Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο  και να σε ωθεί να κάνεις μια αλλαγή στο χώρο που ζεις για να φτιάξεις τη διάθεση σου. Είναι πολύ πιθανό να αγοράσεις ένα διακοσμητικό αντικείμενο ή κάτι πιο πρακτικό ή ακόμα και να αλλάξεις κάτι που δεν σε βολεύει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου φέρει επαγγελματικά διλλήματα τα οποία θα χρειαστεί να κοιτάξεις με σύνεση και προσοχή καθώς είναι πιθανό να έχουν αντίκτυπο και εντός της οικίας σου. Προσπάθησε να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση καθώς είναι πιο πιθανό να σε βλάψει παρά να σε ωφελήσει. 
Σήμερα οι απαιτήσεις του/της συντρόφου σου μπορεί να σε εκνευρίσουν αλλά θα βρεις τρόπο να τον/την φέρεις στα δικά σου μέτρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία υπάρχει πιθανότητες να συμβεί και μάλιστα να είναι διαφορετική από τις συνηθισμένες!
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα αν δε βρεθείς περιτριγυρισμένος/η από κόσμο δεν θα νιώθεις καλά καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια ανάμεσα στους δικούς σου ανθρώπους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να περάσεις αυτό που θέλεις στους γύρω σου ακόμα και αν χρειαστεί να υψώσεις τους τόνους. Προσπάθησε να μην το κάνεις με αυτό τον τρόπο καθώς γρήγορα θα διαπιστώσεις πως η συμπεριφορά σου και η τάση σου να είσαι απόλυτος/η δεν θα βοηθήσει στις επαφές με τους γύρω σου.
Πάρε το ταίρι σου και συναντήστε δικούς σας ανθρώπους και μην αναλώνεστε με διαφωνίες μεταξύ σας και μάλιστα για καθαρά εγωιστικούς λόγους! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα σε εκπλήξει ευχάριστα!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου προκαλεί ανασφάλεια με αποτέλεσμα να μην ξέρεις αν πρέπει να ρισκάρεις προκειμένου να αλλάξεις προς το καλύτερο τα οικονομικά σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μια τυχοδιωκτική συμπεριφορά και οι κινήσεις που θα κάνεις όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα θα ενέχουν ένα ρίσκο! Μην παίζεις με τη φωτιά και προτίμησε μια πιο συντηρητική προσέγγιση των οικονομικών σου θεμάτων και θα δεις πως οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. 
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα σου προσελκύσει το ενδιαφέρον μόνο αν νιώσεις πως απειλείται η σχέση σας διαφορετικά θα είσαι απασχολημένος/η από τα οικονομικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα αυξήσει κατακόρυφα την ερωτική σου διάθεση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κυκλοθυμία σου συνεχίζει να είναι το κύριο συστατικό της συμπεριφοράς σου καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σου προκαλεί περίεργες διαθέσεις και μια τάση να τα βάλεις με φίλους, συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα πίεσης ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους καθώς θα νιώσεις πως αγαπημένα σου πρόσωπα προσπαθούν να σου επιβάλλουν τη γνώμη τους. Αν δεν είσαι σύμφωνος/η προσπάθησε να δείξεις τη διαφωνία σου με επιχειρήματα και όχι να κάνεις το ίδιο!
Το ταίρι σου μπορεί να γίνει περισσότερο πιεστικό από αυτό που πρέπει σήμερα αλλά συγχρόνως θα σου δείξει και πόσο πολύ σε θέλει οπότε θα βρεθεί η ισορροπία! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κάποιον/α που θα σου πάρει το μυαλό!
ΛΕΩΝ
Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα είναι να μείνεις μόνος/η σου καθώς κάποιες φορές χρειάζεσαι ένα διάλλειμα από την πολυκοσμία που συνηθίζεις να βρίσκεσαι και μάλιστα να σου αρέσει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε "κατάσταση επιφυλακής". Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι που θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο και μην αφήσεις σκέψεις χωρίς λογικά επιχειρήματα να υπερισχύσουν. 
Σήμερα προσπάθησε να επικεντρωθείς στα θετικά συναισθήματα που απορρέουν από τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και να μην αφήσεις τα υπόλοιπα να σου χαλάσουν τη διάθεση.  Αν είσαι ελεύθερος/η μη ζητήσεις πολλά από κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα καθώς χρειάζεται χρόνος!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με φίλους σου ή να ασχοληθείς με κάποια εθελοντική εργασία στο σύλλογο ή στην ομάδα που δραστηριοποιείσαι. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν πιέσεις από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς προκειμένου να ενστερνιστείς τις απόψεις τους και τα πιστεύω τους, αλλά εσένα δεν θα σου αρέσει καθόλου αυτό. Απόφυγε τις έντονες αντιδράσεις και προσπάθησε με διπλωματία να ξεγλιστρήσεις!
Σήμερα μια διαφωνία με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να καταλήξει σε μάχη καθώς θα διαπιστώσεις πως τα πιστεύω σας δεν συγκλίνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε προκαλέσει σε λογομαχία και μετά μπορεί να σου ζητήσει και να βγείτε!
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα περιοριστεί σε επαγγελματικά θέματα και θα ξεκινήσεις να επιλέγεις με προσοχή τις επόμενες κινήσεις σου ώστε να καταφέρεις να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σου χαρίσει μεθοδικότητα προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα μπέρδεμα μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών θεμάτων. Προσπάθησε να τα κρατήσεις διαχωρισμένα προκειμένου να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.
Το ταίρι σου ενδέχεται να εκνευριστεί αν καταλάβει πως η δουλειά σου έχει αποσπάσει την προσοχή σου από εκείνο και θα πρέπει να βρεις τρόπο να το χαλαρώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σε ζορίσει και θα πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει τον κόπο!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεση σου σήμερα θα σε ξεσηκώσει καθώς το μυαλό σου εξακολουθεί να τριγυρίζει σε μέρη μαγικά ή μπορεί ήδη να βρίσκεται στο ταξίδι που έχεις κατά νου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να ευνοεί τα πνευματικά αλλά και κυριολεκτικά ταξίδια καθώς και κάθε είδους απόδραση από αυτά που σε γεμίζουν άγχος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ανάγκη σου για έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να φύγεις ξαφνικά για μερικές ημέρες σε κοντινό προορισμό. Πρόσεξε καθώς η ημέρα μπορεί να έχει εντάσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου.
Σήμερα μπορεί να δημιουργήσεις μια στημένη διαφωνία με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να ανάψουν λίγο τα αίματα και να αποκτήσεις ξανά ενδιαφέρον για εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία θα σου δείξει με κάποιο τρόπο -ενδέχεται όχι ξεκάθαρο - τις προθέσεις της.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να είσαι χαμογελαστός/η και ευγενικός/η με όλους όμως κατά βάθος να νιώθεις μια εσωτερική ανησυχία που δεν θα σε αφήνει να χαλαρώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση και ένα αδιόρατο άγχος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τον εσωτερικό αναβρασμό αλλά θα σου φέρει και ευκαιρίες για να αυξήσεις το κέρδος σου μέσα από μια επιχειρηματική δραστηριότητα. Προσπάθησε να ακούσεις τη διαίσθηση σου προκειμένου να βγεις κερδισμένος/η σε οικονομικά ζητήματα και διευθετήσεις.
Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργήσεις μια σχέση εξάρτησης με τον/τη σύντροφό σου όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς από αύριο θα επανέλθετε στους ρυθμούς σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα και μια τάση κυριαρχίας!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να στρέφει την προσοχή σου στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου είτε είναι κάποιοι στενοί σου συνεργάτες είτε ο/η σύντροφος σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να μεταμορφώσεις κάποιες σχέσεις καθώς η μορφή που έχουν πάρει δεν σε καλύπτει. Αυτό μπορεί να κάνει τους άλλους να νιώσουν πίεση ή μπορεί να κάνει εσένα να νιώσεις πως χρειάζεσαι αλλαγές επειγόντως. Μη βιάζεσαι να τις πραγματοποιήσεις καθώς οι σχέσεις χρειάζονται υπομονή και δουλειά προκειμένου να μεταμορφωθούν.
Σήμερα πιθανό να τα βάλεις με το ταίρι σου γιατί σε πιέζει αλλά μήπως και εσύ κατά βάθος έτσι νιώθεις πως σε διεκδικεί και τελικά σου αρέσει; Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία είναι ικανή να σε μεταμορφώσει καθώς θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λίγο ακόμα έμεινε για να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις και αγγαρείες που σου έχουν ανατεθεί καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο μπορεί να σε πιέζει αλλά την ίδια στιγμή σου χαρίζει πείσμα, υπομονή και αντοχές προκειμένου να ξεμπερδεύεις! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει δυσφορία και άγχος για συγκεκριμένα θέματα που θα χρειαστεί να διαχειριστείς καθώς είναι πολύ πιθανό να αγχώνεσαι άδικα! Ασχολήσου μόνο με σημαντικές υποχρεώσεις προκειμένου να τις τακτοποιήσεις και να ηρεμήσεις.
Σήμερα δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη όμως το ταίρι σου μπορεί να βρει τρόπο να σου τη φτιάξει! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ μπορεί να σε αναζωογονήσει και να βοηθήσει το μυαλό σου να κάνει ένα διάλλειμα από τις σκέψεις του και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.
ΙΧΘΥΕΣ
Η αισιοδοξία και η διάθεση να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε σε γεμίζει είναι το αποτέλεσμα της Σελήνης που βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και ευνοεί την καλοπέραση! Όσες δουλειές και να έχεις καλό είναι να βρεις χρόνο να περάσεις με τους φίλους σου, τον/τη σύντροφό σου ή να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει κάποια θέματα καθώς θα πεισμώσεις σε περίπτωση που δεν σου κάνουν τα χατίρια οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς. Απόλαυσε την ημέρα και μη ψάχνεις αφορμές και δικαιολογίες για να τη χαλάσεις!
Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να κάνεις τον/τη σύντροφό σου να περάσει μια υπέροχη ημέρα μαζί σου και μετά να του ζητήσεις και μια χάρη που θέλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  ο έρωτας μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα σήμερα και μάλιστα θα συνοδεύεται με πάθος!
Ζώδια 8595788741937590649
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε