Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 7 Μαρτίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Τα έντονα συναισθήματα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και σήμερα καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει να τα βλέπεις όλα σαν ζητήματα ζωής και θανάτου. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι θείο δώρο καθώς θα φροντίσει να σε ανταμείψει με κάποιο τρόπο. Ένα οικονομικό δώρο που δεν περιμένεις, κάτι ξεχασμένα χρήματα που επιστρέφουν σε εσένα ή μια καλή οικονομική συμφωνία είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας! Δε χρειάζεται καθόλου να ανησυχείς καθώς δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η!
Το ταίρι σου θα είναι αρκετά τυχερό σήμερα καθώς τα έντονα συναισθήματα σου θα το κάνουν να νιώσει ξεχωριστό. Αν είσαι ελεύθερος/η μια αισθηματική εξέλιξη θα σου δώσει αυτό που ζητάς αρκεί να προσέξεις τις υπερβολές στις σκέψεις και τις πράξεις!
ΤΑΥΡΟΣ
Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο θα αποτελέσουν τροχοπέδη για τις αποφάσεις σου σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα τονίσει την ανάγκη σου να νιώσεις πως είσαι "ένα" με τους ανθρώπους που αγαπάς. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ευνοϊκή για να πραγματοποιήσεις κάθε σκέψη σου κυρίως αν σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μέσα από κάποια συνεργασία σου μπορεί να έρθει και μια τυχερή γνωριμία για την προσωπική σου ζωή αλλά και το αντίστροφο! 
Προτίμησε τη σημερινή ημέρα για να λύσεις οτιδήποτε έχει προκύψει με τον/τη σύντροφό σου καθώς αν δεν κάνεις υπερβολές τότε σίγουρα θα το κλίμα σε ευνοεί! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα ευνοεί θέματα σχέσεων και μπορεί να φέρει νέα πνοή σε αισθηματικά ζητήματα!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα ξυπνήσεις με χαμηλά αποθέματα ενέργειας και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να μην κάνεις απολύτως τίποτα! Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σε βοηθήσει στις επιδιώξεις σου και θα σου υπενθυμίσει οικογενειακές υποχρεώσεις και εργασιακές εκκρεμότητες. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σου προσφέρει μια χείρα βοηθείας καθώς όλο και κάποιο τρόπο θα βρεις είτε να μην κουραστείς τόσο είτε να βρεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να τελειώνεις γρήγορα! Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος/η!
Το ταίρι σου θα γίνει το ευχάριστο διάλλειμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας για αυτό αφιέρωσε του έστω και λίγο χρόνο! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία  μπορεί να ξεκινήσει κάπου ανάμεσα σε δουλειές και υποχρεώσεις!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα είναι μια θετική ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό σε γεμίζει με ιδέες και τρόπους για να περάσεις καλά. Βάλε προτεραιότητα δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν πραγματικά είτε είναι κάποιο χόμπι σου, είτε είναι οι δουλειές του σπιτιού! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα ευνοήσει τη διασκέδαση και θα μεγεθύνει οτιδήποτε μπορεί να σε γεμίσει χαρά! Αν βγεις έξω είτε με τους φίλους σου, είτε με τον/τη σύντροφό σου πρόσεξε καθώς ενδέχεται να παρασυρθείς και να το παρακάνεις με τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια!
Μια ερωτική ημέρα σε περιμένει και αν έχεις ήδη βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του/ης συντρόφου σου καλύτερα να κλείσεις τα μάτια σου στους πειρασμούς που μπορεί να βρεθούν μπροστά σου! Αν είσαι ελεύθερος/η εξάσκησε τις ικανότητες σου στο φλερτ, η ημέρα σε ευνοεί!
ΛΕΩΝ
Σήμερα τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου αλλά μια διαφωνία με τους οικείους σου μπορεί να ανάψει τα αίματα! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και κάνει τα "εν οίκω" το κύριο μέλημα σου για σήμερα. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία μας λέει πως πιθανό να γίνεις υπερβολικός/η με κάποια ζητήματα ενώ δεν χρειάζεται. Από την άλλη θα έχεις και την  ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις αρκεί να το κάνες με ήρεμο τρόπο. Το σπίτι σου και οι δικοί σου άνθρωποι μπορούν να γίνουν το καταφύγιο σου σήμερα για αυτό πέρασε χρόνο μαζί τους και μην αναλώνεσαι σε ανούσια θέματα!
Σήμερα δεν θα χρειαστούν πολλά, μόνο κάποιες κινήσεις από τον/τη σύντροφό σου για να νιώσεις πως είσαι τυχερός/η που τον έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ο πάγος θα σπάσει και θα μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα προς αυτόν/ην που θέλεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεση σου εξακολουθεί να είναι ανάλαφρη και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού σε βοηθά προς αυτό! Η ημέρα είναι εξαιρετική για να ασχοληθείς με τα αδέρφια σου ή κάποιο άλλο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος που επιθυμείς! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα ευνοήσει κάθε επικοινωνιακή προσπάθεια που θα κάνεις να προσεγγίσεις κάποιον/α και θα σε ανταμείψει με τις θετικότερες των εντυπώσεων. Προσπάθησε να προσέξεις τις υπερβολές σου καθώς μπορεί να πεις πολλά που δεν πρέπει και να δημιουργήσεις πανικό. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο μια πολύ καλή ημέρα σε περιμένει!
Σήμερα απόφυγε να πεις πολλά προς το ταίρι σου γιατί όσο περισσότερα πεις τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να πεις και κάτι που δεν πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα ευνοήσει κάθε αισθηματική προσέγγιση που θα αποφασίσεις!
ΖΥΓΟΣ
Άλλη μία ημέρα που χρειάζεται να αφήσεις για λίγο αυτά που θέλεις να κάνεις και να στραφείς σε αυτά που πρέπει να κάνεις. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει πως αυτά που πρέπει να ασχοληθείς είναι τα οικονομικά. Προσπάθησε να κάνεις έναν απολογισμό και να δεις που βρίσκεσαι ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να κερδίσεις χρήματα! Δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση με οικονομικό αντίκτυπο ή να διευθετήσεις τόσο καλά μια υπάρχουσα οικονομική εκκρεμότητα σου που τελικά να βγεις κερδισμένος/η. Η ημέρα με κάποιο τρόπο θα φανεί γενναιόδωρη προς εσένα!
Σήμερα θα γίνεις γενναιόδωρος/η προς το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να σκεφτείς να του πάρεις ένα δώρο, πρόσεξε όμως καθώς μπορεί να το παρακάνεις και να βγεις εκτός προϋπολογισμού! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να είναι λαχείο για εσένα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και είναι μια καλή ευκαιρία για να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου. Βέβαια ο τρόπος που θα το επιδιώξεις μπορεί να φανεί εγωκεντρικός στους συνεργάτες σου αλλά και στο/η σύντροφο σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για εσένα, τις σχέσεις σου, τα αισθηματικά σου ζητήματα και τις συνεργασίες σου! Ασχολήσου με οτιδήποτε έχεις σε προτεραιότητα καθώς η τύχη σε ευνοεί! Η ημέρα μπορεί να φέρει και νέες γνωριμίες που θα είναι λαχείο για εσένα και τις επιδιώξεις σου!
Σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και να επιδιώξεις να ασχοληθείς με εσένα και το ταίρι σου αφιερώνοντας χρόνο στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια νέα σχέση με προοπτικές εξέλιξης χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα οι υποθετικές σκέψεις θα σε αγχώσουν περισσότερο από τα πραγματικά γεγονότα καθώς το μυαλό σου θα έχει την τάση να κάνει σενάρια! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να ενισχύει τη φαντασία σου δημιουργώντας σου διάφορα σενάρια, μη ρεαλιστικά. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι μια καλή ευκαιρία για να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αντλήσεις δύναμη από εσένα ώστε να μην αναλώνεσαι σε πράγματα που δεν ευσταθούν. Σήμερα οτιδήποτε και να κάνεις θα έχεις ένα φύλακα άγγελο για αυτό και δε χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα!
Σήμερα μπορείς να βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι στον/τη σύντροφό σου για αυτό μη ψάχνεις αλλού καθώς εκείνος/η θα είναι αρκετός/η! Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε τη διαίσθηση σου να σε οδηγήσει και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι φίλοι σου συνεχίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα καθώς θα σε αναζητήσουν αλλά και θα τους αναζητήσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και ευνοεί τις φιλικές συναθροίσεις καθώς τον τελευταίο καιρό δεν έχεις χρόνο για κάτι τέτοιο. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα αυξήσει τους φίλους σου καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες/συμμαχίες! Ακόμα θα αυξήσει και την επίδραση που θα έχεις επάνω τους για αυτό σε περίπτωση που σου ζητηθεί η γνώμη σου για κάτι θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η πριν απαντήσεις!
Το ταίρι σου θα ξεκινήσει να ζηλεύει καθώς θα σε αναζητήσουν αρκετοί σήμερα και όπως καταλαβαίνεις δεν θα του αρέσει! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α φίλος/η σου θα είναι υπεύθυνος/η για μια νέα γνωριμία με προοπτικές εξέλιξης!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θέλεις να τραβήξεις επάνω σου τα φώτα στη δουλειά και να διεκδικήσεις τα εύσημα από τους ανωτέρους σου προκειμένου να νιώσεις πως οι θυσίες σου έχουν αντίκτυπο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σου υπενθυμίζει πως για να γίνει αυτό θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά ώστε να αποδείξεις τι αξίζεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα είναι άσσος στο μανίκι σου καθώς θα σε βοηθήσει να βρεθείς στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και να βγεις κερδισμένος/η!  Τα επαγγελματικά σου θέματα ευνοούνται σήμερα και δεν αποκλείεται να έχεις νέες προτάσεις και νέες συμφωνίες χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα!
Σήμερα η σχέση με το ταίρι σου θα τραβήξει τα βλέμματα για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο που θα την προβάλλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια επαγγελματική επιτυχία μπορεί να συνοδευτεί και με μία προσωπική!
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να βρεις την καλή σου διάθεση! Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει να κάνει με εκπαιδευτικά θέματα όπως σεμινάρια και πιστοποιήσεις καθώς οι επιπλέον γνώσεις θα σε ενθουσιάσουν! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία μπορεί να φέρει ένα ταξίδι σε κοντινό η μακρινό προορισμό που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα! Ακόμα μπορεί να φέρει νέα που σχετίζονται με το εξωτερικό για αυτό αν έχεις εκεί ανοιχτές υποθέσεις προώθησε τες σήμερα κιόλας! Δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα σήμερα καθώς με κάποιο τρόπο θα βρεθείς κερδισμένος/η! 
Σήμερα οι εκπλήξεις ευνοούνται τι θα έλεγες λοιπόν να έπαιρνες το ταίρι σου και να κάνατε μια ημερήσια απόδραση ή κάτι που ξέρεις πως θα σας βοηθήσει να αποδράσετε νοητικά; Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα διευρύνει τους ορίζοντες σου και αυτό είναι που θα σε γοητεύσει!
Ζώδια 4174982510265289541
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε