θα είναι το γεγονός πως θα αμφιβάλλεις για οτιδήποτε και να σου πουν με αποτέλεσμα να πρέπει να προσέξεις αν δεν θέλεις να δώσεις λάθος εντυπώσεις.
Σήμερα  είναι πιθανόν να είσαι αρκετά καχύποπτος/η με τον/τη σύντροφό σου αλλά μην ρίξεις τις ευθύνες σε εκείνο/η γιατί το πιο πιθανό είναι το μυαλό σου να κάνει διάφορα σενάρια χωρίς καμία αφορμή. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μόνο αν την  αφήσεις και δεν προσπαθήσεις να επέμβεις δραστικά…
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό σου δημιουργεί την ανάγκη να νιώσεις μέλος μίας ομάδα η οποία θα αποτελείται από πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινά ενδιαφέροντα, σε καταλαβαίνουν και τους καταλαβαίνεις. Επένδυσε στις φιλικές σου σχέσεις καθώς θα βοηθήσουν και την ψυχολογία σου μιας και η ενασχόληση με αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι το καλύτερο σου. Το βράδυ θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία ροπή στο να «αναγκάσεις» τους άλλους να συμφωνήσουν μαζί σου σε κάτι. Προσπάθησε να κρατήσεις το δημοκρατικό σου χαρακτήρα και να μην πιέσεις κανέναν και για τίποτα.
Σήμερα  δεν θα δεχτείς εύκολα μια γνώμη για ένα δικό σου ζήτημα από τον/τη σύντροφό σου όμως σκέψου πως ο απώτερος σκοπός του είναι να σε βοηθήσει και όχι να σου δείξει τι θα κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  άφησε ένα νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να σου δείξει κάποια πράγματα για τον εαυτό του και πάρε τις αποφάσεις σου μετά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου προκειμένου να επιτύχεις ένα επαγγελματικό στόχο σου ή να δείξεις στους ιεραρχικά ανώτερους στη δουλειά πως είσαι αναντικατάστατος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις και θα το κάνεις με κάθε κόστος. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου το βράδυ υποδηλώνει πως μπορεί να έχεις ευκαιρίες για να επιτύχεις κάτι που θέλεις όμως θα υπάρξει ένα τίμημα για αυτό. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η γίνεται και με τους άλλους αλλά και με τη συνείδησή σου αν δεν θέλεις  να μετανιώσεις για κάτι που έκανες.
Σήμερα μπορεί να πάρεις πολύ  προσωπικά μία νουθεσία του/ης συντρόφου σου προς εσένα η οποία όμως θα είναι καλοπροαίρετη και δεν θα έχει λόγο για να σε εκνευρίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς σήμερα θα είσαι των άκρων και μπορεί να φανείς είτε απόμακρος/η είτε πιεστικός/η προς αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα έχεις ανάγκη να συγχρωτιστείς με κόσμο και να έρθεις σε επαφή με νέες απόψεις και νέες πληροφορίες σχετικά με πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε κάνει «ανοιχτό/η» σε συζητήσεις γύρω από φιλοσοφικά, ιδεολογικά και πολιτισμικά ζητήματα. Η ημέρα θα εξελιχθεί ομαλά αλλά το βράδυ θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει αυτό το καλό κλίμα που υπάρχει. Αιτία θα είναι πως  μπορεί να νιώσεις πως κάποιος δεν σέβεται τις απόψεις σου ενώ εσύ σέβεσαι τις δικές του και εκεί να δημιουργηθεί πρόβλημα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην πεις λόγια που μετά θα μετανιώσεις.
Σήμερα το ταίρι σου θα είναι πηγή έμπνευσης για εσένα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να μην εκφράσεις με τον σωστό τρόπο τα αισθήματά σου προς εκείνο και τελικά να νιώσει πως το ζορίζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος που σε ενδιαφέρει σε προσωπικό επίπεδο θα προσπαθήσει να σε παρασύρει στο δικό του τρόπο σκέψης και δεν θα σου αρέσει καθόλου.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος/η σου προκειμένου να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου.  Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να μην έχεις διάθεση για επαφές ακόμα και με ανθρώπους που θεωρείς αγαπημένους σου. Το βράδυ το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μια σύγκρουση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φίλο σου εξαιτίας μιας διαφωνίας. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς είναι πιθανόν να νιώσεις πως σε αδικούν και να πεις πράγματα τα οποία θα μετανιώσεις αμέσως μόλις μπορέσεις να χαλαρώσεις.
Σήμερα  η ημέρα θα είναι έντονη και όσο περνάει η ώρα θα γίνεται ακόμα πιο έντονη για αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις  ήρεμη στάση απέναντι στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε χώρο και χρόνο σε αυτόν/η που θέλεις για να έχεις τα αποτελέσματα που περιμένεις. 

Ζώδια 1863943403136712216
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε