Loading...

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου


ΚΡΙΟΣ: Μία σχέση βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί και πολύ σύντομα θα πρέπει να κάνετε την υπέρβαση ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Αν έχετε κάποια νομικά θέματα που σας έχουν προβληματίσει, βρείτε μία συμβιβαστική λύση που δεν θα σας μειώσει την εικόνα σας προς τα έξω.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ πιθανόν να δεχτείτε μία καινούρια επαγγελματική πρόταση που θα σας ικανοποιήσει και στον οικονομικό τομέα. Οι συνθήκες σήμερα θα είναι αρκετά ευνοϊκές και στην προσωπική σας ζωή. Κάποιες πικρές κουβέντες που έχετε πει με το έτερον ήμισυ θα τις εξαφανίσουν τα ειλικρινή συναισθήματα και από τις δύο πλευρές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κοινωνικότητα σας θα έχει μία πολύ μεγάλη άνοδο, όπου θα μπορέσετε μέσα από τις επαφές που θα έχετε με τους άλλους, να αναδείξετε τα ταλέντα σας και ότι πραγματικά σας εκφράζει. Βέβαια μέσα σε όλες τις δίκαιες προσπάθειες υπάρχουν και οι δίκαιες απολαβές από το σύμπαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε πει ή κάνει σημαντικά πράγματα που θα ήταν ο γόρδιος δεσμός των δεινών σας. Τώρα ώμος θα κοιτάξετε να διορθώσετε αυτά που γίνονται. Πολύ πιθανόν να έχετε ξεχάσει κάτι πολύ συμαντικό που αφορά οικονομικές εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα έχετε να ασχοληθείτε πολύ έντονα με οικογενειακά θέματα. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε εύκολα να φέρετε εις πέρας εκκρεμείς υποθέσεις που έχουν να κάνουν και με άλλο πρόσωπο. Θα βρεθείτε με παρασκηνιακές καταστάσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρίσκεστε σε μία περίοδο που υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Μέσα σε αυτό τον καταιγισμό των καταστάσεων που σας πνίγουν από παντού, θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές προσεγγίσεις. Είναι μία περίοδος που έχετε ανάγκη να σας στηρίξουν άνθρωποι που σας αγαπούν.

ΖΥΓΟΣ: Πολλές κουβέντες και επαφές που ίσως να μην έχουν καμία ουσία. Θα δείτε σήμερα ανατροπές και προσεγγίσεις που θα αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Επίσης θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για θέματα που σας απασχολούν, αλλά οι περισσότερες από αυτές θα είναι άνευ ουσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξει ένταση σε οικονομικά θέματα, όπου θα χρειαστεί να πάρετε την γνώμη κάποιου ειδικού. Βέβαια το αποτέλεσμα όλων αυτών των καταστάσεων μπορεί να καθυστερήσει αρκετά και μάλλον θα υπάρξει ένα μακρύ χρονικό διάστημα όπου θα γίνουν πολλές συζητήσεις και θα ακουστούν πολλές γνώμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε αρκετό χρόνο να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ανασυγκροτηθεί από τα γεγονότα των ημερών και να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς άγχος αλλά με αποφασιστικότητα. Στην προσωπική σας ζωή, θα υπάρξουν συζητήσεις και διεκδικήσεις, παράπονα και αμφιβολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μία πολύ ξεχωριστή μέρα, που μεταφράζεται σε ενέργεια πάνω σε επαγγελματικά θέματα. Πολύ πιθανόν να κλείσετε κάποια σημαντική συμφωνία ή να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να γίνει κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι που θα πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας, θα έχουν να σας προσφέρουν κάτι πολύτιμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε αφήσει στην άκρη τις δικές σας ανάγκες και ασχολείστε με τους άλλους. Οι πολλές σας υποχρεώσεις σας έχουν κάνει να πιστεύετε ότι δεν χρειάζεστε κάτι άλλο για τον εαυτό σας, παρά μόνο για τα απολύτως απαραίτητα. Η συνεχομένη παροχή της ενέργειας σας για τα προβλήματα και τις ανάγκες των άλλων, σας έχουν κάνει άδικους με τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ:  Είχατε να αντιμετωπίσετε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις που θέλουν όλη σας την προσοχή. Τα πράγματα θα έχουν μια αργή αλλά σταθερή άνοδο και στα επαγγελματικά αλλά και σε οικογενειακές υποθέσεις που χρειάζονται βοήθεια. Καλό είναι να αποφύγετε τις πολλές κουβέντες με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. 

ΠΗΓΗ

Ζώδια 9093547061272471655
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε