Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 12 Μαΐου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει από εχθές στο ζώδιό σου και σήμερα θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις εντύπωση οπουδήποτε και αν βρεθείς. Βέβαια είναι αποκλειστικά στο χέρι σου για το αν θα κάνεις θετική ή αρνητική εντύπωση για αυτό αν θέλεις την πρώτη επιλογή θα πρέπει να κατευνάσεις έστω και λίγο την παρόρμηση σου. Η ημέρα είναι θετική για να ασχοληθείς με θέματα σχέσεων και συνεργασιών και να αφιερώσεις χρόνο και στον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο. Προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα του εγωκεντρισμού αν δεν θέλεις να διαταραχθούν οι ισορροπίες με τους γύρω σου και μετά να χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις για τη συμπεριφορά σου.
Σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις μία ειρηνική μέρα με τον/τη σύντροφό σου μόνο εάν δεις και από την δική του/ης πλευρά κάποια διαφωνία σας. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα υπάρχουν όμως μην επαναπαυθείς αν θέλεις να έχουν και εξέλιξη. 
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα που  η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό μπορεί να  έρθουν στην επιφάνεια διάφορες υποψίες ακόμα και για αγαπημένα σου πρόσωπα που θα σε κάνουν ιδιαίτερα επιφυλακτικό/η απέναντί τους. Προσπάθησε να διαχωρίσεις αν αυτές οι υποψίες έχουν πραγματικό λόγο ύπαρξης δηλαδή στηρίζονται σε αληθινά γεγονότα ή αν απλά είναι οι φόβοι σου και οι ανησυχίες σου. Βέβαια καλό θα ήταν να δείξεις εμπιστοσύνη μόνο σε ανθρώπους που γνωρίζεις πως την αξίζουν καθώς η ήμερα μπορεί να  δημιουργήσει ένα παρασκήνιο και από εσένα και προς εσένα.
Σήμερα θα χρειαστεί να αφήσεις τις αμφιβολίες για τον/τη σύντροφό σου στην άκρη καθώς ακόμα και ο τρόπος που θα τις εκφράσεις θα είναι αρκετός για να σας κάνει να τσακωθείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα αποπνέει έναν αέρα μυστηρίου και αυτό είναι που θα σε τραβήξει.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα όσες δουλειές και υποχρεώσεις και αν έχεις προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό  θα σε κάνει να αναζητήσεις τους ανθρώπους που ξέρεις  πως σε στηρίζουν. Οι ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται εξίσου σήμερα για αυτό αν έχεις ενεργό ρόλο σε μία ομάδα ασχολήσου με αυτήν και παρακίνησε και τους φίλους σου σε αυτό. «Κράτησε» νέες γνωριμίες και επαφές που θα κάνεις σήμερα καθώς μέσα από αυτές μπορεί να βοηθηθείς όσον αφορά ένα επαγγελματικό ή προσωπικό σου ζήτημα.
Αν καταφέρεις να αφιερώσεις εξίσου χρόνο και στον/τη σύντροφό σου και στους φίλους σου τότε και μόνο τότε θα καταφέρεις να έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον προερχόμενο από κάποιο φίλο σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μεγαλύτερη σου προτεραιότητα θα είναι η δουλειά καθώς η Σελήνη που έχει περάσει τον Κριό θα  σε κάνει «workaholic»  με αποτέλεσμα όλα τα υπόλοιπα να έρθουν  σε δεύτερη μοίρα. Επεδίωξε επαγγελματικά ραντεβού, συζητήσεις και συναντήσεις σχετικές με τη δουλειά καθώς θα είναι εύκολο να μην περάσεις απαρατήρητος/η και να καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις. Το μόνο που θα πρέπει να προσέχεις είναι να μείνεις μακριά από συζητήσεις εντός του επαγγελματικού σου χώρου οι οποίες δεν θα αφορούν τη δουλειά αλλά θα έχουν έναν πιο «κοινωνικό» χαρακτήρα.
Η προσοχή σου σήμερα θα είναι στραμμένη στη δουλειά αλλά πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να ξεκινήσεις να συζητάς με τον/τη σύντροφό σου μόνο για αυτό παραβλέποντας τις δικές του ανάγκες και τα δικά σας θέματα. Αν είσαι ελεύθερος/η το «ενδιαφέρον» μπορεί να προέρχεται από το επαγγελματικό σου περιβάλλον για αυτό χρειάζεται λεπτό χειρισμό.
ΛΕΩΝ 
Το ιδανικό σενάριο της ημέρας θα ήταν να κάνεις μία βόλτα στη φύση ή οπουδήποτε αλλού θέλεις παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να πάρεις λίγο αέρα  μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είναι βοηθητική για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις το παραπάνω σενάριο. Αν πάλι δεν μπορέσεις, επεδίωξε μία βόλτα η μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα τα οποία μάλιστα δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες καθώς θα ανεβάσουν τη διάθεση σου. Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα μπορείς να περάσεις καλά αρκεί να μη μείνεις αδρανής!
Σήμερα  το μυαλό σου θα τρέχει σε μέρη που εκείνο επιθυμεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα στην επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως μπορείς να κερδίσεις κάποιον/α απλά και μόνο με τις γνώσεις σου και τη γενικότερη  αντίληψή σου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα η αλήθεια είναι πως θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι σου κι αν γίνεται να μην μιλήσεις με κανέναν καθώς η Σελήνη από τον Κριό δεν είναι βοηθητική για να μοιραστείς τις σκέψεις σου.  Το μυαλό σου θα έχει μία τάση να  γυρίζει σε γεγονότα του παρελθόντος και αυτό θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα αλλά και παράπονα. Αν καταφέρεις να κάνεις το μυαλό σου να επικεντρωθεί κάπου συγκεκριμένα τότε είναι σίγουρο πως θα μετριάσεις όλες αυτές τις σκέψεις που σου προκαλούν ανησυχία. Το ιδανικότερο θα ήταν να ασχοληθείς με ένα οικονομικό σου ζήτημα που σχετίζεται με ένα δάνειο, μία ασφάλεια ή μια υποχρέωση προς το δημόσιο  καθώς η ημέρα θα σε ευνοήσει να το διευθετήσεις.
Η λίμπιντο σου θα είναι αυξημένη σήμερα και αυτό είναι μία καλή ευκαιρία για να την διοχετεύσεις εντός κρεβατοκάμαρας και να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου! Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η αυτό δεν αποκλείει πως θα περάσεις μία νύχτα γεμάτη έντονα συναισθήματα και πάθος.
ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα τονίσει περισσότερο το «εμείς» παρά το «εγώ» για αυτό και εσύ θα επιδιώξεις να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους τους οποίους έχεις μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Η συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων θα έρθει στην επιφάνεια και δεν θα είναι εύκολο να χρησιμοποιήσεις μόνο τη λογική για να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό από τους ανθρώπους γύρω σου με αποτέλεσμα να  σου ζητήσουν κάποια χάρη μιας και δεν θα μπορέσεις να τους  την αρνηθείς. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να συζητήσεις για μία νέα συμφωνία ή την προοπτική μιας συνεργασίας καθώς θα είσαι σε θέση να ακούσεις πραγματικά και τους άλλους.
Η αδυναμία που θα έχεις προς το ταίρι σου θα είναι έκδηλη σήμερα και αυτό μπορεί να γίνει η «αχίλλειος πτέρνα» σου και να ξεκινήσει να σου ζητάει διάφορες χάρες! Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσει μία νέα σχέση καθώς η ανάγκη σου για συντροφικότητα θα είναι μεγάλη.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει μία παροιμία -το ίδιο και η κουραστική θα συμπληρώσω εγώ- μιας και η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα φέρει υποχρεώσεις και αγγαρείες! Απόφυγε να κλείσεις τις ελεύθερες ώρες που έχεις στο πρόγραμμα σήμερα με κάτι, προκειμένου να έχεις την άνεση να το τροποποιήσεις αν χρειαστεί. Αν προκύψουν έκτακτες δουλειές προσπάθησε να τις ιεραρχήσεις και να καταλάβεις πως δεν γίνεται να τις κάνεις όλες μαζί καθώς σίγουρα κάτι θα κάνεις λάθος. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να ζητήσεις ενισχύσεις από αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να μπορέσεις να βρεις και λίγο χρόνο για εσένα.
Σήμερα  δεν μπορείς να υποσχεθείς στον/τη σύντροφό σου πως θα βρεις χρόνο για εκείνον/η καθώς θα έχεις αρκετές δουλειές για αυτό λοιπόν μην το κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ο χρόνος  για την προσωπική σου ζωή θα είναι πολύ περιορισμένος για αυτό μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αυτό σημαίνει «χαράς ευαγγέλια» για εσένα καθώς θα ανεβάσει τη διάθεση σου και θα σου χαρίσει αέρα ανανέωσης! Σήμερα τα αισθηματικά και τα φιλικά ζητήματα θα έχουν προτεραιότητα καθώς δεν θα είναι εύκολο να παραμείνεις στο σπίτι ή να μην κάνεις τίποτα το ενδιαφέρον μέσα στην ημέρα. Πέρα από τους φίλους και τον/τη σύντροφό σου επίλεξε να ασχοληθείς και με μία δραστηριότητα η οποία σε γεμίζει καθώς αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ψυχολογία σου και θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου!
Η ημέρα αλλά και η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θέλει έρωτα για αυτό προσπάθησε να βρεις τρόπο να τον βάλεις στη ζωή σου! Αν έχεις σύντροφο αφιέρωσε του/της χρόνο και αν είσαι ελεύθερος/η θα παρατηρήσεις πως ενδέχεται να υπάρξει κάτι το οποίο θα σου εξάψει το ενδιαφέρον!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα είναι οικογενειακής φύσεως καθώς κάποιο δικό σου πρόσωπο ενδέχεται να χρειαστεί τη βοήθειά σου. Ακόμα είναι πιθανό να χρειαστεί να κάνεις το διαιτητή σε μία διένεξη που θα δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και θα σου δημιουργήσει μία συναισθηματική αναστάτωση καθώς δεν θα είναι εύκολο να προσεγγίσεις τα πράγματα χωρίς να εμπλακείς  συναισθηματικά. Προσπάθησε να καταπνίξεις την τάση που θα έχεις για παράπονα καθώς αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα σε μία ημέρα που είναι ήδη έντονη.
Προτίμησε να  μείνεις σπίτι με τον/τη σύντροφό σου ή κάπου που δεν θα έχει φασαρία και πολυκοσμία διαφορετικά είναι σίγουρο πως θα ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η δώσε το πράσινο φως σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει διαφορετικά θα είναι δύσκολο να κάνει το πρώτο βήμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βγεις για ψώνια καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σου χαρίσει την όρεξη  να κάνεις βόλτα στα μαγαζιά είτε μόνος/η σου είτε με έναν αγαπημένο σου άνθρωπο. Η ημέρα πέρα από τα μαγαζιά θα φέρει και συναντήσεις ή τηλεφωνικές συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και μέσα από αυτό θα παρατηρήσεις πως είσαι αρκετά δημοφιλής! Σίγουρα θα σου αρέσει που θα είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όλοι θα επιδιώξουν την παρέα σου! Προσπάθησε να βρεις και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου διαφορετικά θα αρχίσεις να κουράζεσαι και δεν θα είναι εύκολα να το κρύψεις.
Μία βόλτα στα μαγαζιά με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να γίνει η αιτία να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, για αυτό ίσως θα ήταν καλύτερο να περιοριστείτε σε μία βόλτα για ένα καφέ! Αν είσαι ελεύθερος/η  ο έρωτας μπορεί να σε βρει ακόμα και εκεί που κάνεις τα ψώνια σου!
 
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα το κύριο σου μέλημα θα είναι να τακτοποιήσεις όσο μπορείς εκκρεμότητες με λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις διαφορετικά δεν θα είναι εύκολο να νιώσεις πως μπορείς να χαλαρώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα εντείνει την ανασφάλειά σου με αποτέλεσμα να γίνεις εσωστρεφής και να αποφύγεις ακόμα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Μέσα από  αυτή τη διάθεση που έχεις μπορεί να βγει και κάτι καλό, καθώς ενδέχεται να κάνεις μία σκέψη την οποία αν υλοποιήσεις θα μπορέσεις να κερδίσεις χρήματα από αυτή που θα συμπληρώσουν το εισόδημα σου.
Σήμερα θα έχεις την τάση να  «βομβαρδίζεις» με ερωτήσεις τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να καταλάβεις τα συναισθήματα που έχει για εσένα, όμως προειδοποίησε τον να βάλει κράνος! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου καθώς ότι νιώθεις σίγουρα βγαίνει προς τα έξω! 
Ζώδια 4675644640813758319
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε