Loading...

Βορίδης στον ΑΝΤ1 για τα όπλα στη Σ. Αραβία: Ο Τσίπρας μπήκε στο κάδρο των ευθυνών


Για την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την κυβέρνηση μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, παρά την συζήτηση στην Βουλή τις προηγούμενες ημέρες, η υπόθεση παραμένει ανοικτή γιατί, όπως είπε, κανένα από τα ζητήματα δεν έχει απαντηθεί.

Μάλιστα, τόνισε πως έχει αποδειχθεί πως στην συμφωνία με την Σαουδική Αραβία υπήρχε μεσάζοντας, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που παίζει η εταιρεία με την οποία έγινε η συμφωνία.
Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο , ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι ο Υπουργός Άμυνας ομολόγησε στην Βουλή πως δεν μίλησε με τον Σαουδάραβα ομόλογό του.Παράλληλα, αποκάλυψε ότι κατατέθηκε σήμερα στην Βουλή ένα έγγραφο, το πιστοποιητικό τελικού χρήστη, όπως είπε, στο οποίο αναγνωρίζεται ο Βασίλης Παπαδόπουλος ως εξαγωγική οντότητα. Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη το συγκεκριμένο έγγραφο θα αναλυθεί διότι, όπως είπε, εγείρονται ερωτήματα. 

Την ίδια ώρα ο Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος είπαν ότι αυτή η συμφωνία είναι εν ισχύ και την επόμενη ημέρα η κυβερνητική πλειοψηφία δέχτηκε την εισήγηση του Νίκου Φίλη να απορριφθεί.

«Τους πιάσαμε με την γίδα στην πλάτη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης, κατηγορώντας την κυβέρνηση για την υπόθεση, ενώ όπως είπε «στο κάδρο των ευθυνών μπήκε και ο πρωθυπουργός». 

Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός μπήκε στο κάδρο των ευθυνών για παραβίαση του νόμου περί μεσαζόντων παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, που είχε πει στον realfm ότι ο πρωθυπουργός μπήκε στο κάδρο της μίζας.





ΠΗΓΗ
Πολιτική 5607401345808406392
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε