Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 1η Μαΐου



Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ 
Η πρώτη ημέρα του μήνα ενδέχεται να μην ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς καθώς η διάθεση σου είναι περίεργη λόγω των σκέψεων που κάνεις και σε κάνουν να νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και σου δημιουργεί όλη αυτή την αναστάτωση. Δε χρειάζεται να ανησυχείς καθώς το απόγευμα η διάθεση σου θα ξεκινήσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα σε βοηθήσει να βρεις τον καλό και ευδιάθετο εαυτό σου βοηθώντας σε να κερδίσεις το έδαφος που χάθηκε! 
Πάρε το ταίρι σου και κάνετε μια εκδρομή στη φύση μιας και όχι μόνο είθισται σήμερα αλλά θα σας βοηθήσει να περάσετε πολύ καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί αν δώσεις το πράσινο φως και δείξεις τις προθέσεις σου!
ΤΑΥΡΟΣ 
Η πρώτη ημέρα του μήνα θα βρει το ενδιαφέρον σου στραμμένο στο/η σύντροφο ή στους συνεργάτες σου μιας και η Σελήνη από το Σκορπιό σου χαρίζει μια κτητική διάθεση με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Όσο περνούν οι ώρες η διάθεση σου θα ξεκινήσει να αλλάζει καθώς το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, θα παρατηρήσεις πως οι γύρω σου θα σταματήσουν να σου κινούν το ενδιαφέρον. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι ακόμα και μια μικρή αφορμή που θα σε φέρει σε επαφή με τα ενδότερα σου και αυτό μπορεί να σε κάνει να αποσυρθείς από την κοινωνική δράση! 
Σήμερα θα έχεις ένα έντονο τρόπο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στο/η σύντροφο σου που είτε θα σας φέρει κοντά είτε θα σας απομακρύνει σίγουρα όμως θα σας φτάσει στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος/η το κύριο χαρακτηριστικό μιας νέας γνωριμίας θα είναι το πάθος. 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η πρώτη ημέρα του μήνα ακόμα και αν δεν έχει εργασιακές υποχρεώσεις σίγουρα θα έχει σκέψεις που σχετίζονται με αυτές καθώς  η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις! Από το απόγευμα και έπειτα όλα θα ξεκινήσουν να γίνονται καλύτερα μιας και η Σελήνη που θα περάσει στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τους ρυθμούς σου. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις σχέσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου και αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην παραμελήσεις τις ανάγκες σου για να ασχοληθείς με τις ανάγκες των γύρων σου!  
Σήμερα προτίμησε να επενδύσεις στο/η σύντροφο σου καθώς θα έχει τον τρόπο να σε κάνει να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η, η προσοχή σου θα στραφεί σε αυτόν/ην που σου εμπνέει εμπιστοσύνη για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Εκμεταλλεύσου το πρωινό της πρώτης ημέρας του μήνα που η Σελήνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες για συναντήσεις με φίλους ή μια βόλτα με το/η σύντροφο σου να φύγουν καθώς μετά μπορεί να θέλεις αλλά να μην έχεις χρόνο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και το διάλλειμα θα φτάσει στο τέλος του καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν την εμφάνιση τους. Αν κάνεις ένα πρόγραμμα με βάση τα δεδομένα που έχεις θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε προκύψει χωρίς κόπο καθώς θα έχεις τρόπο! 
Προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις το/η σύντροφο σου καθώς είναι ωραίο να ξεκινάς την ημέρα σου με τον/ην αγαπημένο/η σου! Αν είσαι ελεύθερος/η, η ημέρα μπορεί να έχει αρκετές δουλειές αλλά αν θέλεις θα βρεις χρόνο να φλερτάρεις!
ΛΕΩΝ 
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και η πρώτη ημέρα του μήνα συνεχίζει να φέρνει εξελίξεις στα οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν. Το δεύτερο μισό της ημέρας η διάθεση σου θα ξεκινήσει να αλλάζει καθώς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου! Προτίμησε να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, τους αγαπημένους σου φίλους και το/η σύντροφο σου καθώς μέσα από αυτούς θα μπορέσεις να νιώσεις ξανά ευδιάθετος/η και απαλλαγμένος/η έστω και προσωρινά από έννοιες! 
Αφιέρωσε χρόνο στο/η σύντροφο σου καθώς μέσα από εκείνον/ην θα μπορέσεις να νιώσεις και εσύ ευδιάθετος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μη μένεις με σταυρωμένα τα χέρια χρησιμοποίησε το φλερτ σου καθώς θα είναι ακαταμάχητο!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η πρώτη ημέρα του μήνα σε βρίσκει με επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα σε κάνει να μη θέλεις να μείνεις μόνος/η σου καθόλου και για αυτό θα επιδιώξεις να συναναστραφείς με γνωστούς και συγγενείς. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τις ιδέες, τις απόψεις σου και τις ανάγκες σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και τα οικογενειακά σου θέματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Προσπάθησε να λύσεις οποιοδήποτε θέμα προκύψει μέσω της συζήτησης και μην αφήσεις την κατάσταση να «εκτροχιαστεί»! 
Η επικοινωνία θα είναι η λέξη κλειδί προκειμένου να μπορέσεις να έχεις μια όμορφη ημέρα με το/η σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα ενδέχεται να σου δείξει το ενδιαφέρον του κάποιος άνθρωπος που βρίσκεται στο περιβάλλον σου αλλά δεν περίμενες με τίποτα!
ΖΥΓΟΣ 
Η ημέρα θα ξεκινήσει με υπολογισμούς και οικονομικές διευθετήσεις καθώς είσαι αποφασισμένος/η αυτό τον μήνα να κάνεις οικονομία! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κρατήσεις ασφυκτικά δίπλα σου ανθρώπους, αλλά και υλικά αγαθά! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί σε άλλα θέματα. ‘Ένα τηλέφωνο με κάποιο γνωστό σου, μια επίσκεψη ενός συγγενικού σου προσώπου ακόμα και μια τυχαία συνάντηση θα φέρει νέα τα οποία θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η! 
Σήμερα προτίμησε να δεις το/η σύντροφο σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς το πρωί δεν θα είσαι σε ερωτική διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η επένδυσε σε κάποιον/α μόνο αν σου έχει δώσει τα δείγματα πως το αξίζει!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή ούτε και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και η κυκλοθυμική σου διάθεση σίγουρα σε βοηθά να μην πλήξεις! Βέβαια μαζί σου δεν θα πλήξουν ούτε οι άλλοι καθώς θα έχεις μια μεγάλη γκάμα συναισθημάτων και απαιτήσεων από εκείνους! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και οι οικονομικοί υπολογισμοί θα σε απασχολήσουν με αποτέλεσμα να ξεχάσεις οτιδήποτε άλλο καθώς θα βρεις ένα σταθερό ενδιαφέρον! 
Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός/η με το/η σύντροφο σου προκειμένου να βεβαιωθείς για τα συναισθήματα του αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας άνθρωπος θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση καθώς θα σου δείξει το ενδιαφέρον του!
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η ημέρα μπορεί να ξεκινήσει νωχελικά καθώς η αλήθεια είναι πως δεν έχεις πολύ όρεξη για οτιδήποτε και όσο παρατηρείς τους γύρω σου να έχουν μπει στην πρίζα τόσο εσύ θα προτιμήσεις να απέχεις από αυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και είναι υπεύθυνη για την προσωρινή σου αδιαθεσία όμως όσο περνούν οι ώρες θα νιώθεις καλύτερα! Το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου θα σε κάνει να νιώσεις σαν να ξυπνάς από το λήθαργο. Αναζήτησε τους αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να κλείσεις την ημέρα με μια συνάντηση με αυτούς που αγαπάς! 
Σήμερα προτίμησε να δεις το ταίρι σου το βραδάκι καθώς τότε είναι πιο πιθανό να έχεις χαλαρώσει και να μπορέσεις να του αφιερώσεις το χρόνο και την προσοχή που του αξίζουν! Αν είσαι ελεύθερος/η επεδίωξε να κάνεις αισθητή την παρουσία σου εκεί που θέλεις καθώς σίγουρα μπορείς!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Αν πιστέψουμε το γνωμικό που λέει πως όπως είναι η πρώτη ημέρα του μήνα θα είναι όλος ο μήνας τότε θα περάσεις όλο το Μάιο βγαίνοντας με φίλους σου! Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα προτιμήσει τις παρέες από τη μοναχικότητα, το «εμείς» από το «εγώ». Το απόγευμα θα περάσει στον Τοξότη και η διάθεση σου θα ξεκινήσει να αλλάζει καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η μακριά από τα φώτα. Να θυμάσαι πως ότι και αν σε απασχολεί θα έχεις την τάση να το δεις πιο μεγάλο από αυτό που είναι αλλά αυτό που βλέπεις δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα!  
Σήμερα θα έχεις την τάση να είσαι καχύποπτος/η με το/η σύντροφο σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να σκέφτεσαι και αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι προς όφελος σου!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε πιέσουν αρκετά και ακόμα και αν δεν δουλεύεις σήμερα θα είναι σα να δουλεύεις καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται σε επαγγελματικά ζητήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου εντείνει το άγχος για τη δουλειά καθώς θέλεις να είσαι τέλειος/α σε όλα! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ακατανίκητη ανάγκη να δεις τους φίλους ώστε να μπορέσεις να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου αλλού και να ξεκουραστεί το μυαλό σου! Κάνε μια βόλτα μαζί τους καθώς είναι ένας καλός τρόπος να χαλαρώσεις! 
Σήμερα το ταίρι σου θα έρθει δεύτερο καθώς οι φίλοι σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αλλά σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να κρατήσεις τις ισορροπίες! Αν είσαι ελεύθερος/η κοίταξε γύρω σου καθώς υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο σου!
ΙΧΘΥΕΣ 
Η ημέρα θα ξεκινήσει με διάθεση να ταξιδέψεις είτε με το μυαλό είτε με το σώμα και να αφήσεις στην άκρη τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και αν το θελήσεις θα σε βοηθήσει να κάνεις αυτό που έχεις ανάγκη πραγματικότητα καθώς θα σου χαρίσει ευκαιρίες για μια μίνι- απόδραση! Το απόγευμα θα περάσει στον Τοξότη και θα σε επαναφέρει στην τάξη καθώς θα προκύψουν θέματα επαγγελματικής φύσεως που θα πρέπει να λύσεις για αυτό φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου το πρωί! 
Προτίμησε να ξεκινήσεις την ημέρα σου με μια συνάντηση με το/η σύντροφο σου για να σου πάει καλά όλη η ημέρα και όλος ο μήνας! Αν είσαι ελεύθερος/η μη μπερδέψεις επαγγελματικά με αισθηματικά ζητήματα αν δεν θέλεις να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού στη δουλειά.
Ζώδια 2182216102973515094
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε