Loading...

Γ. Σαββίδης: Δεχόμαστε πόλεμο- Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου!


Αφού ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ και η οικογένειά του δέχονται «ανελέητο πόλεμο», ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος τόνισε πως φοβήθηκε για την υγεία του πατέρα του, που μπήκε μαινόμενος, οπλοφορώντας μέσα στο γήπεδο.
Μάλιστα, όπως υποστήριξε θα προτιμούσε την υγεία του πατέρα του από ένα τρόπαιο που παίζεται παρασκηνιακά και στις αίθουσες δικαστηρίων.
Ειδικότερα, σε Insta Story που ανέβασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/3), έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης:
«Για χάρη των συμφερόντων σας έχετε "βιάσει" και υποβαθμίσει κάθε έννοια ηθικής και αγωνιστικότητας. Παίζετε με τα νεύρα μας και τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο πόλεμος που δέχεται ο ΠΑΟΚ και η οικογένειά μου είναι ανελέητος. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου. Φτάνει, ως εδώ βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο... Στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων εμείς κερδίσαμε και εμείς είμαστε πρωταθλητές. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία του πατέρα μου και σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται παρασκηνιακά και σε αίθουσες δικαστηρίων να είστε σίγουροι θα επιλέξω το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου αλλά ο πατέρας μου είναι ο Θεός μου».

Αθλητικά 3360928295285982550
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε