Loading...

Ούτε σε γκανγκστερική ταινία! Η στιγμή που οι δράστες βάζουν τη βόμβα στο βενζινάδικο του προέδρου των βενζινοπωλών (vids)


Σκηνή βγαλμένη από ταινία του Χόλυγουντ θυμίζουν τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη βόμβα, που εξερράγη μετά τις 05.30 το πρωί, στην Ανάβυσσο, στο πρατήριο καυσίμων του Προέδρου της Ομοσπονδίας Βενιζνοπωλών Ελλάδος, Μιχάλη Κιούση.
Την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού έχει καταγράψει κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.
Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, δύο άντρες, που επιβαίνουν σε ένα μηχανάκι, σταματούν μπροστά στην είσοδο του βενζινάδικου. Ο ένας κατεβαίνει από το δίκυκλο και αφήνει μπροστά από την πόρτα του πρατηρίου ένα δέμα. Στη συνέχεια φεύγει τρέχοντας, ανεβαίνει και πάλι στο μηχανάκι και φεύγει από την λεωφόρο Καραμανλή με κατεύθυνση προς την παραλιακή.  Λίγα λεπτά αργότερα η κάμερα σταματάει να γράφει, το βενζινάδικο τυλίγεται στις φλόγες ενώ η ισχυρή έκρηξη η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε από μασούρι δυναμίτιδας προκαλεί υλικές ζημιές μέχρι και στις γύρω πολυκατοικίες.



Οι πρώτες στιγμές μετά την έκρηξη


Σύμφωνα με το ΑΠΕ η έκρηξη προκλήθηκε από μασούρι δυναμίτιδας ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εξάλλου, όπως είπε, μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Κιούσης από τύχη δεν υπήρξαν θύματα καθώς “στις 5:50 ανοίγω εγώ και στις 6:50 έρχεται ο πρώτος υπάλληλος”.
"Στο σπίτι μου έσπασαν τζάμια από το ωστικό κύμα και τα θραύσματα. Ήταν τόσο ισχυρή η έκρηξη που μετακινήθηκε η κάσα της πόρτας. Ήμουν σίγουρη ότι δεχθήκαμε κεραυνό", δήλωσε ένοικος σπιτιού που βρίσκεται απέναντι από το βενζινάδικο και υπέστη ζημιές από την έκρηξη.

Περιφέρεια Αττικής 3711544682678439231
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε