Loading...

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Τετάρτη και την Πέμπτη




Ταλαιπωρία περιμένει από σήμερα, Τετάρτη τους Αθηναίους που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους τις επόμενες ημέρες, λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου αλλά και της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα την Πέμπτη.Την Τετάρτη 06.12.2017, καθ’ υπόδειξη της αστυνομίας ο σταθμός Σύνταγμα θα κλείσει στις12:00 το μεσημέρι και ο σταθμός Πανεπιστήμιο στις 16:00 το απόγευμα.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.
Από αύριο, Τετάρτη και μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξουν τροποποιήσεις στις διαδρομές λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της Αθήνας.
Με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ προχωρεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ στο κέντρο της Αθήνας από 10:00 ώρα της Τετάρτης έως 07:00 της Πέμπτης σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.Παράλληλα, λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, μετά από οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από 06:00 της Πέμπτης έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α' θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ' όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Διάφορα 5691077689854248717
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε