Loading...

Τι λένε τα ζωδια για το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου!


PRINT
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους με τον Άρη να περνά στο Ζώδιο του Σκορπιού! Πάθος, σεξουαλικότητα και ερωτισμός στα κόκκινα για τον υπόλοιπο μήνα! Προσοχή μόνο στις… κακίες και στο «δηλητήριο» των τσακωμών μας!

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σου, Κριέ, θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Πρέπει όμως να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τα προβλήματα να σε ρίχνουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, να ακολουθήσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ώστε να περάσεις καλά εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά, Κριέ. Σταμάτα να αγχώνεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι μεγάλες και, με σε όσα καταπιάνεσαι, τα βγάζεις εις πέρας άψογα. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα, Ταύρε, θα σου δημιουργήσουν άγχος και μεγάλη ένταση. Με τον Άρη που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό (σε ευνοεί) μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Πρέπει να αντέξεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, αλλά μην τα παρατάς τώρα. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ταύρε μου, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με το ταίρι σου. Μην αναφερθείς καθόλου σε άλλες υποθέσεις, που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις στην δουλειά σου θα είναι θετικές, Ταύρε μου, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να κάνεις και καθυστερούν. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι στα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο, Δίδυμε, κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδια σου. Δε φταίω εγώ, αυτός φταίει. Μην αποκαρδιώνεσαι και κυρίως μην τα παρατάς. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν βάλουμε μαζί με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ακολουθήσετε μαζί ένα ευχάριστο πρόγραμμα, ώστε να περάσεις καλά εσύ, αλλά κι εκείνο. Ο ερωτισμός σου και η καλή σου διάθεση θα έχουν πρωτεύοντα ρόλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Δίδυμε, σε πολύ καλό σημείο και συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς, ώστε να προχωρήσεις και σε περαιτέρω αλλαγές. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Μην παρασυρθείς σήμερα σε πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο εκνευρισμός σου σήμερα, Καρκίνε, θα είναι έντονος. Καλό είναι, να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά και να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Να ξέρεις όμως, πως ότι έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία που αναδύεις σήμερα, Καρκίνε, αλλά και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Έχε, λοιπόν, ένα χαρούμενο πρόγραμμα που θα σε ευχαριστήσει ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καταστάσεις, Καρκίνε μου, είναι αρκετά ευνοϊκές στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να τις προσέξεις αρκετά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα. Προτάσεις που θα σου κάνουν, δες τις με σοβαρότητα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, Λέων μου, που ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό, ευνοείσαι σε δραστηριότητες που έχουν σχέση με οικογενειακά θέματα και σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Μπορείς, με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Λέων μου, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και μη βάζεις το μυαλό σου να σκέφτεται καταστάσεις, που έχουν υπάρξει στην σχέση σου και έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην δουλειά σου, Λέων μου, αφού τα πράγματα είναι στάσιμα δεν προχωράς. Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις διάφορες ευθύνες, Παρθένε μου, και καλείσαι να λύσεις πάρα πολλά προβλήματα. Βάλε τα όλα σε μία σειρά, για να μπορέσεις να ρυθμίσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Ιδιαίτερα, έχεις πάρα πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει να λυθούν άμεσα και σε προβληματίζουν πάρα πολύ. Μπορείς να οργανώσεις ένα πληρέστατο πρόγραμμα και σε βεβαιώνω, ότι σε όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Παρθένε, και εσύ νιώθεις ικανοποίηση. Φρόντισε σήμερα να κάνεις κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σου, που θα σε αποφορτίσει από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Παρθένε κι η περίοδος είναι ευνοϊκή για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά ακόμη έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Κινήσου με αρκετή σύνεση.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, Ζυγέ μου, μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν και, αν κινηθείς με πλήρη προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, να ξέρεις ότι θα έχεις όλη την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή η περίοδος, Ζυγέ μου, είναι πολύ καλή πλανητικά και θα μπορέσεις να διορθώσεις διάφορες προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Σήμερα θα περάσεις πολύ ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα, Ζυγέ, θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, Σκορπιέ, δεν μπορείς να αποφασίσεις το παραμικρό, αν και το κεφάλι σου είναι γεμάτο από ιδέες. Γεμάτο, είτε με καινούργιες, είτε παλιές, που δεν τις ολοκλήρωσες, και άλλες, που δεν πρόλαβες να τις αξιοποιήσεις όπως θα ήθελες. Σήμερα, που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου, είναι ευκαιρία να σκεφτείς ήρεμα και να αποφασίσεις τι επιτέλους θα πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Σκορπιέ, θα σε χαρακτηρίζει η διορατικότητα και θα φτάσεις σε επιτυχία στην δουλειά σου, πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά σου, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες, διότι στο μέλλον δε θα μπορείς να καλύψεις όλα τα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, Τοξότη μου, μπορείς να δημιουργήσεις και να παράξεις, πετυχαίνοντας πολλά, αφού η ενεργητικότητά σου θα είναι ξέφρενη. Λύσε προβλήματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, καθώς θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας. Ούτως ή άλλως, θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις χρόνο ευχάριστα με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου και φρόντισε να διασκεδάσεις όσο ομορφότερα γίνεται. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στη ζωή σου, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, ευνοείσαι για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις με τα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μερικά θέματα, Αιγόκερε, που μπορεί να συμβούν σήμερα θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Καλό είναι, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Είναι, λοιπόν, χρήσιμο να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Αιγόκερε, θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολλά στην σχέση σας, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερέ μου, θα έχεις πολύ άγχος, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, θα δεις ανοδική πορεία, ενώ τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, Υδροχόε, που ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό, ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σένα. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός έρχονται να σου τονώσουν το ηθικό και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση, θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ξεχαστείς από το άγχος της καθημερινότητας. Η διάθεσή σου θα είναι εξαιρετική και θα κάνεις το ταίρι σου πραγματικά χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Υδροχόε, που πριν απαντήσεις, πρέπει να εξετάσεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά σου, δυστυχώς, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να υλοποιήσεις το πρόγραμμά σου.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, Ιχθύ μου, μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα δείξεις θα είναι έντονος και, με ό,τι καταπιαστείς, θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες, για να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου σήμερα, Ιχθύ μου θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και κάποια γεγονότα που έρχονται, θα ανεβάσουν πολύ τον ερωτισμό σου. Για σένα, που δεν είσαι σε σχέση, η παρούσα περίοδος είναι κατάλληλη για να προκύψει καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, έχεις μπει σε καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις.

Ζώδια 3187349765708425698
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε