Loading...

Στα νέα γραφεία της έκοψε πίτα η ΔΗΜ.Τ.Ο Μαρκοπούλου της Νέας Δημοκρατίας



Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, το απόγευμα του Σαββάτου, τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μαρκοπούλου Μεσογαίας της Νέας Δημοκρατίας, στην κεντρική πλατεία του Μαρκοπούλου. Παράλληλα, κόπηκε η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Πολλοί φίλοι και μέλη του κόμματος από την περιοχή παραβρέθηκαν, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της τοπικής Δημήτρης Κολιοβασίλης βράβευσε τον δήμαρχο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σωτήρη Μεθενίτη, προς τιμή του πατρός του δεύτερου, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος της τοπικής αλλά και δήμαρχος της πόλης. Η συγκίνηση του δημάρχου ήταν εμφανής και μόλις πήρε το λόγο, ο κόσμος τον χειροκρότησε παρατεταμένα, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του ίδιου αλλά και εν γένει της οικογένειάς του στα πολιτικά και δημοτικά πράγματα της ευρύτερης περιοχής. Ακόμα, βραβεύτηκαν δύο παλαίμαχα στελέχη με πολυετή προσφορά στην τοπική.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκ των αντιπροέδρων της ΝΔ και βουλευτής Β’ Αθηνών, Κωστής Χατζιδάκης. Ο κος Χατζιδάκης ευχήθηκε καλή χρονιά, με την ελπίδα το 2018 να είναι χρονιά πολιτικής αλλαγής και να γίνει «ο ουρανός πιο γαλανός». Στη συνέχεια, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «φέτος γιόρτασαν το παγκόσμιο ρεκόρ στα ψέματα και στη δημαγωγία», ενώ προσέθεσε ότι «αυτοί οι άνθρωποι σου λένε καλημέρα και νομίζεις ότι είναι νύχτα». Αναφορικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση επιδίωξε με τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα να διχάσει τη ΝΔ «ωστόσο, πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη». Σχετικά με το συλλαλητήριο, εξέφρασε την άποψη ότι πέραν του ονοματολογικού, ο κόσμος θα διαδηλώσει έναντι της κυβέρνησης, «ενάντια στην ανευθυνότητα και την δημαγωγία της». Τέλος, σημείωσε ότι με την ψυχή του έθνους δεν πρέπει να παίζει κανείς.

Από τους γαλάζιους βουλευτές της Αττικής, το παρών έδωσε η Γεωργία Μαρτίνου, ο Θανάσης Μπούρας και ο Γιώργος Βλάχος
τον Μάκη Βορίδη εκπροσώπησαν οι διευθυντές του πολιτικού του γραφείου. Η δημοτική ηγεσία υπό τον Σωτήρη Μεθενίτη αλλά και τον αντιδήμαρχο ήταν επίσης εκεί. Την εκδήλωση παρακολούθησε δια ζώσης ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Στέλιος Κονταδάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής, Άρης Βίσιος αλλά και η στενή συνεργάτιδα του προέδρου του κόμματος, Κατερίνα Ονουφριάδου.

Επιπλέον, παρών ήταν ο γνωστός δικηγόρος και στέλεχος της κεντροδεξιάς στην Αττική Κωνσταντίνος Δέδες, η τηλεπαρουσιάστρια και στέλεχος στο τομέα πολιτισμού της ΝΔ Χαρά Ξάνθη, αλλά και οι Ανδρέας Τσώκος, Νίκος Καντερές, Νίκος Αντωνίου, Γιώργος Κώτσηρας, όπως και οι κύριοι Κασαγιάννης (πρώην δήμαρχος Γλυκών Νερών), Δρίτσας (γραμματέας δημοτικού συμβουλίου δήμου Μαρκοπούλου) και Μαυροειδάκος.


Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε πλούσιος μπουφές, με τους παρευρισκόμενους πρώτα να απολαμβάνουν μεζέδες που συνοδευόταν από κρασί της περιοχής και εν συνεχεία να γεύονται τη νοστιμότατη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την άψογη διοργάνωση και περάτωση της βραδιάς και συνεχάρησαν τον πρόεδρο της τοπικής, Δημήτρη Κολιοβασίλη. Είναι γνωστό εξάλλου πως ο πρόεδρος έχει μεράκι για τις εκδηλώσεις. Θέλει να είναι άψογος οικοδεσπότης όταν φιλοξενεί κόσμο. Όπερ και ήταν. Καταλυτική ήταν και η συνδρομή της δραστήριας γραμματέως της τοπικής, Κατερίνας Παναγιώτου, η οποία φρόντισε με επιμέλεια κάθε πτυχή της βραδιάς. Πρόκειται για ένα δυνατό δίδυμο.
Στα «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν μετά την εκδήλωση επικρατούσε κέφι και θετική διάθεση , ενώ οι περισσότεροι συζητούσαν για το συλλαλητήριο της Κυριακής, όπου όπως φάνηκε, η πλειονότητα των παρευρισκόμενων θα βρεθεί στο Σύνταγμα. Βέβαια, αναφορά έγινε και στο πότε θα γίνουν εκλογές, με τους περισσότερους  να «στοιχηματίζουν» ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, οι νυν κρατούντες θα προκηρύξουν εκλογές.

Η εκδήλωση του Σαββάτου θύμισε παλιές καλές μέρες. Τότε, που η μεγάλη κεντροδεξιά είχε γεμάτες τοπικές. Τοπικές γεμάτες από κόσμο που ήθελε να τρέξει, να προσφέρει, να αγωνιστεί για την πατρίδα και συνακόλουθα για την παράταξη. Όσοι βρέθηκαν χθες στο Μαρκόπουλο, διαπίστωσαν το προαναφερθέν. Τέτοιες τοπικές, δυναμικές, ορθά στελεχωμένες, με ιεραρχία, πίστη και σεβασμό στην ιστορία του κόμματος δύνανται να κάνουν την διαφορά και να καταστήσουν εκ νέου τη Νέα Δημοκρατία κοινωνικό πλειοψηφικό ρεύμα.

Περιφέρεια Αττικής 8269730320353319195
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε