Loading...

Τι δείχνουν τα ζώδια για σήμερα, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου


Προβλέψεις για τα προσωπικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά για όλα τα ζώδια.
Ας δούμε τι δείχνουν τα άστρα:
ΚΡΙΟΣ
Θετικό ξεκίνημα εβδομάδας καθώς Σελήνη και Άρης σε αρμονικές όψεις προκαλούν ένα ομαλό κλίμα χωρίς εντάσεις και πίεση, οπότε η μέρα είναι ιδανική για να ενισχύσετε τις εργασιακές σας σχέσεις, για να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν και κυρίως για να εκφράσετε τις όποιες απόψεις σας χωρίς να αγχώνεστε.   Αφιερώστε χρόνο στη σχέση σας και επιλύστε τις όποιες διαφορές με το ταίρι σας, μέσα από έναν ήρεμο διάλογο. Αποφύγετε την επικριτική στάση και αναζητήστε τρόπους για να αναθερμάνετε την σχέση σας. Πολύ καλή στιγμή για να δείξετε την τρυφερότητα σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά είστε σε καλή φάση και επειδή έχετε την άνεση να επικεντρωθείτε σε θέματα καριέρας δίχως να σας απασχολούν τα οικονομικά σας, αυξάνεται και η απόδοσή σας. Αφροδίτη και Δίας σε δυναμικές όψεις διευκολύνουν τις προσπάθειες σας και ενισχύουν τη διάθεση σας για να πιάσετε τους στόχους σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αρκετά.   Όσον αφορά τα ερωτικά σας, πρέπει να είστε πιο προσγειωμένοι, ώστε να αποφεύγετε τις απογοητεύσεις. Ορισμένα σενάρια που έχετε στο μυαλό σας σας κάνουν απαιτητικούς και επειδή πετάτε στα σύννεφα έχετε συνεχώς το ανικανοποίητο.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Περιμένετε ένα σημαντικό νέο και είστε λίγο στην τσίτα σήμερα, όμως αν περιορίσετε τον εκνευρισμό σας, η μέρα μπορεί να αποβεί πολύ εποικοδομητική. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία και την προώθηση των υπηρεσιών σε δυνητικούς πελάτες καθώς Σελήνη και Άρης σε αρμονικές όψεις ευνοούν τον τομέα της καριέρας.   Από το απόγευμα και μετά, θα σας απασχολήσουν θέματα παιδιών και είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσετε σχετικά με οτιδήποτε μπορεί να τα απασχολεί. Ακούστε προσεχτικά και φανείτε υπομονετικοί, ώστε να μην φρενάρετε τη διάθεση τους για διάλογο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Καρκίνοι πρέπει να στρέψετε την προσοχή σε στόχους που είναι εφαρμόσιμοι και να βασιστείτε περισσότερο τις δικές σας δυνάμεις καθώς έχουν πέσει οι ρυθμοί σας τελευταία και χάνεται πολύτιμος χρόνος. Σελήνη και Άρης σε αρμονικές όψεις ευνοούν την επικοινωνία με εργοδότες και συνεργάτες και μπορείτε να βγάλετε καλή συνεννόηση.   Προσπαθήστε να μη δείχνετε τόσο αδιάφοροι στο πρόσωπο που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σας και επικοινωνήστε με κάποιο τρόπο τις προθέσεις σας. Η μέρα ευνοεί την έκφραση και τα ρίσκα και μπορεί να ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο που θα έχει μακρά διάρκεια.
ΛΕΩΝ
Με διλήμματα σας βρίσκει η νέα εβδομάδα καθώς προκύπτουν προτάσεις που θα θέλατε να τις συνδυάσετε και είστε πολύ αισιόδοξοι με την τροπή που παίρνουν τα επαγγελματικά σας. Ο οικονομικός τομέας ενισχύεται καθώς Αφροδίτη και Δίας σχηματίζουν δυναμικές όψεις και θα δείτε σημαντική αύξηση του εισοδήματός σας μέσω της δουλειάς σας.   Από το απόγευμα και μετά, μπορεί να σας πιάσει εκνευρισμός εξαιτίας της συσσωρευμένης κούρασης και καλό είναι να αφιερώσετε χρόνο στην ανάπαυλα. Ωστόσο, επειδή έχετε και πολλή έμπνευση, η μέρα ευνοεί την ενασχόληση με τα ταλέντα σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σπουδές, επαφές με το εξωτερικό και ταξίδια ευνοούνται πολύ εξαιτίας των θετικών όψεων του Δία με την Αφροδίτη, ενώ παράλληλα ενισχύεται και ο τομέας της επικοινωνίας, οπότε η μέρα προβλέπεται αρκετά αποδοτική. Ένα σημαντικό θέμα της δουλειάς σας θα έχει θετική έκβαση και από το μεσημέρι και μετά, θα απολαμβάνετε την ηρεμία σας.   Αν έχετε κάποιο παράπονο από το ταίρι σας μπορείτε να του το πείτε με ευγενικό τρόπο και να πάψει να σας απασχολεί. Ιδανική στιγμή για έκφραση συναισθημάτων στην οικογένεια και τα παιδιά και η φροντίδα σας θα εκτιμηθεί δεόντως από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας διανύει τον δεύτερο οίκο των χρημάτων και καθώς σχηματίζει αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη, βελτίωση των οικονομικών σας είναι σίγουρη. Θετικό ξεκίνημα εβδομάδας για τους Ζυγούς και επειδή είστε γεμάτοι αισιοδοξία, προσελκύετε όμορφα γεγονότα ή ακόμα και μια στραβή να συμβεί, δεν πρόκειται να σας πτοήσει.   Αγορές για τον εαυτό σας είναι κάτι που σας δίνει χαρά και ικανοποίηση και μόλις νιώσετε λίγο πεσμένοι, στρέφεστε στο shopping therapy, όμως πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες ώστε να διαρκέσει η χαρά σας. Μην κάνετε υπερβολές και προσπαθήστε να κάνετε έξυπνες αγορές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε απογοητευτεί από τη στάση ενός συνεργάτη και πάτε με μισή καρδιά στη δουλειά, όμως αν κάνετε πίσω, θα βγείτε περισσότερο χαμένοι. Η μέρα ενδείκνυται για συζητήσεις και ξεκαθάρισμα της θέσης σας καθώς Σελήνη και Άρης σε αρμονικές όψεις φέρνουν ισορροπία στις σχέσεις σας και μπορείτε να εκφράσετε την όποια δυσαρέσκειά σας.   Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας των παιδιών καθώς προβλέπεται πιθανή αδιαθεσία που μπορεί να επιδεινωθεί. Προτιμήστε να τα κρατήσετε στο σπίτι για να τα φροντίσετε, ενώ ταυτόχρονα θα αποφύγετε και τον κίνδυνο να κρυολογήσουν στο σχολείο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Καινούρια εβδομάδα με νέα ξεκινήματα για τους Τοξότες τους τρίτου δεκαημέρου και είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή στιγμή καθώς Δίας και Αφροδίτη σε θετικές όψεις εκτός ότι στηρίζουν τις προσπάθειες σας, προκαλούν πρόσφορο έδαφος για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο και θα γίνουν ακόμα καλύτερα.   Η φιλία είναι πολύ σημαντική για εσάς και επειδή αφοσιώνεστε σε όσους θεωρείτε πραγματικούς φίλους, έχετε και την τάση να βοηθάτε όποτε χρειάζονται τη στήριξή σας, κάτι που ενισχύει τους δεσμούς σας και αισθάνεστε μεγάλη χαρά. Σήμερα θα είστε πιο εκδηλωτικοί.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενισχύεται η διάθεση σας για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα και δεν πτοείστε από διάφορες γνώμες που ακούτε. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας και επειδή σας ενδιαφέρουν καινούριες ιδέες και προτάσεις, προβλέπεται μια πολύ επικοινωνιακή μέρα, η οποία ευνοείται από τις αρμονικές όψεις Σελήνης και Άρη.   Αφροδίτη και Δίας σε πολύ καλές όψεις αυξάνουν την ερωτική σας διάθεση και την αποφασιστικότητα σας, με αποτέλεσμα να γίνεστε πιο διεκδικητικοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επιστρατεύστε την ευγένεια και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι φιλοδοξίες σας είναι μεν η κινητήριος δύναμη σας, είναι όμως μερικές φορές και πηγή απογοήτευσης εφόσον δεν ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας και μετά κάνετε αρκετό καιρό για να σηκώσετε κεφάλι. Σελήνη και Άρης σε αρμονικές όψεις σας καλούν να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.   Αν υπάρχουν ανεπίλυτα θέματα με τον πρώην σας και θέλετε να τα επιλύσετε, η μέρα προσφέρεται και θα αποφύγετε την ένταση που σε άλλες φάσεις θα ήταν σίγουρη. Οικογενειακά ζητήματα συζητήστε τα οι γονείς με τα παιδιά χωρίς φωνές και θα έχετε την κατανόηση όλων.
ΙΧΘΥΣ
Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν από νωρίς το πρωί και καθώς προβλέπεται αύξηση του εισοδήματός σας, μπορείτε να τακτοποιήσετε οφειλές και λογαριασμούς. Στον επαγγελματικό τομέα εξελίσσονται ομαλά οι υποθέσεις σας και καθώς Αφροδίτη και Δίας σχηματίζουν καλές όψεις, μια θετική είδηση θα ακούσετε ή μια καλή πρόταση.   Ιδανική μέρα για γάμο και για δημιουργία οικογένειας. Επίσης, τυχερά τα παιδάκια που γεννιούνται σήμερα. Οι ελεύθεροι, ασχοληθείτε πιο ζεστά με την ερωτική σας ζωή, φλερτάρετε και μη σας φρενάρουν απογοητεύσεις τους παρελθόντος. Η τύχη είναι με το μέρος σας
Πηγή: Lifo.gr
Ζώδια 5653390636656843534
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε