Loading...

Κ. Μητσοτάκης: Θράσος του Α. Τσίπρα να ξαναμιλήσει για καθαρή έξοδο από το Μνημόνιο


Κ. Μητσοτάκης: Θράσος του Α. Τσίπρα να ξαναμιλήσει για καθαρή έξοδο από το Μνημόνιο
Του Δημήτρης Γκάτσιος 
 
Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις Τσίπρα από το Καστελόριζο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στρέφει τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού τόσο για την οικονομία, όσο και για τα εθνικά ζητήματα, εγκαλώντας τον για "θράσος" όσον αφορά στο αφήγημα της "καθαρής εξόδου" από το Μνημόνιο. 
"Ο κ. Τσίπρας έφερε στη χώρα δύο αχρείαστα Μνημόνια και υπονόμευσε την οικονομία για πολλά ακόμη χρόνια. Σήμερα, είχε το θράσος -και μάλιστα από το Καστελόριζο- να ξαναμιλήσει για τάχα καθαρή έξοδο. Το έκανε, μάλιστα, όταν όλοι πια, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, όχι μόνον αμφισβητούν τις πολιτικές του, αλλά έχουν καταλάβει ότι μόνο μια σοβαρή κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει δουλειές και να οδηγήσει, επιτέλους, τη χώρα στην ανάπτυξη", τόνισε, στη δήλωσή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Μητσοτάκης, παράλληλα, ανέφερε πως η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς, ούτε ερασιτεχνισμούς στα εθνικά θέματα. 
"Όσο καιρό ακόμη μένει αυτή η κυβέρνηση, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα. Ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας", σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 
Πολιτική 5776184676466179955
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε