Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 21 Μαΐου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
KΡΙΟΣ
Σήμερα θα ξεκινήσεις με τις καλύτερες διαθέσεις την ημέρα σου αφού νιώθεις μια αισιοδοξία από εχθές, ύστερα από κάποιες ημέρες που ήσουν στα κάτω σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και σε προτρέπει να βγεις, να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με οτιδήποτε πιστεύεις πως θα σε κάνει δημιουργικό/η.  Αν έχεις κάποιο χόμπι θα παρατηρήσεις πως θα νιώσεις την επιθυμία να ασχοληθείς με αυτό καθώς  μέσα από αυτό θα καταφέρεις να εκφράσεις όλα τα συναισθήματά σου.  Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ώρα και λεπτό της ημέρας καθώς είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τις επόμενες ημέρες που μπορεί να είναι πιο απαιτητικές.
Σήμερα το ταίρι σου θα είναι τυχερό μιας και η καλή διάθεση που θα έχεις θα ξεσηκώσει και εκείνο και το αποτέλεσμα αυτού θα είναι να περάσετε μία πολύ ξεχωριστή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς η σιγουριά που αποπνέεις μπορεί να σε κάνει να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για ένα αισθηματικό σου  ζήτημα.
ΤΑΥΡΟΣ
Απωθημένα που είχες κρυμμένα μέσα σου είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και να δημιουργήσουν αναστάτωση στο σπίτι σου. Μπορεί να θυμηθείς κάποια χάρη που δεν σου είχε κάνει ο μπαμπάς ή κάποια στιγμή που σε πίεσε η μαμά και ας έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Η Σελήνη βρίσκεται στο  Λέοντα και είναι «υπεύθυνη» για τις αναμνήσεις που σου έρχονται στο μυαλό και για τον εκνευρισμό που σου προκαλούν. Προσπάθησε να σκεφτείς ρεαλιστικά και να δεις αν πραγματικά υπάρχει λόγος για να θυμάσαι κάποια πράγματα διαφορετικά άφησε τα στο  χρονοντούλαπο και μην τα ανασύρεις από εκεί.
Σήμερα μπορεί να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου για κάτι που είχε κάνει στις αρχές της σχέσης σας και όπως καταλαβαίνεις δεν θα είναι εύκολο να σε δικαιολογήσει κανείς για τυχόν ξεσπάσματα σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις τη συναισθηματική υπερχείλιση της ημέρας να φανεί σε κάποιον που έχει γνωρίσει πρόσφατα και σε ενδιαφέρει αισθηματικά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα θα έχει έντονη κινητικότητα και πολλές επαφές με το συγγενικό  και κοινωνικό σου περιβάλλον καθώς οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους του περίγυρου σου θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις που έχεις κατά νου. Σήμερα είναι πιθανό να μπεις σε σκέψεις για ένα ξεκαθάρισμα διότι κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι παραπάνω. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις φρόντισε να αποχωρήσεις διακριτικά από μία παρέα ή ένα κύκλο ανθρώπων που θεωρείς πως δεν ταιριάζεις πια και μην κάνεις φασαρία  έστω μέχρι να σιγουρευτείς πως έπραξες σωστά.
Σήμερα το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο κοινωνικός/η από ότι είσαι καθώς θα έχει διάφορες ιδέες για δραστηριότητες μαζί με αγαπημένους σας ανθρώπους. Αν είσαι ελεύθερος/η αξιοποίησε τα επικοινωνιακά σου ταλέντα για να κάνεις την εντύπωση που θέλεις σε αυτόν/ην που σου αρέσει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη και σήμερα  θα είναι η ασφάλεια κυρίως η οικονομική. Η ημέρα ενδείκνυται για επαφές με τράπεζες, εφορίες  και το λογιστή σου προκειμένου να κάνεις τους απαραίτητους διακανονισμούς  και να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα  και να σου δημιουργεί μεγάλες οικονομικές βλέψεις και όνειρα τα οποία σχετίζονται με τα υλικά αγαθά που θέλεις να αποκτήσεις. Ακόμα και αν ξέρεις πως οι σκέψεις σου δεν είναι ρεαλιστικές σίγουρα θα σε βοηθήσουν, καθώς θα σε βάλουν στη διαδικασία να προσπαθήσεις σκληρά μέχρι να επιτύχεις το καλύτερο που μπορείς στον οικονομικό τομέα.
Σήμερα μπορεί να έχεις δεύτερες σκέψεις σχετικά με το ενδιαφέρον του/της συντρόφου σου για εσένα και προκειμένου να μην κάνεις σενάρια μόνος/η σου προτίμησε να κάνεις μία συζήτηση μαζί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα καλύψει τη συναισθηματική σου ανασφάλεια.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου σήμερα και να επηρεάζει τη συμπεριφορά σου άμεσα. Από τη μία μπορεί να είσαι χαρούμενος/η ακόμα και χωρίς λόγο και από την άλλη μπορεί να χαλάσει η διάθεση σου ξαφνικά και πάλι χωρίς λόγο. Αυτή η κυκλοθυμία θα εκνευρίσει τους κοντινούς σου ανθρώπους  και εσύ θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να αντισταθμίσεις τον εκνευρισμό τους προκειμένου να μην πληγούν οι σχέσεις σας.  Ένας καλός τρόπος για αυτό θα ήταν να  δείξεις το ενδιαφέρον σου για κάποιο δικό τους ζήτημα ή οτιδήποτε ξέρεις πως τους απασχολεί. Προτίμησε να μην είσαι εγωκεντρικός/η αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί κάποιο ζήτημα μεταξύ σας.
Σήμερα μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει με τον/τη σύντροφό σου απλά και μόνο αν θα τον/ην ακούσεις, για αυτό επίλεξε να το κάνεις μιας και είναι κάτι που δεν απαιτεί προσπάθεια παρά μόνο θέληση. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα σου ανεβάσουν τη διάθεση αλλά καλό θα ήταν να επιλέξεις μία με βάση τις δικές σου  συναισθηματικές ανάγκες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα η διάθεση σου είναι αρκετά εσωστρεφής και θα προτιμήσεις  να απομονωθείς με μόνη συντροφιά τις σκέψεις σου  και ένα καλό βιβλίο. Μην είσαι καχύποπτος/η με κοντινούς σου ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει πως είναι άξιοι εμπιστοσύνης διαφορετικά θα τους θίξεις και αυτό δεν θα είναι ευχάριστο για τις σχέσεις σας. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα  και σου λέει πως αρκεί η θέλησή σου για να ξεπεράσεις ανασφάλειες, φοβίες και οτιδήποτε άλλο σε ανησυχεί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το θέλεις και αν το θέλεις τότε σίγουρα θα το πιστέψεις και θα το καταφέρεις.
Κάθε φορά που θα σκέφτεσαι κάτι αρνητικό για τον/τη σύντροφό σου αμέσως θα πρέπει να σκέφτεσαι και κάτι ανάλογο για να το στηρίξεις διαφορετικά καλό θα ήταν να το αφήσεις να φύγει. Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου πως είναι πιθανόν να έχεις βγάλει λάθος συμπεράσματα για μία νέα γνωριμία λόγο της γενικότερης ανησυχίας σου.
ΖΥΓΟΣ
Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα περισσότερο από κάθε άλλο είναι να δεις τους φίλους σου, να ανταλλάξετε τα νέα σας και να τους εκμυστηρευτείς οτιδήποτε σε απασχολεί. Το πιο πιθανό είναι να έχεις την επιθυμία να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους και σήμερα είναι επίσης πολύ πιθανόν να το καταφέρεις. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και σε βοηθά να αξιοποιήσεις το χρόνο που θα έχεις μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους. Μία ομαδική δραστηριότητα θα είναι η κατάλληλη για να σας φέρει ακόμα πιο κοντά και για να τονώσει τις μεταξύ σας σχέσεις. Αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου πρότεινε το και ξεκινήστε!
Η ιδανική ημέρα για εσένα περιλαμβάνει σε μία παρέα τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου όμως αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως στον/τη σύντροφό σου δεν μπορείς να πεις οτιδήποτε θα έλεγε στους φίλους σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία αισθηματική εξέλιξη θα προέλθει μέσα από μία φιλική σχέση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα έχεις μια υπερένταση από το πρωί καθώς τις τελευταίες ημέρες σε απασχολούν επαγγελματικά θέματα που δεν σε αφήσουν να  χαλαρώσεις και να βρεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σε προτρέπει να ασχοληθείς με την καριέρα σου καθώς είναι ο μόνος τρόπος να καταφέρεις τους κοινωνικούς/ επαγγελματικούς στόχους που έχεις θέσει στον εαυτό σου.  Είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως το όνομά σου θα ακουστεί αρκετά στη δουλειά σου καθώς με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο θα είσαι απαραίτητος/η εκεί. Εσύ από την πλευρά σου αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δουλεύεις και να μην  πάρεις μέρος σε πηγαδάκια που θα στηθούν στον επαγγελματικό σου περίγυρο.
Σήμερα το ταίρι σου θα χρειαστεί να ασχοληθεί με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα προκειμένου να σου κινήσει το ενδιαφέρον και να ξεκινήσει έστω μία συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος/η μία αισθηματική σου επιλογή θα τραβήξει τα βλέμματα στον κοινωνικό σου περίγυρο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις ένα ταξίδι καθώς από εχθές σου έχει μπει αυτή η ιδέα στο μυαλό και δεν θα είναι εύκολο να ηρεμήσεις εάν δεν πας έστω μία μονοήμερη εκδρομή! Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και εσύ εξακολουθείς να προσπαθείς να θέσεις σε εφαρμογή το σχέδιο της «απόδρασης»!  Αν δεν τα καταφέρεις δεν χρειάζεται να  στεναχωρηθείς καθώς μπορείς να κλείσεις τα μάτια και μέσα από ευχάριστες αναμνήσεις και εικόνες που θα σου έρθουν στο μυαλό, να ταξιδέψεις στο μέρος που εσύ επιθυμείς παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους.
Μία μεγάλη βόλτα με τον/τη σύντροφό σου είναι απαραίτητη προκειμένου να αδειάσει το μυαλό σας από σκέψεις και ανησυχίες. Αν  είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μία συνάντηση με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ημέρα σε συνέχεια της προηγούμενης θα εξακολουθήσει να φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν και δεν έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και  θα κάνει πιο έντονα τα συναισθήματά σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Αν θέλεις να καταφέρεις να σταματήσεις τις περίεργες σκέψεις και να βγεις από αυτό το φαύλο κύκλο προσπάθησε να δεις κάθε τι που σε απασχολεί κρατώντας αποστάσεις. Αν το κάνεις τότε θα  μπορέσεις να δεις τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση αλλά και να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις.
Ο/η σύντροφός σου θα προσπαθήσει να καταλάβει τι έχεις για αυτό αν δεν θέλεις να κάνει υποθέσεις και να του μπαίνουν στο μυαλό σκέψεις περίεργες καλό θα ήταν να του/ης εξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να κλείσεις  εκκρεμότητες του παρελθόντος προκειμένου να μπορέσεις να διαχειριστείς ζητήματα του παρόντος.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα τις φέρει στο προσκήνιο. Αυτό που θα παρατηρήσεις είναι πως θα έχεις την τάση να υπολογίζεις πολύ τη γνώμη των γύρω σου για αυτό και σήμερα δεν θα διστάσεις να τους συμβουλευτείς για διάφορα θέματα που σε απασχολούν.  Αυτό δεν είναι αρνητικό αρκεί να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην φτάσεις στο σημείο να αφήσεις τους άλλους να παίρνουν αποφάσεις για δικά σου θέματα,  οποιαδήποτε και αν είναι αυτά.
Σήμερα θα έχεις μία ιδιαίτερη αδυναμία προς τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο/η στις απόψεις που θα έχει για εσένα και για ζητήματα που σε απασχολούν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία είναι πιθανόν να σε κάνει να νιώσεις πώς θέλεις να δοκιμάσεις μία νέα σχέση.
ΙΧΘΥΕΣ
Ο ρυθμός της καθημερινότητας σου θα είναι αρκετά απαιτητικός και σήμερα αφού θα αναγκαστείς να αναλάβεις  αρκετές υποχρεώσεις που δεν θα είναι μόνο δικές σου αλλά και των κοντινών σου ανθρώπων. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και υποδηλώνει πως οι δουλειές θα σε κουράσουν για αυτό θα πρέπει να φροντίσεις από νωρίς να δώσεις στον οργανισμό σου τα κατάλληλα εφόδια. Πρόσεξε λιγάκι παραπάνω τη διατροφή σου σήμερα και πάρε κάποιο συμπλήρωμα  βιταμινών, προκειμένου να θωρακίσεις τον οργανισμό σου με την απαραίτητη ενέργεια που θα σε βοηθήσει να τα φέρεις όλα εις πέρας. 
Σήμερα  ζήτησε από τον/τη σύντροφό σου να μείνετε σπίτι καθώς η απαιτητική ημέρα που είχες δεν θα σου αφήσει περιθώρια για εξόδους! Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα σήμερα ενδείκνυται για ξεκούραση καθώς θα έχεις την τάση να βλέπεις ακόμα και το φλερτ ως αγγαρεία! 

Ζώδια 5447997381194604740
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε