Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 26 Μαρτίου Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί μία εσωστρέφεια που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό με αποτέλεσμα να αντιδράσεις υπερβολικά ακόμα και σε απλά ζητήματα καθημερινότητας. Πρόσεξε ιδιαίτερα τους διαξιφισμούς με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα και θα παρατηρήσεις πως σιγά-σιγά θα αρχίσεις να βρίσκεις τους ρυθμούς σου και την εξωστρέφεια που σε  διακρίνει!
Το πρωί ίσως να έχεις λίγα νεύρα παραπάνω για αυτό απόφυγε  να συναντήσεις τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πιθανό να την πληρώσει εκείνος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί κατά το δεύτερο μισό της ημέρας που θα έχεις χαλαρώσει!
ΤΑΥΡΟΣ
Η επικοινωνιακή σου διάθεση συνεχίζει ακάθεκτη να σε κάνει πρωταγωνιστή/στρια της ημέρας καθώς με κάποιο τρόπο θα πληροφορηθείς τα νέα όλου του περίγυρου σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει υπερβολικές αντιδράσεις σε περίπτωση που ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει. Το ίδιο θα συμβεί και αν διαφωνήσεις με κάτι για αυτό καλό θα ήταν να θυμηθείς τις διπλωματικές σου ικανότητες! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μέσα παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους προκειμένου να περάσεις χρόνο μαζί τους.
Η αλήθεια είναι πως το πρωί θα είσαι περισσότερο επικοινωνιακός/η και αυτό θα βοηθήσει τη σχέση με το σύντροφό σου, όμως θα είσαι και περισσότερο νευρικός/η και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να φανείς απότομος/η σε κάποιον που σε ενδιαφέρει.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα χρήματα θα είναι το μοναδικό σου μέλημα σήμερα με αποτέλεσμα όλες σου οι σκέψεις να γυρνάνε γύρω από αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει κάποια έξοδα που δεν είχες υπολογίσει με αποτέλεσμα να εκνευριστείς .Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα σε προτρέψει να σταματήσεις να ασχολείσαι με οικονομικά ζητήματα και να κάνεις μία βόλτα, να δεις κάποιο γνωστό σου, κάποιο συγγενή ακόμα και κάποιο γείτονα. Η διάθεσή σου θα αρχίσει να γίνεται περισσότερο επικοινωνιακή για αυτό σου συνιστώ να περάσεις το απόγευμα σου παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους την ανταλλάξτε τα νέα σας.
Σήμερα το ταίρι σου θα έχει τρόπο να σε εκνευρίσει και αυτό σίγουρα δεν θα σου αρέσει όμως σκέψου μήπως και εσύ ψάχνεις ευκαιρίες για να εκνευριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να γίνει κατά το δεύτερο μισό της ημέρας που θα είσαι περισσότερο ευδιάθετος/η και με όρεξη για κουβέντα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ακόμα ώρες το ζώδιό σου δημιουργώντας εναλλαγές στα συναισθήματά σου με ταχύτητα αστραπής. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα εντείνει την κυκλοθυμία σου και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα καθώς θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν άμεσα. Προσπάθησε να διαχειριστείς τυχόν εκκρεμότητες που έχεις προκειμένου να καταφέρεις να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να αγχώνεσαι.
 Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα πρέπει να δώσεις ένα εγχειρίδιο χρήσης το ταίρι σου σχετικά με τι πρέπει να κάνει και τι όχι καθώς είναι γεγονός πως οτιδήποτε και να κάνει θα σε ενοχλεί! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να χαλαρώσεις προκειμένου να μην δημιουργήσεις κλίμα έντασης με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.
ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σου δεν θα είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής σήμερα καθώς η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες πιθανόν να έχεις επηρεαστεί παραπάνω από όσο χρειάζεται  λόγω κάποιων ανησυχιών σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα εξωτερικεύσει τον εκνευρισμό σου και τα συναισθήματα που σου έχουν προκληθεί από τις σκέψεις σου τις τελευταίες ημέρες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει το ζώδιό σου με αποτέλεσμα σιγά-σιγά να αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου. Η εξωστρέφεια και η καλή σου διάθεση θα είναι τα δύο δείγματα για να καταλάβεις πώς είσαι μια χαρά! 
 
Προτίμησε το απόγευμα ή το βραδάκι για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς  η αλήθεια είναι πως όσο περνούν οι ώρες θα έχεις πιο καλή διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η η εξωστρέφεια σου θα τραβήξει σαν μαγνήτης αυτόν/ην που θέλεις κατά το δεύτερο μισό της ημέρας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μέρες του Καρκίνου και  το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει υπερβολικές αντιδράσεις με αποτέλεσμα οι γύρω σου να αναρωτηθούν τι συμβαίνει. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στις σχέσεις με τους φίλους και τους συναδέλφους σου καθώς αυτές έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να  νιώσουν τα "συμπτώματα" του τετραγώνου! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα διαπιστώσεις πως θα ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου με αποτέλεσμα πολλοί να νομίζουν πως κατάφερες να χαλαρώσεις. Η αλήθεια είναι πως απλά θα σταματήσεις να εξωτερικεύεις αυτά που νιώθεις καθώς θα σου δημιουργηθεί ένα αίσθημα καχυποψίας. Προσπάθησε να μην το δείξεις για να μην δημιουργηθούν  παρεξηγήσεις.
Ο διάλογος με τον/τη σύντροφό σου είναι το κλειδί για τη σημερινή ημέρα διαφορετικά θα υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός ο οποίος θα κουράσει και εσένα και εκείνον. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει αν δεν αφήσεις τις καχύποπτες σκέψεις σου να αναλάβουν τα ηνία!
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα τα ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να  τονίζει την ανάγκη σου να δείξεις τι αξίζεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δεν θα σε βοηθήσει στις επιδιώξεις σου καθώς θα σου προκαλέσει νεύρα τα οποία θα είναι δύσκολο να περάσουν απαρατήρητα. Μη βιάζεσαι να απαντήσεις και πρόσεξε καθώς ο τρόπος που θα απαντάς μπορεί να έχει ένα βαθμό έντασης και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στη δουλειά. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα ξαναβρείς την καλή σου διάθεση. Σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα μία βόλτα με αγαπημένους σου φίλους ή ακόμα και ένα ποτό με τους συναδέλφους σου μετά τη δουλειά για αυτό κανόνισε κάτι για σήμερα προκειμένου να  αφήσεις πίσω την ένταση.
Ο/η σύντροφός σου κάνει υπομονή αρκετές μέρες λόγω φόρτου εργασίας σου και η αλήθεια είναι πως σήμερα θα πρέπει να τον/ην αποζημιώσεις για αυτό ετοιμάζοντας κάτι για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια μιας εξόδου με φίλους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ακόμα ώρες τον Καρκίνο και σε προτρέπει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου χαλαρώνοντας! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε βγάλει για λίγο από τη νιρβάνα, καθώς  θα σου δώσει αφορμές για να εκνευριστείς μιας και μπορεί να προκύψει μία δουλειά την οποία δεν είχες κατά νου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σου δώσει καλούς λόγους για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού η μία εξέλιξη που σχετίζεται με την καριέρα σου είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας στα οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς μπορεί να  είναι αυτό που λέμε ευκαιρία.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς τα νεύρα σου ενδέχεται να δημιουργήσουν αποστάσεις  μεταξύ εσένα και του/ης συντρόφου σου και ακόμα και αν έχεις δίκιο σε κάτι τελικά να το χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να μην είσαι σε φάση για αισθηματικά ζητήματα και νέες γνωριμίες λόγω  της γενικότερης έντασης που θα νιώθεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να μην κάνεις τίποτα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σου δημιουργεί περίεργα συναισθήματα και την ανάγκη να μείνεις  σπίτι. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει ξεσπάσματα  που θα είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που έχεις κρατήσει μέχρι τώρα μέσα σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Λέοντα και όσο περνούν οι ώρες θα παρατηρήσεις πώς θα ξεκινήσεις να νιώθεις όλο και καλύτερα. Κάνε μία βόλτα με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο η μία επίσκεψη σε κάποιον που ξέρεις πώς μπορείς να περάσεις καλά και θα δεις πως η διάθεση σου θα ανέβει αμέσως.
Προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς η αλήθεια είναι πως το πρωί θα έχεις λίγα νεύρα παραπάνω. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως τα λογοπαίγνια με το αντικείμενο του πόθου σου είναι κάτι που μπορεί να ανάψει τη φλόγα μεταξύ σας αρκεί να μην πέσεις στην παγίδα να εκνευριστείς!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία διαφωνία με έναν αγαπημένο συνεργάτη ή τον/τη σύντροφό σου μπορεί να είναι η αιτία για να εκνευριστείς. Αν θέλεις να την αποφύγεις θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας από θέματα που ξέρεις πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σε εκνευρίσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δεν φημίζεται για τη διπλωματία και τους καλούς του τρόπους  με αποτέλεσμα να σε παρασύρει σε  περίεργες αντιδράσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα σταματήσουν να σε απασχολούν οι άλλοι καθώς θα προτιμήσεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου! Αυτό θα είναι θετικό καθώς θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή, για αυτό κάνε την απαραίτητη ενδοσκόπηση καθώς θα είναι βοηθητική!
Το πρώτο μισό της μέρας θα έχεις λίγα νεύρα παραπάνω το δεύτερο μισό μπορεί να έχεις λίγα νεύρα παραπάνω αλλά θα έχεις και αυξημένη λίμπιντο οπότε εσύ θα επιλέξεις πότε θέλεις να συναντήσεις τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει αλλά θα πρέπει να χαμηλώσεις ταχύτητα μέχρι να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες έχεις πιεστεί αρκετά με αποτέλεσμα σήμερα ακόμα και η παραμικρή υποχρέωση/ δουλειά που θα έχεις να σου προκαλεί εκνευρισμό. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει να εξωτερικεύσεις τα νεύρα σου και τα συναισθήματά σου. Αυτό θα έχει ως κίνδυνο να δημιουργηθούν  θέματα με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα φέρει συναντήσεις και συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Κράτησε τα προσχήματα αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν εντάσεις και μεταξύ σας.
Σήμερα είναι πιθανό να ψάχνεις μία αιτία για να εκνευριστείς με τον/τη σύντροφό σου και η αλήθεια είναι πως αν ψάχνεις σίγουρα θα τη βρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα θα έχει εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή καθώς κάποιοι άνθρωποι θα έρθουν και κάποιοι άνθρωποι θα μείνουν πίσω.
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μέρες του Καρκίνου και σου δημιουργεί την ακατανίκητη επιθυμία να ασχοληθείς με κάτι συγκεκριμένο το οποίο σε ευχαριστεί, για αυτό και θα κάνεις τα πάντα να το εντάξεις στο ημερήσιο σου πρόγραμμα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα που θα σε εκνευρίσουν ίσως πολύ περισσότερο από ότι χρειάζεται. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα φέρει μαζί της δουλειές αγγαρείες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας που πρέπει να γίνουν. Αν δεν σπαταλήσεις το χρόνο σου και συγκεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να κάνεις τότε θα παρατηρήσεις πως θα τελειώσεις εύκολα και γρήγορα!
Σήμερα μπορεί να είσαι αρκετά εγωκεντρικός/η και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα αρέσει στο ταίρι σου ιδιαίτερα αν το συνοδεύσεις και με ισχυρές δόσεις παλιμπαιδισμού. Αν είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε τον εκνευρισμό σου αν δεν θέλεις με επηρεαστεί η εικόνα σου σε κάποιον που σου αρέσει. 
Ζώδια 2073973273681638698
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε