Loading...

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017


ΚΡΙΟΣ
Το τελευταίο διάστημα δίνεις περισσότερη σημασία στον σύζυγο ή τον σύντροφό σου και αυτό είναι θετικό σημάδι για την πορεία της προσωπικής σου ζωής. Έχεις ανάγκη από κάποιο ταξίδι που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες, πνευματικούς και πολιτιστικούς. Ιδανική περίοδος για μία εξόρμηση με τον αγαπημένο σου. Είναι πολύ πιθανό να λάβεις καλά νέα από το εξωτερικό. Δώσε σημασία στην υγεία σου και στα οικονομικά σου. Μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Ζεις τον έρωτά σου με τον αγαπημένο σου και πολύ καλά κάνεις. Είναι μία θυελλώδεις ημέρα όσον αφορά τα αισθηματικά σου, ακόμη και αν είσαι μόνη σου. Προσπάθησε να χειριστείς με ηρεμία όλες τις καταστάσεις και μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Μην είσαι ντροπαλή, προχώρα δυναμικά μπροστά και σύντομα θα απολαύσεις τους καρπούς των ενεργειών σου. Στα οικονομικά σου δεν έχεις φτάσει ακόμη στο σημείο που επιθυμείς. Θα δεις σύντομα βελτίωση σε πολλούς τομείς της ζωής σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και μην κρίνεις τους γύρω σου χωρίς να έχεις όλα τα στοιχεία. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Η προσωπική σου ζωή σε απασχολεί και έχει έρθει η στιγμή να κάνεις κάποιες συζητήσεις για να δεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα, τα πράγματα θα γίνονται ακόμη καλύτερα. Γενικότερα είσαι σε μία καλή περίοδο και θα δεις σύντομα τα αποτελέσματα των κόπων σου. Η περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με την υγεία σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ευθύνες δεν σταματούν ποτέ, όμως μπορείς να χαλαρώσεις λιγάκι να μην χαλάσεις την εορταστική σου διάθεση. Ίσως εσύ και ο αγαπημένος σου να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις σήμερα για το μέλλον σας. Η Αφροδίτη είναι στο πλευρό σου, ενώ ο Άρης και ο Δίας ενισχύουν τη σεξουαλική σου ζωή. Πέρασες δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες βγήκες νικήτρια γιατί πλέον είναι ξεκάθαρο για εσένα τι ζητάς από τη ζωή. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, γιατί έκανες καλύτερο προγραμματισμό.
ΛΕΩΝ
Ο ρομαντισμός σου ξεχειλίζει, λάμπει σαν τον Ήλιο τον πλανήτη-κυβερνήτη του ζωδίου σου. Οι προτεραιότητες σου για σήμερα είναι καθαρά αισθηματικής φύσεως και αυτό δεν είναι κακό. Χρειάζεται που και που και εσύ να χαλαρώνεις λιγάκι. Ακόμη και αν είσαι μόνη σου είναι πιθανό να κάνεις μία σημαντική γνωριμία σήμερα. Όσον αφορά τα χρήματα, το εισόδημά σου θα μπορούσε να αυξηθεί με ευφυΐα, αλλά η κερδοσκοπία, τα τυχερά παιχνίδια και οι συμφωνίες θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν απώλεια. Μην κουράζεις πολύ τον εαυτό σου και αν μπορείς προγραμμάτισε μία μίνι εξόρμηση με τον αγαπημένο σου ή με φίλους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επικοινωνία και τα ταξίδια ευνοούνται, για αυτό τόλμησε να κάνεις έστω και μία μονοήμερο απόδραση με τον αγαπημένο σου ή με την παρέα σου. Η διάθεση είναι χαλαρή, οικεία. Σε απασχολούν οικογενειακά ζητήματα, τα οποία θα διευθετήσεις. Έχουν σχέση με ακίνητη περιουσία, είναι πιθανό να σκέφτεσαι την αγορά ενός σπιτιού ή κάποιου επαγγελματικού χώρου. Η διάθεση γίνεται πιο παθιασμένη και προκλητική όσο πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε αγχώνουν. Κλείσε εκκρεμότητες για να αποχαιρετίσεις πιο ήρεμη τη χρονιά.
ΖΥΓΟΣ
Βιώνεις αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή το τελευταίο διάστημα και αυτό δεν σε στεναχωρεί, ούτε βέβαια σε κάνει να πετάς στα σύννεφα. Η ερωτική σου μπορεί όμως να γίνει πιο φλογερή και δυναμική το επόμενο διάστημα, είτε είσαι παντρεμένη, σε σχέση ή ελεύθερη. Ο Δίας σου προσφέρει απλόχερα κάποιες σημαντικές ευκαιρίες και καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς. Η Αφροδίτη – ο πλανήτης της αγάπης – βρίσκεται στο Οίκο της επικοινωνίας και του ταξιδιού του Ζυγού, έτσι μπορεί να υπάρχουν κάποιες δηλώσεις αγάπης ή φλερτ αλλά και «διπλωματικές» συζητήσεις που θα μπορούσαν να λύσουν τα πάντα. Αυτές τις ημέρες κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να «κλείσεις» τη χρονιά με κέρδος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σεξουαλικότητά σου και ο ερωτισμός δεν κρύβονται. Ανήκεις άλλωστε στις γυναίκες που δεν θέλεις να τα κρύψεις. Έχεις την επιθυμία για νέες κατακτήσεις και περιπέτειες ακόμη και για τρελές, που έγιναν λόγω της αγάπης. Εκτός από αυτό, η Αφροδίτη – κυβερνήτης του Οίκου σας των ζευγαριών – είναι στον Τοξότη, σημάδι που εμπνέει παρόμοιες συμπεριφορές. Ο συνδυασμός που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του 10ου Οίκου σας είναι ένα σημάδι ότι η ζωή της αγάπης παρεμβαίνει στην καριέρα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν, κοίταξε να ξεπεράσεις τα εμπόδια και άρπαξε ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα αισθηματικά σου και γενικότερα η προσωπική σου ζωή είναι στο προσκήνιο για σήμερα. Προσπάθησε να κατανοήσεις την έννοια όσων συμβαίνουν, όπως συμβαίνουν για να δεις την πλήρη εικόνα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Δεν υπάρχει έλλειψη απόδειξης αγάπη, απλά πρέπει να ξέρεις πώς να κινηθείς. Διόρθωσε σημαντικές λεπτομέρειες που έκανες λάθη για να μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Πάρε σημαντικές αποφάσεις για να χτίσεις γερά θεμέλια για το επόμενο έτος. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, φρόντισε καλύτερα τις εκκρεμείς υποθέσεις σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βλέπεις βελτίωση στην προσωπική σου ζωή σε σχέση με τις αρχές του μήνα που πέρασες κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Είναι πιθανό όμως να ζεις και έναν παράνομο έρωτα και για αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική και διακριτική. Πρέπει όμως να ψάξεις μέσα σου να βρεις τι είναι αυτό που δεν σε ικανοποιεί στη σχέση – γάμο σου και στράφηκες αλλού. Όποια κατάσταση και αν βιώνεις, η ημέρα είναι γεμάτη αγάπη, νόμιμη και παράνομη… Με τον Άρη και τον Δία στο 11ο Οίκο του Αιγόκερου, η ημέρα (όπως και όλος ο μήνας) είναι ιδιαίτερα δραστήρια, ειδικά στις συλλογικές σου δραστηριότητες. Είσαι αρκετά προετοιμασμένη για να κλείσεις άψογα τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες και να σε βρει το νέο έτος πιο παραγωγική. Σημαντικό να φροντίσεις πολύ την υγεία σου και να μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που μπορεί να είναι επιβλαβείς. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο νευρικό σύστημα, στον συντονισμό της κίνησης, στους ώμους, στα χέρια και στα χέρια – και όχι μόνο σε αυτά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις αισιοδοξία και αυτές τις μέρες «γέμισες» τις μπαταρίες σου. Λαμβάνεις και τις καλύτερες επιρροές από τον Άρη και ανεβαίνεις ακόμη περισσότερο. Έχεις στόχους και φαίνεται ότι σιγά-σιγά υλοποιούνται. Η δυναμικότητά σου και ο ερωτισμός σου δεν κρύβονται σήμερα. Θα αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία και αν εμφανιστεί μπροστά σου. Θα περάσεις μία υπέροχη ημέρα με τον αγαπημένο σου και θα ξεκαθαρίσεις με αρμονία και ηρεμία ζητήματα που σε απασχολούσαν. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη εκεί που επιθυμείς, ωστόσο με σωστό προγραμματισμό μπορείς να μείνεις εντός πλάνου. Προσοχή στη διατροφή σου, γιατί τις προηγούμενες ημέρες ξέφυγες λιγάκι και αυτό επηρεάζει την υγεία σου.
ΙΧΘΕΙΣ
Τα προβλήματα που αντιμετώπισες με την προσωπική σου ζωή και την καριέρα σου, βλέπεις ότι πλέον αποτελούν παρελθόν. Άρχισες να βλέπεις φως από τις 23 του μήνα οπότε και ο Ερμής επέστρεψε σε ορθή πορεία και όσο περνάνε οι μέρες βλέπεις ότι η κατάσταση βελτιώνεται περισσότερο. Η σύνδεση του Ερμή με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει ακόμη πιο θετικά αποτελέσματα στην προσωπική σου ζωή και να αισθανθείς μεγαλύτερη ικανοποίηση. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής φαίνεται να ενδιαφέρονται επίσης πολύ για την επαγγελματική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δεις την πρόοδο που τόσο επιθυμείς. Έτσι, με τις σωστές κινήσεις θα δεις βελτίωση και στα οικονομικά σου.

Ζώδια 1284613111233144971
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε