Loading...

Ενημερωτική συνάντηση φορέων και συλλόγων του Δήμου Σαρωνικού, ενόψει της εκστρατείας Let’s Do It Greece 2018





Για μια ακόμη χρονιά, Δημοτική Αρχή και φορείς του Δήμου Σαρωνικού θα συμμετάσχουν στην πανελλήνια εθελοντική πρωτοβουλία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Lets Do It Greece.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 19 Μαρτίου, ενημερωτική συνάντηση φορέων και συλλόγων του Δήμου, προκειμένου να προγραμματιστούν τοπικές δράσεις ενόψει της Κυριακής 29 Απριλίου, που έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής της εκστρατείας Lets Do It Greece για το 2018. 

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος πολλοί φορείς και σύλλογοι του Δήμου μας, οι οποίοι ενημερώθηκαν και δήλωσαν συμμετοχή στις εθελοντικές δράσεις. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Συντονιστής της Εκστρατείας Lets Do It Greece κ. Αναστάσης Σταμάτης και το Μέλος της Οργανωτικής Ομάδας του Lets Do It Greece κ. Πάνος Μπόμπας, οι οποίοι και παρουσίασαν το Όραμα της Εκστρατείας και οι Εκπρόσωποι Ομάδας Συντονισμού του Lets Do It Greece-Σαρωνικός κ. Πολίδου Μιρέλλα και κ. Ιωαννίδη Αναστασία. Η παρουσίαση της εκστρατείας για τον Δήμο Σαρωνικού έγινε από την κ. Πολίδου, ενώ η κ. Ιωαννίδου, παρουσίασε αρχικές ιδέες και κατευθύνσεις για τις φετινές δράσεις. Στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο απολογισμού του Δήμου Σαρωνικού για το Lets Do It Greece , που έχει επιμεληθεί ο κ. Ξυγκάκης Αγαμέμνων.

Κατά το χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ανέφερε μεταξύ άλλων:  «Η εκστρατεία Lets Do it Greece είναι μια μέρα χαράς και γιορτής για τους ανθρώπους που διαθέτουν υψηλό αίσθημα προσφοράς στο σύνολο. Είμαστε υπερήφανοι, γιατί στο Δήμο Σαρωνικού το στοιχείο του εθελοντισμού είναι ιδιαίτερα έντονο, με περισσότερους από 50 φορείς, οι οποίοι λειτουργούν καθημερινά ως πυρήνες εθελοντικής δράσης. Η φετινή διοργάνωση θα μας δώσει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να ενώσουμε όλους αυτούς τους πυρήνες και να επιβεβαιώσουμε ότι η τοπική μας κοινωνία παραμένει μια κοινωνία ευαισθητοποιημένων και ενεργών πολιτών.»


Περιφέρεια Αττικής 632841787552270875
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε