Loading...

Υποψήφιος πρόεδρος στη ΔΗΜΤΟ Μάνδρας-Ειδυλλίας της ΝΔ ο Κώστας Ρόκας


Την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μάνδρας-Ειδυλλίας της Νέας Δημοκρατίας θα διεκδικήσει πάλι ο νυν πρόεδρός της, Κώστας Ρόκας. Ο 33χρόνος, που εξελέγη επικεφαλής της γαλάζιας τοπικής τον Απρίλιο του 2016, δηλώνει και πάλι το παρών στα τοπικά κομματικά δρώμενα και παρουσιάζεται έτοιμος να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε δύο χρόνια πριν.

Ο κος Ρόκας δεν είναι η συνηθισμένη περίπτωση κομματικού αξιωματούχου. Κι αυτό γιατί κολλάει ένσημα –και συνεχίζει- από μικρή ηλικία. Όντας νεαρός εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση (που σχετίζεται με την εστίαση), ενώ αργότερα εισήλθε στα Ελληνικά Πετρέλαια, στα οποία τώρα είναι εκπρόσωπος των εργαζομένων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Βέβαια, είχε από μικρός μεράκι και για τα πολιτικά πράγματα. Και κατάφερε να τα συνδυάσει ιδανικά. Δουλειά και πολιτική, πολιτική και δουλειά. Ίδρυσε και διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Μάνδρας, πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής, ήταν δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή του, ενώ εξελέγη και γραμματέας Εκτελεστικού στο Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας. Οπωσδήποτε, πρόκειται για έναν δυναμικό, δραστήριο άνθρωπο, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, δείχνει ότι μπορεί να κάνει πολλά ακόμα. Και να προσφέρει σε πολλούς τομείς, πέραν του κομματικού.

Εκτός του προέδρου, και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής, θα είναι εκ νέου υποψήφιο. Υπάρχει καλή χημεία μεταξύ τους, ενώ το μότο τους αν και κλασικό παραμένει διαχρονικό «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει».

Πολιτική 1808849760189834457
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε