Loading...

Το σύνθημα του Συνεδρίου της Ν.Δ.: Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα


Του Βασίλη Σκουρή

«Ετοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» είναι το σύνθημα-μήνυμα του Συνεδρίου της ΝΔ που πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή στην Αθήνα.

«Η ΝΔ είναι παράταξη όλων των Ελλήνων. Είναι κόμμα των φτωχότερων στρωμάτων και της μεσαίας τάξης» αναμένεται να τονίσει μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ θα υπογραμμίσει πως «η ΝΔ είναι έτοιμη να ενώσει τους Ελληνες και να κυβερνήσει τη χώρα».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιδιώκει, παράλληλα με τις καινοτομίες που προωθεί – π.χ. έχουν κληθεί να μιλήσουν οι Χάρης Γεωργιάδης, ο Στέλιος Ράμφος και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - να καταδειχθεί η ενότητα του κόμματος.

Δεν είναι τυχαίο που μετά το τετ α τετ με τον Κώστα Καραμανλή είχε προγραμματιστεί η συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επρόκειτο αρχικά να απουσιάσει από το Συνέδριο, όμως τελικά θα παραστεί αφού ακύρωσε το - ιδιωτικής φύσεως - ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Μείμαράκη.

Ο Ευ. Μείμαράκης, όπως διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του κόμματος, θα συμμετάσχει τελικά στο Συνέδριο αλλά δεν θα μιλήσει, εν αντιθέσει με τη Ντόρα Μπακογιάννη που θα απευθύνει και ομιλία.


ΠΗΓΗ
Πολιτική 6239566049587618390
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε