Loading...

Βραβεύτηκε για την προσφορά του ο Παπαποστόλου από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ


Βραβεύτηκε για την προσφορά του ο Παπαποστόλου από τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

Την καλύτερη πολιτική στιγμή της καριέρας του μέχρι την επόμενη βίωσε ο Τόλης Παπαποστόλου το περασμένο Σάββατο στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Κατά τη διάρκεια της τέταρτης συνεδρίασης της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη παρόντα, ο Τόλης Παπαποστόλου βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της κεντροδεξιάς νεολαίας, Κώστα Δέρβο, για την πολυετή προσφορά του αλλά και για το ρόλο που διαδραμάτισε πέρυσι ως πρόεδρος του συμβουλίου επανίδρυσης της. Εξάλλου, η επανίδρυση ήταν αναμφισβήτητα ένα σημείο τομή στην ιστορία της «γαλάζιας» νεολαίας και μόνο πρόσωπα με κύρος και εμπειρία, μπορούσαν να διασφάλισουν με την παρουσία τους την ομαλή διαδικασία και πραγμάτωσή της. Όπως και έγινε.

Η συγκίνηση του τιμώμενου προσώπου κατά τη διάρκεια της βράβευσής του ήταν μεγάλη. Βέβαια, αυτό φάνηκε και λίγη ώρα αργότερα. Με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook, ο Τόλης Παπαποστόλου  ευχαρίστησε θερμά τους συναγωνιστές του για την βράβευση, τόνισε πόσο τιμητική ήταν για τον ίδιο αυτή η αναγνώριση και ευχήθηκε θερμά στον «πρόεδρο και φίλο» του, Κώστα Δέρβο, να συνεχίσει την «πολύ καλή δουλειά», προκειμένου γίνει η ΟΝΝΕΔ «ακόμα μεγαλύτερη και δυναμικότερη».


Το «who is who» του Τόλη Παπαποστόλου

Θα μπορούσε να λεχθεί ότι ο Τόλης Παπαποστόλου είναι ο ορισμός του ενεργού πολιτικού όντος. Κι αυτό, διότι έχει διατελέσει επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος στη Λαμία, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, ενώ όπως προαναφέρθηκε είχε αναλάβει και χρέη Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου επανίδρυσης της «γαλάζιας» νεολαίας. Είναι επιπλέον εκλεγμένο μέλος στην Κεντρικη Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ.

Σχετικά με τις σπουδές του, είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στις διεθνείς σχέσεις. Επίσης, είναι εργαζόμενος στο χρηματοοικονομικό κλάδο.

Έχοντας περάσει από όλα τα κλιμάκια των κομματικών νεολαίων και με δεδομένη την πολυετή παρουσία του στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ιδιαίτερη του πατρίδα, την Φθιώτιδα, ο Τόλης Παπαποστόλου παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Δηλαδή, να πολιτευτεί με τη κεντροδεξιά παράταξη στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Οι οιωνοί είναι σίγουρα θετικοί γι αυτόν. 
Πολιτική 2095406339612313091
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε