Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 2 Απριλίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με τρίτους, όπως είναι οι τράπεζες αλλά και το δημόσιο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω είναι μία ευνοϊκή όψη για να βρεις λύση σε κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα. Το μυστικό για να καταφέρεις ένα σημαντικό μέρος αυτών που θέλεις σήμερα -ιδιαίτερα αν σχετίζονται με χρήματα και επαγγελματικά ζητήματα- είναι να δουλέψεις προς τη σωστή κατεύθυνση σεμνά, ταπεινά και χωρίς να χάσεις το στόχο σου!
Σήμερα μπορείς να κάνεις μία νέα αρχή με το ταίρι σου και να δράσεις για να αλλάξεις πράγματα τα οποία δεν σε ευχαριστούν στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η για να εξελιχθεί η γνωριμία με αυτόν που σε ενδιαφέρει θα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο προκειμένου να βάλεις γερές βάσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο στις αποφάσεις σου σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να πάρεις την επιβεβαίωση των άλλων πριν κανείς οτιδήποτε. Οι επαφές με τους στενούς του συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου είναι σίγουρες για σήμερα προκειμένου να δεις την άποψή τους πάνω σε συγκεκριμένα θέματα που σε απασχολούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει τα προσωπικά σου ζητήματα καθώς θα σου χαρίσει ένα συνδυασμό θέλησης και λογικής που θα είναι το κλειδί για να ανοίξεις όλες τις πόρτες!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου οτιδήποτε σε απασχολεί και να έρθετε κοντά, καθώς θα διαπιστώσεις πως έχεις ανάγκη την επαφή. Αν είσαι ελεύθερος/η θα διαπιστώσεις πως η  "πλατωνική" σχέση με κάποιον άνθρωπο ήρθε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα δεν θα σε ανησυχήσει σχεδόν τίποτα καθώς θα έχεις περιορισμένο χρόνο για να χαθείς σε ατέρμονες σκέψεις! Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό είναι πιθανόν να φέρει δουλειές τις οποίες δεν είχες υπολογίσει η προσπαθούσες να ξεχάσεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου με άνεση, αλλά και να περάσεις στην υλοποίησή τους χωρίς να ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για να μην το κάνεις! Οτιδήποτε και αν ξεκινήσει σήμερα θα έχει μεγάλες πιθανότητες να το φέρεις εις πέρας καθώς η επιμονή, η υπομονή και η  όρεξη για δουλειά θα σε βοηθήσουν σε αυτό!
Ίσως το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει σε κάποιο εργασιακό project που έχεις και θα ήταν μία καλή ιδέα να συζητήσεις μαζί του προκειμένου να δεις τη γνώμη του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον και να μην σε αφήσει αδιάφορο/η.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη έχει μπει στο Σκορπιό και είναι μία καλή ευκαιρία για να επενδύσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα, στους αγαπημένους σου φίλους αλλά και στα χόμπι που έχεις! Η ενασχόλησή σου με τα παραπάνω θα σου φτιάξει το κέφι καθώς η μέρα θα έχει όμορφες στιγμές για εσένα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  δεν θα σε αφήσει να χάσεις την επαφή σου με τη γη και να ονειροπολήσεις καθώς θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει πως με οτιδήποτε και να ασχοληθείς σήμερα θα πρέπει να το κάνεις με σύνεση και λογική!
Σήμερα  επίλεξε  τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου σαν πεδίο δράσης σου καθώς η ημέρα θα ευνοήσει αισθηματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει άμεσα και να καταλήξει να γίνει η νέα αισθηματική σου σχέση!
ΛΕΩΝ
Σήμερα  ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους σκέψεις σχετικές με γεγονότα που σου έχουν συμβεί και κατά τα οποία είχες αισθανθεί αδικημένος/η. Αυτά μπορεί να σχετίζονται είτε με κάποιες καταστάσεις που αφορούν το επαγγελματικό σου περιβάλλον είτε με κάποιες καταστάσεις που είχαν προκύψει με τους δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει την τάση για παράπονα καθώς θα νιώσεις έντονα αδικημένος/η. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε προτρέπει να κάνεις εργασιοθεραπεία προκειμένου να σταματήσεις να σκέφτεσαι! Εκμεταλλεύσου την ενέργειά σου καθώς μπορεί να σε βοηθήσει να τελειώνεις με δουλειές και υποχρεώσεις ακόμα πιο γρήγορα.
 Μην αφήσεις την τάση που θα έχεις για παράπονα να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του συντρόφου σου καθώς σίγουρα υπάρχουν καλύτερα πράγματα για να κάνετε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα μπορέσει να ξεκινήσει αν αφήσεις γεγονότα του παρελθόντος πίσω εκεί που ανήκουν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τις τελευταίες ημέρες σκέψεις  και ανησυχίες γέμισαν το μυαλό σου  και σε έκαναν να περάσεις μία φάση εσωστρέφειας. Σήμερα που η Σελήνη  βρίσκεται στο Σκορπιό σε προτρέπει να συζητήσεις με τους ανθρώπους γύρω σου, τις ανησυχίες σου και όλα αυτά που σε έχουν απασχολήσει προκειμένου να ακούσεις και μία δεύτερη γνώμη! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κάνεις εντύπωση στους άλλους με την ορθότητα των σκέψεών σου αλλά και την λογική που σε διέπει. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά σου -που θα είναι ακόμα πιο έντονα σήμερα- πιθανόν να γίνουν πόλος έλξης για κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο!
Μία βόλτα σε αγαπημένους συγγενείς και γνωστούς θα είναι ένα από τα καλύτερα σενάρια για σήμερα αρκεί να πάρεις και τον/τη σύντροφό σου μαζί και να μην τον/ην αφήσεις παραπονεμένο/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό μέσα από το περιβάλλον σου μπορεί να εξελιχθεί σήμερα!
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μία απογραφή όλων όσων έχεις καταφέρει προκειμένου να δεις τις εμπειρίες αλλά και τα υλικά αγαθά που έχεις αποκομίσει από  τις ενέργειές σου. Η Σελήνη έχει περάσει το Σκορπιό και σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις τι έχεις καθώς μέσα από αυτά θα καταφέρεις να αισθανθείς την ασφάλεια που επιθυμείς. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Άρη από τον Αιγόκερω σου λέει πως η οικογένειά σου και οι άνθρωποι που θεωρείς εσύ οικογένειά σου έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο και σου έχουν προσφέρει τη συναισθηματική θαλπωρή που χρειάζεσαι. Επένδυσε στις σχέσεις μαζί τους καθώς με κάποιο τρόπο θα βρεθείς ιδιαίτερα ωφελημένος/η.
Η σχέση με τον/τη σύντροφό σου θα είναι εκείνη που θα σε βοηθήσει να νιώσεις την αισθηματική ασφάλεια που επιθυμείς και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εσένα σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει λόγω της ανάγκης σου να μοιραστείς τα συναισθήματα σου!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επιδιώξεις επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους, στενούς συνεργάτες και το σύντροφό σου. Σήμερα θα νιώθεις καλά μόνο αν μπορέσεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και τη χαρά σου με τους άλλους, καθώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μία ευνοϊκή συγκυρία για να βάλεις ακόμα πιο γερές βάσεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου αλλά και σε νέες που σε ενδιαφέρουν!
Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείς με τη σχέση που έχεις με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να την δυναμώσεις και να την σταθεροποιήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα έχει τις βάσεις για να εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη αισθηματική ιστορία!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα πιθανό να χάσεις προσωρινά την εξωστρέφεια σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε κάνει να αναζητήσεις την ηρεμία σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση αρκεί να μην παρασυρθείς και περάσεις στο άλλο άκρο με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να ανησυχείς για τα πάντα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να ξεκινήσει μία καλή συμφωνία που να αφορά τα οικονομικά σου θέματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν προκύψει κάτι τέτοιο προτίμησε να κάνεις τις ενέργειές σου χωρίς να τις διατυμπανίσεις.
Σήμερα  θα προτιμήσεις την ησυχία σου και την παραμονή σου στο σπίτι για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να πείσεις και τον/τη σύντροφό σου που ίσως να θέλει μία έξοδο! Αν είσαι ελεύθερος/η μη γίνεις καχύποπτος με μία νέα γνωριμία χωρίς να σου δώσει δείγματα καθώς μπορεί και να την αδικήσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις δουλειές σου σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό υποδηλώνει πως θα βρουν τρόπο να σε ξεσηκώσουν προκειμένου να ασχοληθείτε με ομαδικές δραστηριότητες! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο που  βρίσκονται στο ζώδιό σου θα σου χαρίσουν την ευκαιρία να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Πέρα από τις αγαπημένες σου δραστηριότητες και τις επαφές με τους φίλους σου θα βρεις ευκαιρία να κάνεις και νέες γνωριμίες με ανθρώπους-κλειδιά για τις προσωπικές σου επιδιώξεις!
Σήμερα θα "βοηθήσεις" τον/τη σύντροφό σου να γίνει περισσότερο επικοινωνιακός/η  καθώς θα τον/ην παρακινήσεις να ασχοληθείτε με μία ομάδα ή με τους φίλους σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να είναι η επόμενή σου σχέση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι σκέψεις σου σήμερα θα γυρνούν γύρω από επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να  συνειδητοποιήσεις τα ψυχικά αποθέματα που έχεις αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα να γιγαντώσεις κάποιες ανασφάλειες που σε ανησυχούν. Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να προετοιμάσεις το έδαφος για το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα και μάλιστα θα το κάνεις με τέτοιο τρόπο που θα είναι απόλυτα στέρεο.
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε ενδιαφέρουν περισσότερο από τα προσωπικά σου όμως αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκνευρίσει τον/τη σύντροφό σου καθώς όλα χρειάζονται τον κατάλληλο τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία με επαγγελματικό υπόβαθρο θα έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί και σε προσωπικό.
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα  θα ξυπνήσεις με διάθεση να αποκομίσεις νέες γνώσεις και πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει για αυτό και θα ξεκινήσεις την αναζήτηση στο διαδίκτυο, σε βιβλία αλλά και σε ανθρώπους που ξέρεις πως έχουν γνώσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και ευνοεί τη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων καθώς θα σε παρακινήσει ακόμα περισσότερο για γνώσεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα βρεις συμμάχους στην αναζήτηση πληροφοριών, τους φίλους σου! Ακόμα είναι πολύ πιθανό να βρεθείς να κανονίζεις ένα ταξίδι με την παρέα σου από τη μία στιγμή στην άλλη!
Σήμερα το ταίρι σου θα αποτελέσει τον πρώτο σου σύμμαχο στις ιδέες σου για αυτό φέρσου του με στοργή και ευγένεια μιας και συζητήσεις ανταλλαγής απόψεων θα σας φέρουν πιο κοντά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με αφορμή ένα ταξίδι η μία συζήτηση ανταλλαγής νέων πληροφοριών! 

Ζώδια 8985041054549098138
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε