Loading...

Επίσκεψη του Δημάρχου Σαρωνικού στην έκθεση του Γιάννη Γαϊτη «Για μικρά και μεγάλα παιδιά» στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων, με την επιμέλεια του Μιχάλη Γαβρίλου της ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.





Χτες, 7 Φεβρουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Σαρωνικού επισκέφτηκε την έκθεση του Γιάννη Γαίτη «Για μικρά και μεγάλα παιδιά» στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων. 

Εκεί τον υποδέχτηκε ο κ. Μιχάλης Γαβρίλος, στενός συνεργάτης του Γιάννη Γαίτη και ιδρυτής της ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ με έδρα τα Καλύβια του Δήμου Σαρωνικού, ο οποίος και έχει επιμεληθεί την μεταφορά και το στήσιμο των έργων αυτής της καταπληκτικής και εξαιρετικά ενδιαφέρουσας έκθεσης.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης δήλωσε σχετικά «ο συντοπίτη μας Μιχάλης Γαβρίλος τα τελευταία χρόνια φροντίζει να κάνει γνωστό τον Δήμο μας και είμαστε όλοι ιδιαίτερα περήφανοι για αυτό. Είναι γέννημα θρέμμα Καλυβιώτης, αποφοίτησε από την Διπλάρειο Σχολή και από το Κέντρο Τεχνολογίας και Εφαρμογών και μέσα από μια μεγάλη καλλιτεχνική πορεία σημάδεψε την σύγχρονη ελληνική τέχνη.  Συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερους εικαστικούς και τα έργα του φιλοξενήθηκαν στις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Ο Δήμος μας είναι πάντοτε παρόν και αρωγός στις δράσεις της ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ, της οποίας ο κ. Μιχάλης είναι ιδρυτής.»
Η διάρκεια της έκθεσης παρατάθηκε, μετά την μεγάλη επιτυχία της, έως τα τέλη Φεβρουαρίου.


Περιφέρεια Αττικής 142080576125665301
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε