Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 16 Απριλίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει  την ανάγκη να διεκδικήσεις κάτι ή κάποιον που θεωρείς πως σου ανήκει δικαιωματικά. Για να το καταφέρεις αυτό δεν θα διστάσεις να εμπλακείς σε κάποιες μηχανορραφίες. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται κυρίως με τους ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς καθώς αυτό είναι κάτι το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Μία ξαφνική απόφαση  που θα πάρεις μπορεί να εκπλήξει τους γύρω σου αλλά θα πρέπει να την έχει σκεφτεί καλά πριν την τολμήσεις ιδιαίτερα αν σχετίζεται με επαγγελματικά ζητήματα.
Σήμερα θα πρέπει να συζητήσεις κάποιες αλλαγές ή κάτι που σε έχει πειράξει με τον/τη σύντροφό σου ώστε να μπορέσετε να το αφήσετε πίσω και να μην πάρεις αποφάσεις μόνος σου εκπλήσσοντας τον/ην! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με απρόσμενο τρόπο και θα εκπλήξει κι εσένα!
ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού σου εφιστά την προσοχή στις επαφές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς ενδέχεται να φέρει ένα διάχυτο εκνευρισμό. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις την τάση να αντιδράς απότομα και ενδεχομένως αλόγιστα σε κάθε τι που δεν θα σου αρέσει με αποτέλεσμα να διαταράξεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την ορμητική σου διάθεση και τις σκέψεις που σου δημιουργούν καχυποψία χωρίς προφανή λόγο, καθώς αν δεν το κάνεις μπορεί να γίνει η αιτία για να ξεκινήσουν ζητήματα στις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου.
Σήμερα το ταίρι σου θα αναγκαστεί να προσπαθήσει να αιτιολογήσει οτιδήποτε σου έρθει στο μυαλό σε σχέση με εκείνο αλλά καλό θα ήταν να μην το βάλεις σε αυτή τη διαδικασία για υποθετικά σενάρια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει αν αφήσεις τον εαυτό σου να χαλαρώσει και να μην προτρέχει.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα φέρει ένα ξαφνικό νέο από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο το οποίο μπορεί  να αλλάξει τις ισορροπίες μεταξύ σας. Τα ξαφνικά νέα θα έχουν την τιμητική τους γενικότερα σήμερα και σε περίπτωση που ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει θα πρέπει να φερθείς με σύνεση και όχι με παρόρμηση. Είναι πιθανό να έχεις κάποιες αντιδράσεις από φιλικά σου πρόσωπα τις οποίες δεν θα περιμένεις αλλά μπορεί να είναι και ένα τεστ για  για τις μεταξύ σας σχέσεις. Προσπάθησε να μην ανακατευτείς σε ζητήματα φίλων σου αν δεν σου το ζητήσουν -ακόμα και αν έχεις τις καλύτερες προθέσεις- διαφορετικά σίγουρα θα βρεθείς εκτεθειμένος/η.
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να παραμελήσει τον/τη σύντροφό σου καθώς τα ζητήματα των φίλων σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο πρόσωπο στο περιβάλλον σου θα κάνει αισθητή την παρουσία του καθώς θα το βρεις χαριτωμένο!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού σου εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικές αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις καθώς θα επηρεαστούν άμεσα. Είναι πιθανό να νιώσεις πως οι άλλοι μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά σου ή πως δεν σε καταλαβαίνουν και δεν είναι υποστηρικτικοί απέναντί σου. Πρόσεξε τον εκνευρισμό σου καθώς για εσένα θα είναι ένας τρόπος να δείξεις πως δεν συμφωνείς με κάτι, όμως για τους άλλους θα είναι μία καλή ευκαιρία να σου επιρρίψουν ευθύνες για τη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις και να μην αποφασίσεις παρορμητικά για τίποτα σήμερα προκειμένου να μειώσεις τις πιθανότητες λάθος αποφάσεων.
Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να σου προκαλέσει εκνευρισμό για αυτό καλύτερα να πάρεις κάποιες ανάσες πριν απαντήσεις σε κάποιο δηκτικό του σχόλιο. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε καθώς η παρόρμηση σου μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις σε κάποιον που σε ενδιαφέρει αισθηματικά.
ΛΕΩΝ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Αυτές οι διαφωνίες θα έχουν ως κύριο ζήτημα τους ένα εργασιακό θέμα ή μια δουλειά  ρουτίνας. Προσπάθησε να μην ανακατευτείς σε υποχρεώσεις που δεν είναι δικές σου αλλά και να μην αφήσεις τους άλλους να επέμβουν στο δικό σου πρόγραμμα. Σήμερα μπορεί να προκύψουν διαφωνίες αλλά το κύριο ζήτημα είναι να καταφέρεις να τις περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται και να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά με τη στάση που θα κρατήσεις.
Σήμερα θα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν διαφωνίες σχετικά με κάποιο ζήτημα της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ξεκινήσεις τα παράπονα σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει για την απαιτητική ημέρα που είχες και βρες ένα πιο ωραίο θέμα συζήτησης.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού σε καλεί να διαχειριστείς τα απωθημένα σου και να βρεις τρόπο είτε να τα αφήσεις πίσω είτε να τα εκπληρώσεις. Η αλήθεια είναι πως σήμερα μπορεί να προκύψουν αλλαγές και σε αισθηματικά ζητήματα καθώς ο τρόπος που βλέπεις είτε τη σχέση με το σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος/η-  έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη. Όλα θα εξαρτηθούν από το δικό σου χειρισμό για αυτό καλό θα ήταν να σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις και πώς μπορείς να το κάνεις.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς κάποιες αποφάσεις σου θα αφήσουν άφωνο το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος μακριά  από τα δικά σου στάνταρ θα σου τραβήξει την προσοχή.
ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο για να ξεκινήσουν κάποιες νέες σχέσεις ή συνεργασίες αλλά και να διακοπούν κάποιες άλλες. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις από πλευράς σου είναι να είσαι σίγουρος/η για τις αποφάσεις σου και να μην τις πάρεις παρορμητικά. Δώσε προσοχή και στο σπίτι σου αλλά και στους δικούς σου ανθρώπους καθώς ενδέχεται να προκύψουν κάποια ζητήματα που σχετίζονται με αυτό. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα η για να κλείσεις οριστικά ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες και ήταν μέχρι τώρα σε εκκρεμότητα. Αν το κάνεις αυτό θα μπορέσεις να δεις τις νέες συνθήκες που θα δημιουργηθούν.
Σήμερα  θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να αποσαφηνιστούν κάποια θέματα που σχετίζονται με σας τους δύο αλλά θα πρέπει να μην είσαι εριστικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει εκεί που δεν το περιμένεις!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα φέρει στο προσκήνιο όλα τα εργασιακά σου ζητήματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτά προκειμένου να δεις τον τρόπο που μπορείς να τα διευθετήσεις. Μη βιαστείς να τελειώσεις τις δουλειές σου γρήγορα γιατί δεν θα καταφέρεις να τις τελειώσεις σωστά και θα δημιουργηθούν  ζητήματα. Είναι πιθανόν να νιώσεις αυξημένη την ένταση λόγω των υποχρεώσεων που έχεις αλλά και της τριβής με  τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις  και σκέψου καλά πριν αποφασίσεις οτιδήποτε κυρίως αν σχετίζεται με την εργασία σου.
Μέσα από τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου μπορείς να αντλήσεις την συναισθηματική και ψυχική δύναμη που χρειάζεσαι για αυτό δώστε του την πρέπουσα σημασία σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που θα έρθει μέσα από το περιβάλλον σου είναι πολύ πιθανόν να είναι αυτή που ψάχνεις για αυτό Βάλε τα δυνατά σου να της κάνεις καλή εντύπωση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα φέρει στο προσκήνιο τα ερωτικά σου ζητήματα καθώς τον τελευταίο καιρό πιθανόν να επικρατεί μία αταξία σε αυτά. Μην παρασυρθείς από την ανάγκη σου για επιβεβαίωση καθώς μπορεί να κάνεις μία λάθος κίνηση προκειμένου να δείξεις την ισχύ σου αλλά τελικά να μην είναι καθόλου υπέρ σου. Δώσε προσοχή στα αισθηματικά σου ζητήματα και μην τα παίρνεις αψήφιστα αν δεν θέλεις να πάρεις λάθος αποφάσεις. Η ημέρα μπορεί να κρύβει και εκπλήξεις για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και να μην είσαι σίγουρος/η για τίποτα.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα βρει τρόπο να σε ξαφνιάσει είτε ευχάριστα είτε όχι και τόσο αλλά θυμήσου πως οι παρορμητικές αντιδράσεις δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν πουθενά. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας έρωτας με κάποιον που ούτε καν φανταζόσουν μπορεί να ξεκινήσει.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη  για αλλαγές. Η πιο ανώδυνη αλλαγή που μπορείς να κάνεις είναι μία που θα αφορά το χώρο του σπιτιού και μπορεί να σου φτιάξει και τη διάθεση. Από την άλλη ενδέχεται να προκύψει ένα ζήτημα σχετικό με μία υποχρέωση που πηγάζει από το σπίτι σου το οποίο μπορεί να σε ζορίσει  καθώς θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς μαζί του. Η καλή επικοινωνία με τους δικούς σου θα είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσετε να συνεννοηθείτε για θέματα που αφορούν την οικία σας για αυτό καλό θα είναι να έχεις υπομονή και να μη χάνεις τη ψυχραιμία σου!
Σήμερα  η σχέση με το ταίρι σου θα είναι το καταφύγιό σου για αυτό κράτησε τη προφυλαγμένη από οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει τις ισορροπίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ενδέχεται να σε "αποσυντονίσει" αλλά μέσα από αυτή μπορεί να ξεκινήσει και ένας νέος έρωτας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού σου δείχνει πως οι σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Μην αφήσεις κάποιες σκέψεις σχετικά με τους άλλους να γίνουν εμμονές γιατί αφενός θα σε επηρεάσουν και αφετέρου θα σε παρασύρουν σε λάθος ενέργειες.  Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς σήμερα καθώς ενδέχεται να υπάρξει παρασκήνιο το οποίο δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η πως μπορείς να εμπιστευτείς ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!
Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να σε ηρεμήσει και να σου προσφέρει απλόχερα τα συναισθήματά του και αυτό που έχεις ανάγκη. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αναμείξεις τρίτους στα προσωπικά σου ζητήματα και προσπάθησε να λύσεις οτιδήποτε προκύψει μόνος σου ώστε να είσαι σίγουρος/η πως θα το κάνεις!
ΙΧΘΥΕΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα  "ενισχύσει" τα θέματα που σε αγχώνουν τις προηγούμενες ημέρες και θα τα κάνει να φαίνονται ακόμα μεγαλύτερα. Δώσε ιδιαίτερη βάση στα οικονομικά σου ζητήματα καθώς οι περισσότερες ανησυχίες σου θα ξεκινήσουν από εκεί. Σήμερα είναι μία καλή η ημέρα  για να ξεκινήσεις αποταμίευση προκειμένου να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις κάποιο επιπλέον έξοδο που μπορεί να προκύψει. Να θυμάσαι πώς οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους για αυτό καλό θα ήταν να μην μπλέξεις τους φίλους σου με κάποιο οικονομικό σου ζήτημα ή να μην εμπλακείς εσύ σε κάποιο δικό τους.
Μια συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα μπορέσει να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε κάποια θέματα που ενδεχομένως να σε απασχολούν για αυτό μην την υποτιμήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σου θα σου κινήσει το ενδιαφέρον αλλά βολιδοσκόπησε την κατάσταση πριν δράσεις!
Ζώδια 807561146632434275
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε