Loading...

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου!



Καλό μήνα σε όλους! Ο τελευταίος μήνας του 2017 είναι εδώ και μας καλωσορίζει με εντάσεις, δυσάρεστα γεγονότα και ξαφνικούς καυγάδες λόγω της Αντίθεσης Άρη-Ουρανού! Κρατάμε την ψυχραιμία μας και επιστρατεύουμε λογική, ιδίως αν ανήκουμε σε Παρορμητικό Ζώδιο του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Καλό σου μήνα, Κριέ μου! Το διάστημα αυτό ευνοεί την τακτοποίηση πολλών υποθέσεων. Οι καταστάσεις είναι δύσκολες κι ενώ δε δέχεσαι βοήθεια από πουθενά, καταφέρνεις να οργανώσεις ένα πρόγραμμα μέσα από το οποίο βελτιώνεσαι εσύ, ο χώρος σου, η οικογενειακή ατμόσφαιρα, οι σχέσεις σε κοινωνικό επίπεδο και σταθεροποιείς τα έσοδά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Κριέ, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ευνοείσαι και θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα, φαίνεται στα άστρα, να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, καθώς η περίοδος δεν είναι και τόσο κατάλληλη για επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Κριέ μου, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές και οδηγούν σε άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε, λοιπόν, να τις υλοποιήσεις, ώστε να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να διαβιώσεις όσο το δυνατόν πιο (ναι, θα το πω) λιτά, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα, Ταύρε μου! Ανισορροπία σε φιλικό επίπεδο, παρεξηγήσεις και πολλές παρανοήσεις αναμένονται σύμφωνα με το ωροσκόπιό σου. Πρόσεχε, λοιπόν, πολύ τις παρέες, τη συμμετοχή σου σε συζητήσεις και τα λόγια που θα πεις. Πιθανό να εκπλαγείς μαθαίνοντας αργότερα, ότι αυτά μεταφέρθηκαν με τρόπο άδικο, διαστρεβλωμένα και χωρίς ηθική επεξεργασία. Η σιωπή είναι πάντα η καλύτερη λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε, θα υπάρξουν μερικά προβλήματα από το σύντροφό σου, σε σχέση όμως με τη δική σου συμπεριφορά. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και να μην «ξοδεύεσαι» σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για αλλαγές, Ταύρε, αυτές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις πρώτα αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά σε αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καλό μήνα, Δίδυμέ μου! Τι καλό δηλαδή, αφού ένα μεγάλο πρόβλημα έρχεται ξανά στην επιφάνεια και αυτή τη φορά θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις με περισσότερη ειλικρίνεια. Κάποιες στιγμές ηρεμείς, αλλά μετά επανέρχεται στο τραπέζι των συζητήσεων απαιτώντας μία λύση. Η στάση σου δεν θα πρέπει να είναι καθόλου χαλαρή, αντίθετα θα είναι πολύ σημαντικό να προκαλέσεις ήρεμα διάλογο και μέσα απ’ αυτόν να δώσεις την οριστική τακτοποίησή του.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε, Δίδυμε, να κουράσεις τον σύντροφό σου και μη λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Σήμερα έχει μόνο συμβουλή, που αν όμως δεν ακολουθήσεις, θα έρθει και πρόβλεψη, που δε θα σ’ αρέσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίδυμε, έχεις όλες τις δυνατότητες που χρειάζεσαι στον επαγγελματικό τομέα, για να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Πρέπει από σήμερα να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος σε σχέση με τα οικονομικά σου θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό μήνα, Καρκίνε μου! Οικογενειακά ζητήματα σε απασχολούν υπερβολικά, σε σημείο μάλιστα κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις να παραμένουν σε εκκρεμότητα. Κανείς δεν σου λέει να αδιαφορήσεις για όσα συμβαίνουν μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, αλλά η αίσθηση του μέτρου σήμερα θα βοηθήσει αρκετά τις δικές σου ισορροπίες και ταυτόχρονα θα ωθήσει τους υπόλοιπους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός (αν τώρα σκέφτεσαι «πιεστικός; Εγώ, πιεστικός; Σοβαρά τώρα, εγώ πιεστικός;» να ξέρεις ότι γίνεσαι πιεστικός απέναντί μου, που στο κάτω-κάτω δε σου φταίω, οπότε να πας στο ταίρι σου να ξεσπάσεις. Ωπ, ξέχνα το τελευταίο).

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που κάπως θα σε αναστατώσουν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα υπάρξει στασιμότητα (προτιμότερη από επιδείνωση) στα οικονομικά σου και σήμερα, καθώς μερικές υποθέσεις δεν εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

ΛΕΩΝ

Καλό μήνα, Λέων μου! Η ανάγκη σου να εξελιχθείς άμεσα σε έχει καταβάλλει και σε οδηγεί σε υπερβολές. Η άνοδος προϋποθέτει μεθοδικότητα και σύνεση εκτός από κόπο, όπως και υπομονή και ψυχραιμία. Μην υπερβάλλεις, λοιπόν, καθώς τα άστρα σε συνιστούν εγκράτεια. Το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον έχει αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του με το άγχος που τους μεταφέρεις

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, θα είναι στάσιμα. Σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει, Λέων μου, τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς βέβαια να επαναπαυτείς. Θα παραμείνουν και σήμερα τα οικονομικά σου σε μία στασιμότητα, ενώ οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε στο εξής – που μέρα με την μέρα θα βελτιώνονται τα οικονομικά σου – να συμπεριφερθείς ανάλογα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό μήνα, Παρθένε μου! Η ανακοίνωση ενός γεγονότος που δεν περίμενες σε βρίσκει ξαφνικά και χάνεις την ηρεμία σου. Μην ξεσηκώνεσαι τόσο, προσπάθησε να διατηρήσεις όρια και ισορροπίες, παραμένοντας στο πρόγραμμα που έχεις ορίσει εδώ και καιρό. Η ψυχραιμία και η συγκέντρωσή σου σήμερα είναι οι δύο βασικοί παράγοντες της επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεση σου, Παρθένε, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Σήμερα, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της να γίνει ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου, Παρθένε. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε κάτι, ώστε να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο (θεώρησε ότι προειδοποιήθηκες). Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις πάντως, ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΖΥΓΟΣ

Καλό μήνα, Ζυγέ μου! Μια ευχάριστη είδηση δέχεσαι σήμερα με τη μορφή βοήθειας, παίρνοντας ανάσα εκεί που δεν το περιμένεις, κι ενώ η απαισιοδοξία σε είχε καταβάλλει. Τελικά δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, αρκεί να κατανοήσεις το σωστό τρόπο, με τον οποίο θα μπορέσεις να προχωρήσεις πιο εύκολα στην επίτευξη των στόχων σου. Άφησε για λίγο τις ριψοκίνδυνες ιδέες και εστίασε την προσοχή σου σε σταθερούς τρόπους δράσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει, Ζυγέ μου, να προσέχεις αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Κι επειδή μάλλον δε θα με ακούσεις, θα υπάρξουν διαμάχες με το ταίρι σου. Φρόντισε να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, Ζυγέ μου, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε από σήμερα να αποφύγεις άσκοπα έξοδα, επειδή θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό μήνα, Σκορπιέ μου! Μια μεγάλη αλλαγή σκηνικού έρχεται τώρα, που σου επιτρέπει να αφήσεις πίσω όσα σε ενοχλούν και να προχωρήσεις, ξεκαθαρίζοντας πράγματα. Το άγχος υποχωρεί και βιώνεις τη βελτίωση των προσωπικών σου σχέσεων σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα, μην υπερβάλλεις με επικίνδυνα λόγια και υποσχέσεις, που δεν έχουν εξασφαλισμένη την πραγματοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικά πράγματα, Σκορπιέ, που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις κατανόηση από το σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα συμβούν κάποιες αλλαγές, Σκορπιέ μου, που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Τα οικονομικά του ζωδίου σου θα αρχίσουν να βλέπουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό μήνα, Τοξότη μου! Αλλαγές που απαιτούν ρίσκο (ξέρεις εσύ) και διαφοροποίηση του τρόπου δράσης σε ταρακουνούν από τη βολεμένη σου θέση και σε οδηγούν αναγκαστικά σε πιο δυναμικούς τρόπους δράσης. Ήρθε η ώρα να οργανωθείς και να τηρήσεις το πρόγραμμά σου αναλαμβάνοντας ευθύνες. Η τύχη, δείχνει το ωροσκόπιό σου, σε ευνοεί, προσφέροντάς σου δικαίωση και πολλαπλές ικανοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Ταύρε, που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, φρόντισε σε ό,τι έχεις να πεις, να είσαι ήρεμος και, κυρίως, μην απομακρύνεσαι από το σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα ψύχραιμα, αλλά «έξω από τα δόντια», για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τοξότη, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά θέματα, όπως και νομικά, ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι πιο άνετα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει με ευθύτητα να σου πω, να μην δώσεις άλλες αναβολές και να τις καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό μήνα, Τοξότη μου! Παράξενα, όχι και τόσο ευχάριστα γεγονότα σου συμβαίνουν και εμποδίζουν εξελίξεις που βρίσκονται σε αναμονή. Βρίσκεσαι στη δυσάρεστη θέση να ακολουθήσεις κανόνες που δεν σου ταιριάζουν. Κάνε υπομονή σήμερα και τις επόμενες μέρες, και όλα θα έρθουν εκεί που επιθυμείς. Νέες συνεργασίες θα οδηγήσουν σε ευχάριστα αποτελέσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι πολλές δραστηριότητες, Αιγόκερε, που έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις σήμερα να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, καθώς στο τέλος θα γίνουν λάθη που δε θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου σήμερα, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό μήνα, Υδροχόε μου: Πολλά εμπόδια που δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις σου φέρνουν εντάσεις και μεγάλη κούραση. Πράγματα που έχεις προγραμματίσει δεν πραγματοποιούνται, αλλά ευτυχώς τη θέση τους παίρνουν κάποια άλλα και επέρχεται ισορροπία. Μία ευκαιρία, φαίνεται στο ωροσκόπιό σου, να παρουσιάζεται ξαφνικά, οπότε ετοιμάσου να τη δεχτείς και να την αξιοποιήσεις, καθώς θα σε οδηγήσει σε σταθερότητα και ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε, Υδροχόε, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες. Κουράγιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα, Υδροχόε, που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά, το ζώδιό σου μπαίνει σε περίοδο που βελτιώνονται και θα δεχτείς πολύ καλές προτάσεις. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΙΧΘΥΣ

Καλό μήνα, Ιχθύ μου! Μια δημιουργική ιδέα σε βοηθάει να ξεπεράσεις ανασφάλειες του παρελθόντος, βάζοντάς την σε εφαρμογή. Φίλοι και συνεργάτες σε στηρίζουν και νιώθεις σιγουριά. Η διαίσθησή σου είναι σωστή και σου δίνει την απάντηση που περιμένεις γα να προχωρήσεις. Συγκέντρωση και ηρεμία σήμερα, και όλα θα πραγματοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ιχθύ μου, στο ωροσκόπιό σου φαίνεται, πως έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό είναι, να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό. Σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, εσύ που δεν έχεις ταίρι να ξέρεις, ότι μπαίνεις σε πολύ ευνοϊκή περίοδο και έρχεται η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, βλέπεις πως αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις ικανοποιητικές αποδόσεις. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε, έστω από σήμερα, να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τις αγορές για αργότερα.

Ζώδια 983708446322052564
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε