Loading...

Η Κινέζα επιχειρηματίας που φέρνει επενδύσεις και ζεστό χρήμα στην Ελλάδα (Συνέντευξη)


Τις ιδιαίτερα θετικές προοπτικές για την πορεία των επενδύσεων Κινέζων πολιτών στην Ελλάδα, εξηγεί σε συνέντευξή της στο notioanatolika.gr η 34χρονη Κινέζα επιχειρηματίας Γιανγκ Μπαοτσίν.
Η κα Μπαοτσίν είναι πρόεδρος της Beijing Yesvisa Investment Consulting Co., Ltd και έχει αναλάβει, εδώ και τρία χρόνια να μεσολαβεί μεταξύ της χώρας μας και της χώρας της σε όσους συμπατριώτες της επιθυμούν, με βάση τον νόμο που ισχύει εδώ και τρία χρόνια, να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα, αγοράζοντας ακίνητα ύψους 250.000 ευρώ.
Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη διάταξη του νόμου εκείνου (άρθρο 6 Ν. 4146/2013), αναφέρεται ρητά η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους τρίτων χωρών που επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα να αποκτήσουν μόνιμη άδεια διαμονής ανανεούμενη κάθε 5 χρόνια, εφόσον είναι ιδιοκτήτες ακινήτων των οποίων η αξία υπερβαίνει τα 250.000 ευρώ.
Η κα Μπαοτσίν λοιπόν εξηγεί τί ακριβώς συμβαίνει μέχρι σήμερα, τί ακριβώς κάνει η εταιρεία της αλλά και πόσο ωφέλιμο είναι αυτό για την ελληνική οικονομία.
Μάλιστα υπογραμμίζει ότι υπάρχει η δυνατότητα για εισροή – μόνο για την αγορά ακινήτων – ποσών ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως ενώ, παράλληλα ανοίγεται ο δρόμος ώστε οι Κινέζοι που λαμβάνουν άδειες διαμονής να επενδύσουν και σε άλλους τομείς της οικονομίας μας.
Παράλληλα, και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, η 34χρονη Κινέζα επιχειρηματίας αναφέρεται τόσο στην αναζήτηση ακινήτων στη νότια και ανατολική Αττική καθώς και στους τομείς που οι συμπατριώτες της επιδιώκουν να συνεργαστούν με Έλληνες, όπως ο τουρισμός και η εξαγωγή ελαιολάδου το οποίο χαρακτηρίζει ως «το καλύτερο του κόσμου».
Παρακολουθείστε στο βίντεο του notioanatolika.gr που ακολουθεί, την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη της κας Γιανγκ Μπαοτσίν:




Περιφέρεια Αττικής 715355943933455196
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε