Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 23 Μαΐου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Εργασιακά θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα υπάρχουν στο ημερήσιο πρόγραμμα και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και  σου λέει πως χρειάζεται να ανεβάσεις λίγο την ταχύτητά σου προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα και από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε αυτά που έχεις να κάνεις και μάλιστα να ασχοληθείς μαζί τους με ιδιαίτερο ζήλο καθώς δεν σου αρέσει να αφήνεις ημιτελείς τις υποχρεώσεις σου.  Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις στο ξεκίνημα της ημέρας δηλαδή το πρωί είναι η αντίθεση που κάνει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς που μπορεί να φέρει κάποιες παρανοήσεις σε εργασιακά ζητήματα.
Σήμερα  θα καταφέρεις να παρακινήσεις και τον/τη σύντροφό σου να ασχοληθεί με τις υποχρεώσεις  του καθώς έχεις πάρει φόρα και δεν σε σταματά τίποτα! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τα μεγάλα λόγια μιας νέας γνωριμίας γιατί μπορεί να σε παρασύρουν σε ουτοπικές καταστάσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα όχι απλά επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται να βρεις ελεύθερο χρόνο ώστε να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε σου αρέσει.  Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί μπορεί να σου χαρίσει μία ροπή σε καταχρήσεις για αυτό θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις κάτι όπως μία δραστηριότητα η οποία θα  βοηθήσει τη διάθεσή σου να αλλάξει προς το καλύτερο και θα «μεταμορφώσει» την ημέρα σου. 
Σήμερα  μη φοβηθείς να δείξεις στον/τη σύντροφό σου το πάθος που έχεις για εκείνον/η καθώς θα είναι πάρα πολύ αναζωογονητικό για εσάς και για τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και θα μεταμορφώσει την αντίληψη που έχεις για τις σχέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχουν δημιουργηθεί εντάσεις με την οικογένεια σου και η αλήθεια είναι πως η τάση που έχεις για παράπονα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί, σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πιθανόν κάποιος από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να προσπαθήσει να σου παρουσιάσει τα πράγματα διαφορετικά από ότι είναι. Από την άλλη το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις «κακοτοπιές» και να βρεις τον τρόπο να γίνουν όλα όπως τα θέλεις καθώς η εσωτερική σου δύναμη, η διαίσθηση και το πείσμα σου θα σε βοηθήσουν πολύ!
Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργήσεις ένα καβγά με τον/τη σύντροφό σου μόνο για να σπάσεις τη μονοτονία όμως αυτή η δράση σου θα φέρει και αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ιστορία του παρελθόντος μπορεί να εμφανιστεί στο προσκήνιο μεταμορφωμένη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι επαφές με τους ανθρώπους γύρω σου συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο δεν θα σε αφήσει να μείνεις σπίτι μιας και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε «παρασύρει»! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί, είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει μια αφηρημάδα και αυτό δεν θα βοηθήσει τις συζητήσεις με τους άλλους μιας και θα είναι δύσκολο να τους προσέξεις! Έπειτα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να φέρεις μία σχέση με κάποιον άνθρωπο από το περιβάλλον σου εκεί που επιθυμείς και να τη μεταμορφώσεις προς όφελος σου! Σήμερα θα έχεις τη δύναμη να το κάνεις αρκεί να επενδύσεις χρόνο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Σήμερα μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα σας κάνει να  αλλάξετε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου καλύτερα και αυτό θα σου αλλάξει τη γνώμη για εκείνον.
ΛΕΩΝ
Η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου σε κάνει ιδιαίτερα προσεκτικό/η με τα χρήματά σου και ιδιαίτερα με τον τρόπο που τα ξοδεύεις καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να μαζέψεις όσα περισσότερα μπορείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί σου εφιστά την προσοχή καθώς θα ευνοήσει την απώλεια χρημάτων είτε λόγω λάθος συμφωνιών είτε λόγω εξαπάτησης. Ευτυχώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακόμα και διαισθητικά προς ποια κατεύθυνση χρειάζεται να κινηθείς προκειμένου να κατορθώσεις να επιτύχεις τους οικονομικούς σου στόχους.
Σήμερα  καλό θα ήταν να αποφύγεις να ασχοληθείς με ένα οικονομικό ζήτημα του/ης συντρόφου σου καθώς και ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα δεν θα σε βοηθήσει να δώσεις τις κατάλληλες συμβουλές. Αν είσαι ελεύθερος/η δες τις πράξεις και όχι τα λόγια προκειμένου να πάρεις τη σωστή απόφαση σε μία νέα γνωριμία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες σου και τα πράγματα που θέλεις και να αφήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα σε δεύτερη μοίρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το πρωί θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μία όψη που σου εφιστά την προσοχή καθώς θα φέρει παραπλανήσεις, εξαπατήσεις και μία τάση να ακούς πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βγάλεις άκρη και να καταφέρεις να συνειδητοποιήσεις την πραγματική κατάσταση ενός ζητήματος αρκεί μόνο να ασχοληθείς μαζί του! 
Σήμερα το πείσμα σου θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό καθώς η επιμονή σου σε κάτι μπορεί να τρελάνει τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η καλό θα ήταν να δώσεις μεγάλη προσοχή σε μία νέα γνωριμία μέχρι να βεβαιωθείς πως έχει  αγνές προθέσεις!
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα ενδέχεται να  ακούσεις κάποιο νέο σχετικά με κάποιο άνθρωπο του περιβάλλοντός σου το οποίο δεν σε επηρεάζει άμεσα, παρόλα αυτά όμως εσύ θα ταυτιστείς μαζί του και ανάλογα αν είναι θετικό ή αρνητικό θα  επηρεαστεί και η διάθεσή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί, δεν θα σε βοηθήσει να επανέλθεις στην τάξη καθώς θα σου δημιουργήσει μία γενικότερη αφηρημάδα η οποία θα επηρεάσει και τα πρακτικά ζητήματα της ημέρας. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να συνειδητοποιήσεις πως έχεις τη δύναμη να καταφέρεις αυτό που θέλεις χωρίς να αναλώνεσαι σε ανησυχίες και φόβους.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου δείξει πως πιστεύει σε εσένα και αυτό θα είναι μία καλή αφορμή για να θυμηθείς κι εσύ τι αξίζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό κάποιος να σε πλησιάσει αθόρυβα, σχεδόν μυστικά και θα πρέπει να εξακριβώσεις τους λόγους που το κάνει.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα προτιμήσεις να  συναντηθείς και να πιείς ένα καφέ με κάποιο φίλο σου παρά να κάνεις έστω και την παραμικρή δουλειά καθώς δεν θα είσαι σε αυτή τη διάθεση! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το πρωί θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς γεγονός που σημαίνει πως ενδέχεται να ακούσεις πολλά πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να «διαβάζεις» τους άλλους χωρίς καν να χρειαστεί να μιλήσουνε και αυτό θα είναι το πιο δυνατό σου χαρτί σήμερα. Πρόσεξε μόνο να μην μπερδέψεις τη διαίσθησή σου με αυτά που θέλεις να ακούσεις!
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα  έρθει σε δεύτερη μοίρα καθώς θα έχουν προτεραιότητα οι φίλοι σου όμως καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις γιατί δεν θα το πάρει πολύ καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία φιλική σχέση θα μετατραπεί σε  αισθηματική!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να κάνει ιδιαίτερα σημαντικά τα ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα με τη φήμη και με την κοινωνική καταξίωση. Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί χρειάζεται προσοχή καθώς υποδηλώνει πως μπορεί να  παρασυρθείς από ένα ουτοπικό σενάριο και να πάρεις λάθος αποφάσεις  για το επαγγελματικό σου μέλλον. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα είναι βοηθητικό για τα οικονομικά σου ζητήματα μιας και μπορεί να φέρει μία ευκαιρία για αύξηση των κερδών σου! Να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα προκειμένου να μην παρασυρθείς από κάτι που δεν είναι ευκαιρία και αφήσεις μια πραγματική ευκαιρία να φύγει.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι υποστηρικτικός/η προς τους επαγγελματικούς σου στόχους και η συναισθηματική υποστήριξη που θα σου προσφέρει θα είναι το καλύτερο δώρο για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η η εξέλιξη της σχέσης με κάποιον από το επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν θα είναι ακριβώς επαγγελματική.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και εσύ πιθανόν να έχεις ξεκινήσει μία αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο, στα βιβλία ή στους γνωστούς σου για κάτι που σε ενδιαφέρει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί θα σε βάλει στη διαδικασία να πιστέψεις πράγματα που δεν είναι  ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και υποψιασμένος/η. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει την εξαιρετική  ικανότητα να πείσεις οποιονδήποτε θελήσεις για οτιδήποτε θελήσεις! Προσπάθησε να μην εκμεταλλευτείς το χάρισμά σου για δόλιους σκοπούς γιατί το σύμπαν καταγράφει!
Σήμερα θα είναι εύκολο να παρακινήσεις το ταίρι σου να κάνει κάτι που θέλεις καθώς θα ξέρεις διαισθητικά τι είναι αυτό που θέλει να ακούσει και πως μπορείς να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα αλλάξει κάποιες απόψεις σου, που θεωρούσες πως δεν θα άλλαζαν ποτέ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να αναμοχλεύει τα συναισθήματά σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρεις  την εσωτερική γαλήνη που επιθυμείς. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το πρωί  δεν θα σε αφήσει να διαχωρίσεις ουτοπικά από ρεαλιστικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να αφήσεις για άλλη μέρα σημαντικές υποχρεώσεις ιδιαίτερα αν σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο  που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως η δύναμή σου για οτιδήποτε και αν θελήσεις να κάνεις βρίσκεται μέσα σου και μόνο εκεί πρέπει να την ψάξεις!
Σήμερα ψάχνεις τρόπο να ακούσεις αυτά που θέλεις από το στόμα του/ης συντρόφου σου και σίγουρα θα το καταφέρεις, το θέμα όμως είναι κατά πόσο αυτά θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή απλά θα ειπωθούν λόγω «ανωτέρας βίας». Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία θα συνοδεύεται με πάθος θα σε κάνει να νιώσεις έντονα γοητευμένος/η!
 
ΙΧΘΥΕΣ
Η γνώμη των άλλων στα ζητήματα που σε αφορούν εξακολουθεί να έχει μεγάλη βαρύτητα και σήμερα -ίσως μεγαλύτερη από ότι χρειάζεται- μιας και η Σελήνη  που βρίσκεται στην Παρθένο την τονίζει ιδιαίτερα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου το πρωί θα φέρει δίπλα σου κόλακες που θα σε γεμίσουν με ωραία λόγια, για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις προκειμένου να μην παρασυρθείς. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο  που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει δίπλα σου και τους αγαπημένους σου φίλους που θα σε στηρίξουν και θα σε κάνουν να καταλάβεις πως είναι εκεί για εσένα και αποτελούν τη δύναμή σου!
Σήμερα  προσπάθησε να βρεις το δικό σου κέντρο και μην αφήσεις τον/τη σύντροφό σου να σε παρασύρει στις δικές του απόψεις χωρίς καν να το καταλάβεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μην υποτιμήσεις μία νέα ή πρόσφατη αισθηματική γνωριμία καθώς θα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά. 

Ζώδια 3734253761803187351
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε