Loading...

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/1/2018)


Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη αξία στον χρόνο σου και στις επιλογές σου. Οι κινήσεις που κάνεις σήμερα καθώς και οι επαφές θα έχουν πολύ μεγάλη σημασία για το μέλλον. Αξιοποίησε το χρόνο και δώσε νόημα στις προσπάθειές σου. Παράλληλα, καλά θα κάνεις να μην επιτρέψεις σε τρίτους να παρεμβάλλονται στις δικές σου υποχρεώσεις και να ασκούν κριτική και έλεγχο.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, οι υποχρεώσεις σήμερα είναι πολλές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πελαγώσεις και να χάσεις τον έλεγχο. Η εύνοια που δέχεσαι από τη θέση των πλανητών, σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις με εξαιρετική άνεση και ικανοποιητικότατα αποτελέσματα. Δώσε προσοχή στον εαυτό σου και μην πιέζεσαι παραπάνω από αυτό που αντέχεις. Κάποιες φορές τα όρια είναι για να μας προστατεύουν.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα καλά θα κάνεις να στραφείς λίγο περισσότερο στον εαυτό σου και να ακούσεις τις ανάγκες του. Έχεις κουραστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, ενώ οι απαιτήσεις σε διάφορους τομείς ήταν αρκετές. Τώρα θα πρέπει να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς με ό,τι και αν είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Οι δικοί σου άνθρωποι θα δείξουν κατανόηση, ενώ είναι πιθανό να οργανώσουν μια ευχάριστη έκπληξη για εσένα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ένα κεφάλαιο κλείνει, ένα νέο ανοίγει. Θα είναι στο χέρι σου σήμερα να κάνεις νέα βήματα και να ανοίξεις νέες σελίδες στους τομείς που σε ενδιαφέρει. Κινήσου αποφασιστικά και με προγραμματισμό και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Οι αμφιβολίες και οι δισταγμοί για το μέλλον δεν θα είναι ικανοί να σε κρατήσουν πίσω από την εξελικτική σου πορεία.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, σήμερα θα πρέπει να υπερασπιστείς το ζώδιό σου με τον καλύτερο τρόπο. Εκπροσωπείσαι από ένα περήφανο ζώο, με ηγετικές ικανότητες και τόλμη. Αυτό ακριβώς πρέπει να γίνει ξεκάθαρο και στους γύρω σου. Μην επιτρέψεις να εμπλακούν τρίτοι στις υποθέσεις σου, όχι από θέμα εγωισμού, αλλά γιατί αυτός θα είναι ο τρόπος να διατηρήσεις τον έλεγχο στη ζωή σου. Ως ηγέτης, ξέρεις να επιλέγεις και να χαράζεις πορεία.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σε χαρακτηρίζει η λογική και η οργάνωση. Και τα δύο θα σου χρειαστούν σήμερα, για αυτό καλά θα κάνεις να τα επιστρατεύσεις. Ό,τι και αν προκύψει με τα δυο αυτά όπλα θα είσαι σε θέση να βρεις αποτελεσματικές λύσεις και διεξόδους. Κινήσου με μεθοδικότητα και μην επιτρέψεις σε λεγόμενα τρίτων να ρίξουν το ηθικό σου.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα κληθείς να δοκιμάσεις το νευρικό σου σύστημα. Δυστυχώς δεν θα λείψουν οι προκλήσεις από τους γύρω σου, αλλά και από τις ίδιες τις συνθήκες. Θα πρέπει, λοιπόν, να κρατήσεις την ισορροπία μεταξύ του συναισθήματός σου και των λεγόμενων ή των πράξεών σου. Κάποια πρόσωπα έχουν όφελος να σε οδηγήσουν στον παραλογισμό και στην έλλειψη ελέγχου. Μην τους κάνεις τη χάρη και μείνε εγκρατής.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα θα κυλήσει ήρεμα και θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις έναν διάλογο με τον εαυτό σου. Τελευταία έχουν υπάρξει πολλές δυσκολίες και εμπόδια που έχουν καταναλώσει μεγάλα ποσοστά από την ενέργειά σου. Αξιολόγησε την αντίδρασή σου και κατέγραψε τις παρατηρήσεις σου για μελλοντική χρήση. Ακόμη, εξέτασε τους στόχους σου και δες τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις πιο γρήγορα σε αυτούς.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να βρεις χρόνο για ανασύνταξη και σκέψη. Κάποια εμπόδια σε έχουν ρίξει σε τέλμα και αποτρέπουν στα σχέδιά σου να εξελιχθούν. Μήπως, λοιπόν, είναι η στιγμή να αλλάξεις τακτική; Σκέψου καλά, ζύγισε τις καταστάσεις και σε καμιά περίπτωση μην αφήσεις τον εγωισμό να πρυτανεύσει.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να ασχοληθείς με την τάξη σε όλους τους τομείς. Ανθρώπινες επαφές, υποχρεώσεις, σπίτι, οικογένεια, φίλοι. Όλα μπορούν να διευθετηθούν, ανάλογα με τον τομέα που απασχολεί εσένα προσωπικά. Μην αφήσεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα έχεις την εύνοια των πλανητών σε θέματα που είναι καίρια για εσένα. Φαίνεται πως η δεύτερη ευκαιρία θα σου χαριστεί σήμερα και θα πρέπει να την αρπάξεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι, θα μπορέσεις να βάλεις τάξη και να νιώσεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Κάποιο δικό σου πρόσωπο θα μπορέσει να σε βοηθήσει και να σε παροτρύνει σε ένα θέμα που σε απασχολεί περισσότερο από ο,τιδήποτε.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ηθική ικανοποίηση και την ευχαρίστηση που νιώθεις όταν καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας ό,τι αναλάβεις. Η αποτελεσματικότητά σου θα είναι φανερή σήμερα και αυτό θα σε γεμίσει χαρά και όρεξη για να κάνεις τα επόμενα βήματά σου. Μη διστάσεις να ευχαριστήσεις τα πρόσωπα που στέκονται δίπλα σου υπομονετικά και διακριτικά στις προσπάθειές σου.
Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …
Ζώδια 511007388031122059
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε