Loading...

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Παρασκευή 2 Μαρτίου)


ΚΡΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν και για ακόμη μία φορά θα κάνεις τα πάντα για να είσαι συνεπής. Το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο, όμως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και θα βρεις την ισορροπία που απαιτείται. Σε προβληματίζουν λίγο τα οικονομικά σου, ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος. Μην αφήσεις την κούραση να σου χαλάσει τη διάθεση, προσπάθησε να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή πανσέληνος στην Παρθένο δεν είναι αρνητική για εσένα. Θα προκύψουν σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Η εξέλιξη στην καριέρα σου αλλά και η βελτίωση των οικονομικών σου δεν είναι μακριά. Ιδανική ημέρα για να αφοσιωθείς στον αγαπημένο σου και να περάσετε όμορφες στιγμές. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και θα τα εκδηλώνεις με τον πιο όμορφο τρόπο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα επαγγελματικά σου είναι τακτοποιημένα. Βάλε σε μία τάξη τα οικονομικά σου και ασχολήσου σήμερα με ένα οικογενειακό ζήτημα. Θα χρειαστεί να επέμβεις και να το λύσεις, χωρίς νεύρα και εντάσεις. Μην παρασυρθείς και φορτώσεις στον αγαπημένο σου πράγματα για τα οποία δεν φταίει. Μην μεταφέρεις τα νεύρα σου σε εκείνον.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος στην Παρθένο σε επηρεάζει και θα δημιουργηθούν επικοινωνιακά προβλήματα, ειδικά με τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις άσχημα. Μην είσαι εύθικτη, γιατί λύση δεν θα βρεθεί. Προσοχή στα οικονομικά και τις μετακινήσεις σου. Στην προσωπική σου ζωή θα λάβεις κάποια νέα που θα σε ταράξουν. Προσπάθησε να μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα λόγια που θα ακούσεις από τον αγαπημένο σου, μην δημιουργήσεις εντάσεις.
ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σου είναι σταθερά. Σήμερα σε απασχολούν τα οικονομικά σου. Θα προκύψουν έκτακτα έξοδα, όμως λόγω της οργάνωσής σου θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Προσοχή στις οικονομικές προτάσεις που θα σου γίνουν. Μην υπογράψεις τίποτα. Διαφορετικά τα πράγματα στα αισθηματικά σου. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη αυτές τις μέρες και δεν κρύβεται.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο ζώδιό σου η Πανσέληνος και θα φέρει ταραχές και προβλήματα στις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να μην είσαι απότομη και απόλυτη και κάλμαρε τα νεύρα σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που ενδέχεται να προκύψουν, όμως μην πάρεις τελικές αποφάσεις. Δυσκολίες θα προκύψουν και στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση, προσπάθησε να αποφύγεις τις τριβές και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Προσοχή στα οικονομικά σου.
ΖΥΓΟΣ
Έχεις ανάγκη να απομονωθείς, όμως το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο και πρέπει να φέρεις εις περάς τις υποχρεώσεις σου. Άσε στο παρελθόν όσα σε στεναχωρούν και δώσε σημασία στο μέλλον σου και στον τρόπο με τον οποίο θα το βελτιώσεις. Με σύστημα θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου, θα προκύψουν κάποια μικρά θέματα υγείας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σημαντικές ευκαιρίες προκύπτουν τη σημερινή ημέρα, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Οι κόποι σου επιτέλους ανταμείβονται και ένα μεγάλο σου όνειρο πραγματοποιείται. Θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου. Θα προκύψουν κάποιες αναπάντεχες συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν σου. Θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι επαγγελματικοί σου στόχοι σε απασχολούν και επηρεάζονται από τη σημερινή Πανσέληνο. Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά την αλλαγή δουλειάς, τις προοπτικές που υπάρχουν μπροστά σου. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να κάνεις σκληρό αγώνα προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Μεγάλη αφοσίωση θα δείξεις στον αγαπημένο σου, τον οποίο είχες παραμελήσει το τελευταίο διάστημα
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θετική επιρροή σου επιφυλάσσει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου. Ωστόσο, οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε πιέζουν. Θα κινηθείς δραστικά και θα λύσεις προβλήματα που θα προκύψουν. Οι φρέσκιες ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου είναι η καλύτερη επιλογή για τη σχέση σας, θα σας βοηθήσει και τους δύο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χωρίς να κάνεις παρορμητικές κινήσεις θα πάρεις σωστές αποφάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Τακτοποίησε νομικά, κληρονομικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Θα αντιμετωπίσεις οικονομικά προβλήματα και κάποιες καθυστερήσεις που θα σε πιέσουν και θα σε αγχώσουν. Φρόντισε να μην ξεσπάσεις στον αγαπημένο σου, είναι εκεί για να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις.
ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος αυτή είναι απέναντι από το ζώδιό σου και θα φέρει στην επιφάνεια αλήθειες για τις συνεργασίες σου που μέχρι σήμερα αγνοούσες. Σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου και χρειάζεται προσοχή γιατί θα προκύψουν αναπάντεχα έξοδα. Στα ερωτικά σου επικρατεί ένταση και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που φέρνουν πρόβλημα στην επικοινωνία και καχυποψίες.
Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

Ζώδια 2885736330397640383
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε