Loading...

Τι κέφια έχουν σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


Προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και γενικότερες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Δείτε αναλυτικότερα:

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, με τη σημερινή θέση της Σελήνης στον Υδροχόο είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις αλλαγές και να διώξεις από πάνω σου ό,τι νιώθεις ότι σε πιέζει. Πιστεύεις ότι κάποια πράγματα δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλο ως έχουν, για αυτό η ανάγκη σου για βελτίωση και ανακατατάξεις θα είναι επιβλητική. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη φρόντισε να κατευνάσεις τα πάθη σου και να μην δώσεις λαβές για σχόλια και τσακωμούς.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη νιώθεις αρκετά χαλαρός και ήρεμος, γεγονός που σε βοηθάει να περάσεις μια όμορφη ημέρα με τον σύντροφό σου. Υπάρχει αγάπη και ευαισθησία που σε φέρνει κοντά με το ταίρι σου. Αν καταφέρεις να αφήσεις τον εκνευρισμό της ημέρας έξω από τη σχέση τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλά.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου είναι μια μέρα που μπορείς να φανείς αρκετά επινοητικός και να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητες και τα σχέδια που το έχουν ανάγκη. Βλέπεις ότι κάποιες εργασίες που έχεις αναλάβει μένουν στάσιμα. Κάνε αλλαγές, προσαρμόσου στα δεδομένα και προχώρα. Στα οικονομικά, απόφυγε τα παρορμητικά έξοδα και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα σε κάνει να νιώθεις αρκετά καλά μέσα σου και να έχεις μια διάθεση για συνεργασία. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σε επηρεάζει άμεσα, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι ισορροπία και ζεστά συναισθήματα. Η αγάπη θα έχει πρωτεύοντα ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η εξωστρέφειά σου θα σε βοηθήσει να προβάλεις τις ιδέες σου, οι οποίες θα είναι και αρκετά πρωτότυπες. Καλή ημέρα για διαπραγματεύσεις.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα υπάρχει έντονος αισθησιασμός, γεγονός που κάνει την ατμόσφαιρα πολύ ενδιαφέρουσα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, αξιοποίησε την ημέρα για να ζωντανέψεις τη φλόγα της σχέσης, ειδάλλως μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα ή να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα είσαι αρκετά ελκυστικός.
Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα μπορείς να συνεργαστείς πολύ αρμονικά και αποτελεσματικά. Οπότε διαχειρίσου υποθέσεις που θα σε φέρουν σε επαφή με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου και απαιτούν ομαδική εργασία. Φρόντισε να διαχειριστείς σωστά την ένταση που δημιουργείται από τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και όλα θα πάνε καλά. Δείξε ψυχραιμία και στα οικονομικά.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να εμπνευστείς ένα νέο σχέδιο που θα σε βοηθήσει να φτάσεις κοντά στους στόχους σου. Η Σελήνη στον Υδροχόο αυξάνει την εφευρετικότητά σου, πράγμα που σε κάνει πρωτοπόρο, αλλά κα ευέλικτο ανάμεσα στα εμπόδια που θα προκύψουν. Μπορείς, επίσης, να κινηθείς αρκετά ανεξάρτητα, χωρίς να χρειάζεσαι την επιβεβαίωση των γύρω σου. Από την άλλη, τα λεγόμενα των τρίτων δεν μπορούν εύκολα να σε επηρεάσουν στις αποφάσεις σου αφού ξέρεις τί θέλεις.
Αισθηματικές
Η αγάπη και ο αισθησιασμός δεν θα λείψει από την αισθηματική σου ζωή την ημέρα αυτή. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη κάνει τις σχέσεις να βιώνουν πιο αρμονικές καταστάσεις, άρα μπορείς να «τα βρεις» με τον σύντροφό σου και να επιλύσετε τις διαφορές. Αν είσαι μόνος, μια προσέγγιση μπορεί να γίνει εύκολα σήμερα.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να βρεις λύσεις πέρα από τις προφανείς, να αλλάξεις ρότα εκεί που βλέπεις ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται και γενικότερα να διευκολύνεις την πορεία της δουλειάς σου. Βέβαια, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις αντιδράσεις σου και να μην βιάζεσαι. Πολύτιμες οι συμβουλές αυτές και για τα οικονομικά.

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Υδροχόο, φίλε Καρκίνε, σου χαρίζει την αίσθηση της ανεξαρτησίας. Τί σημαίνει αυτό; Μπορείς να κινηθείς χωρίς δεκανίκια. Να φανείς αποφασιστικός και να ακολουθήσεις τις πεποιθήσεις σου, είτε έχεις τη σύμφωνη γνώμη των άλλων, είτε όχι. Επίσης, είναι καλή στιγμή για να κάνεις αλλαγές. Μια αλλαγή στο σπίτι, στο ντύσιμο, στη ρουτίνα της καθημερινότητας είναι πολύ εύκολο να προκύψει σήμερα, αρκεί να το θελήσεις και εσύ. Επίσης, είναι καλή ημέρα για να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο και να προβάλλεις τις ιδέες σου.
Αισθηματικές
Ενδιαφέρον το κλίμα στα αισθηματικά σου σήμερα. Υπάρχει συναίσθημα και ευαισθησία και αυτό σε κάνει να έρχεσαι κοντά με τον άνθρωπό σου. Θέλεις να του εκφράσεις την αγάπη και τον θαυμασμό σου, για αυτό μπορείς να αξιοποιήσεις τη βραδιά κατάλληλα. Αν είσαι μόνος, μπορείς να κινηθείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να γοητεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικές
Μπορείς να βάλεις σε μια σειρά τα θέματα της δουλειάς σου και να δεις τις αλλαγές και τις εξελίξεις που ήθελες να παίρνουν «σάρκα και οστά». Δεν φοβάσαι να κινηθείς αυτόνομα, εμπιστευόμενος τις ικανότητές σου. Οι ομαδικές εργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά, μπορείς να βρεις έξυπνες λύσεις στα αδιέξοδά σου.

Λέων
Φίλε Λέων, το συναισθηματικό υπόβαθρο της ημέρας είναι αρκετά θετικό και με τη Σελήνη στον Υδροχόο και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, μπορείς να πετύχεις πολλά. Η ημέρα είναι καλή, λοιπόν, για να κοινωνικοποιηθείς, να βρεθείς με κόσμο, να συζητήσεις για τις ιδέες σου και μάλιστα να γίνουν αποδεκτές με θέρμη. Όπως καταλαβαίνεις η ευκαιρία είναι σπουδαία και για το χώρο της εργασίας σου. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες δέχονται την εύνοια των πλανητών, για αυτό μια όμορφη ημέρα σε περιμένει τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσει όμορφα με τον σύντροφό σου. Μπορείς να βρεθείς μαζί του και να χαλαρώσεις, να ρίξεις τους τόνους και να εκφράσεις την αγάπη σου χωρίς ενδοιασμούς. Η ηρεμία και ο αισθησιασμός είναι σημαντικά «χαρτιά» στην περίπτωση που είσαι μόνος και θέλεις να κάνεις μια νέα προσέγγιση.
Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις και να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι, έτσι ώστε να ξεμπλοκάρεις εκείνες τις υποθέσεις που είναι στάσιμες τον τελευταίο καιρό. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να αντιδράς υπερβολικά. Ηρέμησε, σκέψου και ανασυγκροτήσου για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα μπορείς να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στις συνεργασίες και στις σχέσεις που έχεις γενικότερα με τους γύρω σου. Αν , για παράδειγμα, θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, σήμερα μπορείς να του αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο. Αν πάλι υπάρχει απόσταση σε μια φιλική σχέση, μπορείς να έρθεις πιο κοντά και να λύσεις τις παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, ασχολήσου με τις συνεργασίες που βλέπεις ότι έχουν μείνει λίγο πίσω. Είναι καλή ημέρα για να καταφέρεις αξιοσημείωτη πρόοδο.
Αισθηματικές
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει λίγο πιο οξύθυμο από ό,τι συνήθως, ενώ παράλληλα να αναζητάς την ανεξαρτησία σου με πιο επαναστατικό τρόπο. Για να περάσεις καλά με το ταίρι σου, λοιπόν, φρόντισε να χαλιναγωγήσεις αυτές τις τάσεις και να αποφύγεις τις δυσάρεστες συνέπειες.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια μέρα που μπορείς να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν και δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξη των σχεδίων σου. Είσαι σε θέση να βρεις εναλλακτικές και να ανακατατάξεις τις προτεραιότητες. Στα οικονομικά, αξιοποίησε την εφευρετικότητα που σε διακρίνει για να βρεις έξυπνους τρόπους να αυξήσεις τα κέρδη σου.
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σε επηρεάζει άμεσα και καθοριστικά. Σου χαρίζει ηρεμία πνεύματος και εσωτερική ισορροπία. Οι σχέσεις σου εξομαλύνονται και αυτό σε διευκολύνει πολύ στις συνεργασίες, αλλά και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μπορείς πιο εύκολα να πείσεις για τις ιδέες σου ή να ζητήσεις βοήθεια σε κάποιο εγχείρημα από πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Άφησε τον αισθησιασμό να κατευθύνει την αισθηματική σου ζωή και έτσι θα καταφέρεις να αναζωογονηθείς!
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αναμένεται να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με το ταίρι σου. Νιώθεις όμορφα και ζεστά στο πλάι του, ενώ η ανάγκη σου να εκφράσεις το συναίσθημά σου σε κάνει εφευρετικό. Ίσως είναι η στιγμή να κάνεις πράξη εκείνη την έκπληξη που μέχρι τώρα ακουγόταν ως μια τρελή ιδέα. Πόσο μάλλον αν είσαι μόνος και θέλεις να γοητεύσεις μια νέα γνωριμία.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια μέρα που ανταπεξέρχεσαι με ευελιξία και ευρηματικότητα στις απαιτήσεις της δουλειάς. Μπορείς να βάλεις μια νέα τάξη στις υποθέσεις σου που θα σε βοηθήσει να κάνεις τη δουλειά σου με μεγαλύτερη ευκολία. Στα οικονομικά, μπορείς να βγάλεις χρήματα σήμερα από μια καλή συνεργασία.
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, με τη Σελήνη στον Υδροχόο, ενισχύεται η εξωστρέφειά σου και έτσι μπορείς να «ξεκλειδώσεις» για λίγο το συναίσθημά σου. Μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου και μάλιστα να τύχουν σπουδαίας αποδοχής, αφού πιθανότατα θα είναι αρκετά ευφυείς και καινοτόμες. Δεν διστάζεις να συναναστραφείς με νέα πρόσωπα και να κάνεις νέες συνεργασίες αν είναι απαραίτητο. Προσοχή μόνο στην ένταση που μπορεί να υπάρξει λόγω της αντιδραστικότητας που σου δημιουργεί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη.
Αισθηματικές
Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη δημιουργεί αρμονία στις σχέσεις σήμερα, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου ή στο ραντεβού που έχεις κανονίσει με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Άφησε την αγάπη να εκφραστεί και το ζεστό συναίσθημα να κατακλύσει την ατμόσφαιρα για να σε παρασύρει, έστω, για λίγο μακριά από την πραγματικότητα.
Επαγγελματικές
Αρκετά ομαλή αναμένεται η ημέρα στα επαγγελματικά σου. Μπορείς να βελτιώσεις τις συνεργασίες σου ή να αξιοποιήσεις την εφευρετικότητά σου για να λύσεις δύσκολες υποθέσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην είσαι παρορμητικός αν θέλεις να κρατήσεις την κατάσταση ισορροπημένη.
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, νιώθεις έντονη καχυποψία και μια επιθετικότητα που σε φέρνει σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου εξαιτίας της δύσκολης όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη και τον Ουρανό. Προσπαθείς να δηλώσεις την ανεξαρτησία σου με υπερβολικό τρόπο και αυτό θα κουράσει τόσο τους άλλους, όσο και εσένα τον ίδιο. Χαλάρωσε και προσπάθησε να διώξεις από το μυαλό σου τις λανθασμένες ιδέες. Δώσε χρόνο στην αισθηματική σου ζωή, καθώς φαίνεται ότι εκεί θα περάσεις όμορφα σήμερα.
Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να λειτουργήσει ως αντίβαρο στην ένταση της ημέρας. Νιώθεις πίεση και βιασύνη και αυτά σε κάνουν λίγο παραπάνω αντιδραστικό. Με τον σύντροφό σου, όμως, υπάρχει αγάπη και αισθησιασμός που σε μεταμορφώνουν και σε χαλαρώνουν.
Επαγγελματικές
Οι συνθήκες στην εργασία σου θα είναι αρκετά καλές, αρκεί να κρατήσεις τον εκνευρισμό έξω από τις υποθέσεις σου. Δεν χρειάζεται να επιδεικνύεις τις ικανότητές σου και το πόσο ανεξάρτητα μπορείς να κινηθείς. Δώσε χρόνο στις συνεργασίες σου και θα δεις ότι θα καταφέρεις σημαντικά πράγματα. Έτσι, μπορείς να ευνοήσεις και τα οικονομικά σου.
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα μπορεί να σου χαρίσει την ευκαιρία που ζητάς για να κάνεις τις αλλαγές και τις ανακατατάξεις που επιδιώκεις στη ζωή σου. Άλλαξε τις συνήθειές σου και τη ρουτίνα σου, διώξε μακριά ό,τι σου χαλάει τη διάθεσή σου και άφησε χώρο για πιο ενδιαφέρουσες καταστάσεις ή ενασχολήσεις. Μπορείς, επίσης, να κινηθείς αρκετά ανεξάρτητα χωρίς να χρειάζεσαι τη συνεχή στήριξη του περίγυρού σου. Φρόντισε μόνο να είσαι συγκρατημένος, γιατί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό δημιουργεί ένα κλίμα έντασης και υπερβολής.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου, να του εκφράσεις την αγάπη σου και να εισπράξεις θερμή ανταπόκριση. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, σε κάνει να νιώθεις πιο ισορροπημένος και ήρεμος, πράγμα που σε βοηθάει να φαίνεσαι πιο φιλικός προς το άλλο φύλο.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου φαίνεται πως η ημέρα θα καθορίσεις αρκετά τις εξελίξεις που ακολουθούν από εδώ και μπρος. Η Σελήνη στον Υδροχόο, σε κάνει πιο εφευρετικό και ανατρεπτικό αν χρειαστεί. Αυτό σημαίνει ότι οι δύσκολες καταστάσεις μπορούν να ξεπεραστούν αποτελεσματικά σήμερα. Στα οικονομικά, μπορείς να βρεις έξυπνες λύσεις να βελτιώσεις την κατάσταση, αλλά απόφυγε τις υπερβολές.
Υδροχόος
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είναι καλή ευκαιρία να κάνεις αλλαγές και ανακατατάξεις. Μπορείς να γίνεις ανατρεπτικός αν θέλεις προκειμένου να φέρεις μια νέα εποχή στην καθημερινότητά σου. Μη διστάσεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα σου, έτσι ώστε να απελευθερωθείς από ό,τι σε κρατάει δέσμιο σε μια κατάσταση που δεν φαίνεται να μπορεί να εξελιχθεί. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για κοινωνικές εκδηλώσεις και συναναστροφές. Αν πρέπει να παραστείς σε μια συγκέντρωση, φιλική ή επαγγελματική, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια βραδιά άκρως αισθησιακή με τον σύντροφό σου, μέσα σε ένα κλίμα ζεστασιάς, συναισθήματος και κατανόησης. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι εγκρατής και να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις, στις οποίες σε ωθεί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη.
Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας έχει να επωφεληθεί σημαντικά τη σημερινή ημέρα. Κινείσαι με αρκετή εξωστρέφεια και αυτό σε βοηθάει πολύ στις συνεργασίες σου ή στις ομαδικές εργασίες. Φρόντισε να μην βιάζεσαι ή να παρασύρεσαι από τον παρορμητισμό σου. Στα οικονομικά, μπορείς να σκεφτείς έξυπνες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την κατάσταση. Ένα νέο εγχείρημα μπορεί να αποδώσει σημαντικά έσοδα.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα μπορείς να έχεις μια χαλαρή ημέρα, με αρκετά ισορροπημένο ψυχικό κόσμο και διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις. Νιώθεις αρκετά συνεργάσιμος, ενώ δεν θα λείψουν οι ευφυείς ιδέες που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Μπορείς, επίσης, να συμμετάσχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να καταφέρεις να επηρεάσεις όσους θελήσεις με τις ιδέες και τις σκέψεις σου.Ωστόσο, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό ενδέχεται να σε κάνει να νιώσεις επιθετικότητα και υπέρμετρη ανάγκη για να κινηθείς πιο ανεξάρτητα, απαλλαγμένος από την πίεση τρίτων.
Αισθηματικές
Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σου χαρίζει μια ισορροπημένη ψυχολογία, καθώς αναζητάς την ηρεμία και την χαλάρωση στην αισθηματική σου ζωή. Οπότε, φρόντισε να έχεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου, να αφήσεις στην άκρη ό,τι σε σκοτίζει και να αφιερωθείς σε εκείνο. Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, παρά τον όγκο εργασίας και τις απαιτήσεις, θα μπορέσεις να κινηθείς αρκετά έξυπνα και αποτελεσματικά. Ευνοούνται οι εκκρεμότητες που απαιτούν την ανεξάρτητη κινητοποίησή σου. Στα οικονομικά, είναι μια καλή ημέρα για να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Μπορείς να σκεφτείς καταπληκτικές ιδέες.
Πηγή: myastro.gr
Ζώδια 5439529700818164852
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε