Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 11 Μαΐου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ 
H ανάγκη σου για απομόνωση θα είναι εμφανής το πρωί αλλά δεν χρειάζεται να σε τρομάξει καθώς θα κρατήσει για λίγο ακόμα που η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο των Ιχθύων. Νωρίς το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να νιώσεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό στοιχεία τα οποία είχες χάσει προσωρινά. Μία καλή ιδέα είναι να ασχοληθείς με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς η επικοινωνία με τους αγαπημένους σου ανθρώπους θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου. Προσπάθησε να  μην αφήσεις την εγωκεντρική συμπεριφορά σου να δημιουργήσει θέματα ανάμεσά σας καθώς υπάρχουν αλλά πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του χαρακτήρα σου για να δείξεις!
Σήμερα  χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου μιας και τις τελευταίες ημέρες μπορεί να βρισκόσασταν αλλά σίγουρα οι σκέψεις σου ταξίδευαν αλλού. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσέγγισε διακριτικά αυτόν/ην που θέλεις προκειμένου να δεις καλύτερα τις αντιδράσεις του.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσεις την ημέρα σου πίνοντας καφέ με έναν αγαπημένο σου φίλο η συζητώντας με κάποιο συνάδελφό σου προσωπικά σας ζητήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και σου ζητά να εκφραστείς και να μοιραστείς ζητήματα που σε απασχολούν. Νωρίς το απόγευμα θα περάσει στον Κριό και θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου θα έχει φθίνουσα πορεία. Εκμεταλλεύσου την ανάγκη σου για εσωστρέφεια προκειμένου να ανασυνταχθείς και να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά ζητήματα.
Προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο περνάει η ημέρα θα έχεις την τάση να προτιμήσεις την παρέα του εαυτού σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα εξελιχθεί αν της δώσεις σημασία και δεν απομακρυνθείς.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Από το πρωί στο μυαλό σου θα βρίσκονται σχέδια για να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να αποδείξεις τις ικανότητές σου σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και πιθανόν να σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο/η από αυτό που χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις επαγγελματικά ζητήματα. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου δώσει την αφορμή για να κάνεις ένα διάλειμμα. Ένα τηλέφωνο από κάποιο φίλο σου, μία πρόταση για συνάντηση ή ακόμα και μία έξοδος με αγαπημένους τους συναδέλφους μετά τη δουλειά είναι μερικά από τα σενάρια θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.
Σήμερα το ταίρι σου θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο και χώρο στην ημέρα σου και καλό θα ήταν να του κάνεις το χατίρι! Αν είσαι ελεύθερος/η μη συγκρίνεις ένα δικό σου αισθηματικό ζήτημα με  το ζήτημα που έχει κάποιος φίλος σου γιατί η σύγκριση θα είναι άδικη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εκμεταλλεύσου το πρωινό της ημέρας που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς για να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό σου ζήτημα, να συλλέξεις πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει η να κανονίσεις ένα ταξίδι θέλεις να κάνεις στο άμεσο μέλλον. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να επιστρέψεις ανανεωμένος/η και να ασχοληθείς με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα. Η ανάλαφρη διάθεση των τελευταίων ημερών θα είναι βοηθητική καθώς  θα σου δώσει έναν άλλο αέρα ο οποίος θα σε βοηθήσει και σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς θα ενισχύσει τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες.
Μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή τις καλοκαιρινές σας διακοπές θα είναι πολύ ευχάριστη καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις να φτιάχνεις το πρόγραμμα! Αν είσαι ελεύθερος/η  χρειάζεται να θυμάσαι πως για να εξελιχθεί μία γνωριμία  θα απαιτήσει να της διαθέσεις χρόνο.
 
ΛΕΩΝ 
Σήμερα πιθανόν να νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου όμως είναι πολύ πιθανό να το κάνεις με ορμή με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους ή ακόμα και με κάποιο συνεταίρο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν για λίγο. Νωρίς το απόγευμα  που θα περάσει το ζώδιο του Κριού θα  σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα τις σκέψεις σου, τις ανάγκες σου και τις αγωνίες σου καθώς θα βρεις τον τρόπο να τις δεις με μία αισιόδοξη ματιά. Οι επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ακόμα καλύτερα για αυτό επεδίωξε τες!
Προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς  το απόγευμα θα είσαι περισσότερο επικοινωνιακός/η και αυτό θα βοηθήσει τις επαφές σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  το φλερτ με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον θα σου φτιάξει το κέφι!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα σε «βασανίσουν» για λίγο ακόμα σήμερα καθώς θα έχουν απαιτήσεις από εσένα και εσύ δεν θα θέλεις να τους χαλάσεις το χατίρι. Η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων σε κάνει ιδιαίτερα δοτικό/η με τους ανθρώπους που αγαπάς και αυτό είναι κάτι που θα γίνει αντιληπτό και από εκείνους. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σε προ(σ)καλέσει να κοιτάξεις μέσα σου και να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματά σου, τις ανάγκες σου και τους ευσεβείς πόθους σου. Αυτό είναι πιθανό να σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση και θα χρειαστεί να βρεις τρόπο να τη διευθετήσεις προκειμένου να μην ξεσπάσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα.
Σήμερα μπορείς είτε να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου είτε να απομακρυνθείς εντελώς καθώς θα έχεις την τάση να κινείσαι στα άκρα και οι μεσοβέζικες καταστάσεις δεν θα σου αρέσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις το δικαίωμα να είσαι επιφυλακτικός/η με κάποιον που σου αρέσει αλλά χωρίς να το κάνεις να φανεί έντονα.
ΖΥΓΟΣ
Η προσοχή σου σήμερα θα είναι στραμμένη αποκλειστικά στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς εκεί μπορεί να δημιουργηθούν κάποια θέματα τα οποία θα πρέπει να διευθετήσεις.  Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων είναι πολύ πιθανό να φέρει έκτακτες δουλειές και αγγαρείες με αποτέλεσμα να χρειαστεί να δεις ξανά το ημερήσιο σου πλάνο. Νωρίς το απόγευμα θα περάσει στον Κριό και θα παρατηρήσεις πως οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου θα σου προσφέρουν συναισθηματική και πρακτική υποστήριξη με αποτέλεσμα να νιώσεις «υποχρέωση» απέναντί τους.
Σήμερα μπορείς να στηριχθείς στη βοήθεια που θα σου προσφέρει ο/η σύντροφός σου σε οτιδήποτε σε απασχολεί αρκεί βέβαια να τη ζητήσεις και να μην είσαι εγωιστής. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η καθημερινή επαφή με κάποιον άνθρωπο θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις  πώς θα μπορούσατε να είστε μαζί ως ζευγάρι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πρωινό θα κυλήσει ανέμελα για εσένα καθώς ακόμα και αν έχεις κάποιες δουλειές δεν θα είναι αρκετές για να σε κάνουν να χάσεις την καλή διάθεση που σου προσφέρει η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς. Νωρίς το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα παρατηρήσεις πως όλο και κάτι θα προκύψει το οποίο θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς πιο σοβαρά μαζί του προκειμένου να το διευθετήσεις. Αυτό μπορεί να είναι μία  υποχρέωση της καθημερινότητας, μία  αγγαρεία για λογαριασμό ενός αγαπημένου σου προσώπου ή ένα εργασιακό ζήτημα. Οτιδήποτε μπορείς να λύσεις σήμερα επίλεξε να το κάνεις σήμερα, προκειμένου να μπορέσεις να κρατήσεις πιο χαλαρές και τις επόμενες ημέρες.
Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις που δεν θα σε αφήσουν να αφιερώσεις στον/τη σύντροφό σου το χρόνο που θα ήθελες όμως μη τις αφήσεις να επισκιάσουν και τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε το πρωινό της ημέρας  που θα είσαι περισσότερο ανέμελος/η για να φλερτάρεις!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα  έχεις την τάση να παίρνεις περισσότερα πράγματα στα σοβαρά από ότι χρειάζεται με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και σου εφιστά την προσοχή στην αλληλεπίδραση που θα έχεις με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου καθώς είναι πιθανό ο τρόπος σου να φέρει παρεξηγήσεις. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού και θα σε ανταμείψει για την υπομονή που έκανες τις τελευταίες ημέρες. Αφιέρωσε χρόνο σε εσένα, στα χόμπι σου και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα αποτελέσουν εγγύηση για να περάσεις πολύ καλά!
Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα μπορέσει να πάρει μακριά το μυαλό σου από τις ανησυχίες που έχεις για αυτό χρειάζεται να του αφιερώσεις και χρόνο αλλά και την προσοχή σου! Αν είσαι ελεύθερος/η, η εξέλιξη μιας νέας ή πρόσφατης γνωριμίας θα σου φτιάξει το κέφι! 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επαφές με κόσμο θα κάνουν καλό στη ψυχολογία σου σήμερα καθώς θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Εκμεταλλεύσου τις ώρες μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων  και θα σε βοηθήσει στον τομέα της επικοινωνίας. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σου ζητήσει να αφήσεις τα θέματα των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου και να ασχοληθείς με κάποιο ζήτημα που αφορά κάποια δουλειά του σπιτιού ή τους ανθρώπους της οικογένειάς σου.
Σήμερα  θα είναι εύκολο να παρεξηγηθείς από τον/τη σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε να μην του/ης δώσεις αφορμές καθώς η επικοινωνιακή διάθεση που θα έχεις με τους άλλους μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρεις πράγματα τα οποία δεν αφορούν εσένα, στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα  είναι πιθανόν να μη νιώθεις αυτοπεποίθηση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα φέρει στο μυαλό σου διάφορες σκέψεις που σχετίζονται με τις ανασφάλειές σου. Λόγω αυτού είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις την ασφάλεια σε υλικά αγαθά και χρήματα για αυτό και δεν αποκλείεται να γίνεις ιδιαίτερα κτητικός/η με οτιδήποτε θεωρείς πως σου ανήκει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις καθώς θα φέρει στο διάβα σου συγγενείς, γνωστούς και ανθρώπους του περιβάλλοντός σου που θα σε παρασύρουν στο δικό τους τρόπο σκέψης.
Σήμερα  ενδέχεται να είσαι περισσότερο κτητικός/η με το σύντροφό σου από ότι χρειάζεται αλλά θα πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να υπερβείς τα όρια. Αν είσαι ελεύθερος/η μ μην ξεκινήσεις μία αισθηματική περιπέτεια απλά και μόνο για επιβεβαίωση.
ΙΧΘΥΕΣ
 
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και θα  σε βοηθήσει να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες που έχεις καθώς αυτό θα είναι το πιο σημαντικό «όπλο» σου για να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και τις επόμενες ημέρες θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Κάνε από τώρα ένα πλάνο προκειμένου να είναι πιο εύκολο να τις διευθετήσεις και να δεις ποιες από αυτές έχουν προτεραιότητα. 
Η αυτοπεποίθηση που έχεις  θα διαδραματίσει θετικό ρόλο στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αρκεί βέβαια να μην περάσεις τη λεπτή γραμμή που τη χωρίζει από τον εγωκεντρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η μη ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πως θα εξελιχθούν τα πράγματα σε μια γνωριμία καθώς οι υποθέσεις θα είναι διαφορετικές από τη πραγματικότητα.
Ζώδια 2244850897709067369
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε