Loading...

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τετάρτη 15 Νοεμβρίου)


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί μια ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις. Θέλεις να αποδώσεις δικαιοσύνη, αποφεύγοντας την αδικία. Παρ’ όλα αυτά, η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα σου βγάζει ανασφάλειες και ενοχικά σύνδρομα. Καλό είναι να επιστρατεύσεις την ατσάλινη λογική σου για να επιβληθείς στις παράλογες αυτές σκέψεις που συνδέονται με ανυπόστατες καταστάσεις. Ασχολήσου με τον σύντροφό σου, με τους συνεργάτες, με τα οικογενειακά πρόσωπα, αφήνοντας στην άκρη συναισθήματα που χαλούν την ατμόσφαιρα.
Αισθηματικές
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις με διαλλακτικότητα για τα θέματα που απασχολούν τη σχέση σας. Οι σκηνές ζηλοτυπίας φαίνεται πως δεν θα λείψουν, για αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποια δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, καθώς γνωρίζεις τον τρόπο που απαιτείται για να ανακάμψεις.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, καλό είναι να χαλιναγωγήσεις σήμερα τα ένστικτα που σου δημιουργούνται άθελά σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε κάνει να νιώθεις τρομερά ανασφαλής, πράγμα που δεν σου ταιριάζει καθόλου και που με κάποιο τρόπο καταφέρνεις να το περνάς στους γύρω σου, δηλητηριάζοντας τις σχέσεις σου. Προσπάθησε να ελέγξεις τις σκέψεις σου, ζητώντας τη βοήθεια έμπιστων και αγαπημένων προσώπων εν ανάγκη. Είναι καλύτερο να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς στην αρμονία των σχέσεων, έτσι ώστε να κυλήσει η ημέρα ομαλά σε όλους τους τομείς.
Αισθηματικές
Η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι αφήνοντας την ανασφάλεια στην άκρη θα μπορέσεις αν προσεγγίσεις το άλλο φύλο με επιτυχία.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σήμερα καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Θα υπάρξει μια δυσκολία στο να καταλήξεις σε μια τελική επιλογή. Τα οικονομικά σου μπορείς να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι αρκετά.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Ζυγό και σήμερα, με αποτέλεσμα να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές για ισορροπημένες σχέσεις. Είσαι διαλλακτικός, διπλωμάτης και ικανός να διαμεσολαβήσεις για να επιφέρεις την αρμονία. Βέβαια, θα πρέπει να μην επιτρέψεις σε παράλογες σκέψεις να σε καθοδηγήσουν. Μια εσωτερική σύγκρουση φαίνεται πως θα υπάρξει, για αυτό προετοιμάσου και αντιμετώπισέ την άμεσα και εύστοχα. Παράλληλα, είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τη διακόσμηση και τον καλλωπισμό του χώρου σου. Άλλωστε εκεί μέσα σκέφτεσαι, δημιουργείς, ξεκουράζεσαι και γενικότερα ζεις!
Αισθηματικές
Σήμερα είναι μια μέρα που δεν πρέπει να αποφύγεις τη συζήτηση με τον σύντροφό σου. Επιδιώκεις την αρμονία στη σχέση σου και είσαι διατεθειμένος να ελιχθείς όπως πρέπει για να το καταφέρεις. Αν είσαι μόνος, βγες και κοινωνικοποιήσου και σήμερα μπορεί να είναι η αρχή μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας.
Επαγγελματικές
Φρόντισε να είσαι λιγότερο παρορμητικός σήμερα στην δουλειά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις ή να πεις πράγματα που να δημιουργήσουν εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα και φρόντισε να αποφύγεις τα παράλογα έξοδα.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Ζυγό και αυτό σημαίνει ότι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου βρίσκεται στις σχέσεις κάθε είδους. Έχεις τώρα –περισσότερο από ποτέ- την ανάγκη να γαληνέψεις τις σχέσεις σου, να εξομαλύνεις το κλίμα που υπάρχει και να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Βέβαια, πρέπει να διασφαλίσεις ότι η επίδραση της Σελήνης που πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα δεν θα σε κάνει να εκφράσεις αδικαιολόγητες ανασφάλειες. Έτσι, θα μπορέσεις να επωφεληθείς τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο.
Αισθηματικές
Η σχέση σου κινείται σε πολύ καλό δρόμο και μάλιστα σήμερα που είσαι διατεθειμένος να κάνεις το κλίμα ακόμη καλύτερο θα βρεις τρόπο να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα και το σίγουρο θα είναι ότι θα αφήσεις θετικές εντυπώσεις.
Επαγγελματικές
Σήμερα στην εργασία σου κινήσου όπως πρέπει για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα ήταν άλυτα. Τα έσοδά σου δεν είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και σύνεση θα μπορέσεις να βρεις νέες πηγές εσόδων.
Λέων
Αγαπητέ Λέων, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις ενδιαφέρουσες συμφωνίες, είτε αφορούν στα επαγγελματικά σου ζητήματα, είτε σε πιο προσωπικής φύσεως υποθέσεις. Η αποκατάσταση της ισορροπίας σε κάθε είδους σχέση έχει πρωτεύουσα σημασία για εσένα και για αυτό όλες σου οι κινήσεις έχουν αυτήν ως απώτερο σκοπό. Αποφεύγεις τις συγκρούσεις και καλά κάνεις, γιατί με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα η ζήλια σε κατατρέχει και έτσι αποφεύγεις τις σκηνές ζηλοτυπίας. Προσπάθησε να είσαι πιο συγκαταβατικός και να αποφεύγεις την καταπίεση προς τους γύρω σου. Χαλάρωσε την ένταση από μέσα σου!
Αισθηματικές
Η εσωτερική σύγκρουση που φαίνεται να δημιουργείται μέσα σου είναι πολύ πιθανό να φέρει ανισορροπία στη σχέση σου. Νιώθεις πράγματα που σε οδηγούν να καταπιέσεις χωρίς λόγο ίσως, το ταίρι σου. Σκέψου καλύτερα και προσπάθησε να είσαι διπλωμάτης και να δείξεις κατανόηση.
Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει ανοιχτές και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για να βρεις λύσεις στα προβλήματα. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό σήμερα και αυτό προσφέρει ισορροπία και αίσθηση δικαίου. Είναι πολύ σημαντικό για εσένα να υπάρχει αρμονία με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στη δουλειά, στο σπίτι και στις καθημερινές σου επαφές. Διστάζεις να έρθεις σε ευθεία σύγκρουση με τους άλλους, προκειμένου να υπάρχει γαλήνη στην ατμόσφαιρα. Όπως, καταλαβαίνεις η διπλωματία έχει ξεχωριστό ρόλο την ημέρα αυτή και είναι πολύ πιθανό να την επικαλεστείς για να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες. Αν δεν αφήσεις κάποιες ανασφάλειες που σου γεννιούνται στην άκρη, δεν θα καταφέρεις να διατηρήσεις το ήπιο κλίμα.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή ημέρα για να πάρεις πρωτοβουλία και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου με τρυφερότητα και πραγματικό ενδιαφέρον. Έτσι, θα μπορέσεις να συμβιβάσεις τα πράγματα και να κάνεις το κλίμα καλύτερο μεταξύ σας.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες και να προωθήσεις καινούργια σχέδια που έχεις κατά νου. Στα οικονομικά, από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που απαιτείται να είσαι εγκρατής και να κινείσαι με προγραμματισμό.
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, για άλλη μια ημέρα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Συνεχίζεις να απολαμβάνεις ηρεμία και γαλήνη στις σχέσεις σου, καθώς έχει γίνει ο σημαντικότερος στόχος της ημέρας. Οι αποφάσεις, όμως, φαίνεται πως σε δυσκολεύουν αρκετά γιατί προσπαθείς να ισορροπήσεις τα πράγματα και να δεις από όλες τις πλευρές, γεγονός που σου δημιουργεί προβληματισμό και χρονοτριβή. Αν πρόκειται για σημαντικές υποθέσεις, ίσως είναι καλό να κερδίσεις χρόνο και να αναβάλεις τη λήψη της απόφασης για μεταγενέστερο χρόνο με ιδανικότερες συνθήκες. Προσοχή στην αρνητική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα που σε κάνει καταπιεστικό και ανασφαλή.
Αισθηματικές
Είναι μια θετική ημέρα για τη σχέση σου η σημερινή, καθώς έχεις διάθεση να ισορροπήσεις τα πράγματα και να βελτιώσεις τις συνθήκες μεταξύ του συντρόφου σου και εσένα. Μπορείς να συζητήσεις με το άλλο σου μισό τα προβλήματά σας και να βρεις πολύ καλές λύσεις.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά φαίνεται πως θα έχεις μια ήρεμη ημέρα, με αρκετό φόρτο εργασίας, αλλά με καλή διάθεση. Έχεις την τάση να εξισορροπείς τις εντάσεις και να κάνεις τα πράγματα πιο χαλαρά. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα και προτίμησε να τα σταθεροποιήσεις.
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να επιφέρεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Μπορείς ακόμη να συναναστραφείς με κόσμο, να ανοίξεις τον κύκλο επαφών σου, να εξομαλύνεις δύσκολες σχέσεις. Βέβαια, το άσχημο είναι ότι η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες και ενοχές, δίνοντάς τους έμφαση, χωρίς λόγο ίσως. Επίσης, δημιουργεί εσωτερική σύγκρουση που αναπόφευκτα θα βρει τρόπο να εκφραστεί στους γύρω σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον έλεγχο και να μην επιτρέψεις σε αυτές τις τάσεις να χαλάσουν την ισορροπία της ημέρας.
Αισθηματικές
Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να βρεις την άκρη του νήματος στα θέματα που φαίνεται πως μπερδεύουν τη σχέση σας. Κράτα ανασφάλειες και ενοχές μακριά από την αισθηματική σου ζωή και θα μπορέσεις να δεις σημαντική βελτίωση.
Επαγγελματικές
Ό,τι κινήσεις θέλεις να κάνεις στον τομέα της εργασίας σου, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα και χωρίς χρονοτριβή. Σήμερα μπορείς να πετύχεις τις καλύτερες συμφωνίες, τόσο προς όφελος της καριέρας σου, όσο και των οικονομικών σου.
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ακόμη μια ιδανική ημέρα για σένα προκειμένου να εξευμενίσεις τις διαφορές στις σχέσεις σου. Αν υπάρχουν εντάσεις στην εργασία σήμερα θα καταφέρεις να τις καταλαγιάσεις βρίσκοντας τον ηπιότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Μπορείς να επωφεληθείς της ευκαιρίας για να προχωρήσεις με σημαντικές διαπραγματεύσεις και να φτάσεις σε αποτελέσματα που θα είναι άκρως ευνοϊκά. Παράλληλα, μπορείς να ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με την διακόσμηση σε όποιον χώρο και αν επιλέξεις. Λίγη προσοχή, όμως, σήμερα καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση που την εκφράζεις με ζήλια και καταπίεση.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου υπάρχει πολλή αγάπη, γι’ αυτό πρόσεξε να μην του χαλάσεις την διάθεση με την γκρίνια και τους φόβους που εκφράζεις. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, είσαι σε θέση να κάνεις τις σωστές επαφές, με τα σωστά άτομα, έτσι ώστε να έρθεις πιο κοντά στο άλλο σου μισό που αναζητάς.
Επαγγελματικές
Στην εργασία η ημέρα αναμένεται απαιτητική αλλά δεν φαίνεται να έχεις πρόβλημα για να ανταπεξέλθεις. Βάλε προγραμματισμό για να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Στα οικονομικά σου αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν, αλλά καταφέρνεις να συγκρατείσαι. Συνέχισε έτσι!
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου και να επιλύσεις τα προβλήματα συζητώντας μέσα σε ένα κλίμα κατανόησης και καλής διάθεσης. Δεν υπάρχει ένταση από την πλευρά σου και μάλιστα κάνεις ό,τι μπορείς για να την αποφύγεις. Ξέρεις ότι δεν σε συμφέρει αυτή η στάση και έτσι γίνεσαι πιο ανοιχτός στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Ωστόσο, θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις τις ανασφάλειές σου να προσπαθούν να βρουν διέξοδο. Αυτό οφείλεται στην δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα που έρχεται να σε ταράξει, βάζοντάς σε σκέψεις και ανησυχίες. Έλεγξέ το για να μην χαλάσεις την καλή ατμόσφαιρα.
Αισθηματικές
Στην σχέση σου είναι μια καλή ημέρα για να δώσεις πολλή αγάπη στον σύντροφο σου, αρκεί να αφήσεις πίσω τα προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μεταξύ σας. Εστίασε σε αυτό που έχετε και μην αφήνεις τίποτα να καταστρέφει τη ζεστή ατμόσφαιρα.
Επαγγελματικές
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να σκεφτείς καλά και να ζυγίσεις τα δεδομένα. Στα οικονομικά μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός οικονομικού πλάνου.
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, συνεχίζεται και σήμερα η ευνοϊκή επίδραση της Σελήνης στον Ζυγό, βοηθώντας σε να εξομαλύνεις το κλίμα στις σχέσεις που έχεις με τους γύρω σου. Μέσα από την αναστάτωση που σου δημιουργεί η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα, μπορείς να κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση που θα εκφραστεί με λυτρωτικό τρόπο και θα ηρεμήσει τα πνεύματα. Τί σημαίνει αυτό; Τις εσωτερικές συγκρούσεις και τις ανασφάλειες που γεννιούνται μέσα σου, μπορείς να τις συζητήσεις με καλή διάθεση με τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι ή που σχετίζονται με αυτές, έτσι ώστε να καταφέρεις να νιώσεις γαλήνη και αρμονία μέσα σου. Η φουρτούνα δεν θα κρατήσει πολύ…
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να συμβιβάσεις τις διαφορές και τις διαφωνίες που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν. Είσαι διατεθειμένος να «κάνεις λίγο πίσω» προκειμένου η σχέση σου να αποκτήσει και πάλι ισορροπία και συναισθηματικό πλούτο.
Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου βρίσκεσαι σε περίοδο που συζητάς τα σχέδιά σου και φαίνεται ότι τα πας πολύ καλά. Έχεις πειθώ και ξέρεις να διαπραγματευτείς με πολύ καλά αποτελέσματα. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται , αλλά κάνε υπομονή.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, βγες, κάνε επαφές, συνάντησε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά επιδίωξε να κάνεις και νέες γνωριμίες. Η Σελήνη στον Ζυγό σε κάνει φιλικό και αγαπητό στους γύρω. Η διάθεσή σου είναι καλή και η στάση σου έχει μαλακώσει τόσο που αποφεύγεις την ένταση και τους διαξιφισμούς πάση θυσία. Εστίασε στον γάμο σου αν εκεί νιώθεις ότι υπάρχουν σκιές που πρέπει να απομακρυνθούν. Ή ακόμη βελτίωσε την εικόνα και τις σχέσεις σου στην εργασία για να μπορέσεις να επιτύχεις τα σχέδιά σου. Μπορείς να ισορροπήσεις καταπληκτικά τα πράγματα σήμερα, δίνοντας την ικανοποίηση που ζητά ο εκάστοτε συνομιλητής σου. Συναισθήματα ζήλιας ή ανασφάλειας που ίσως υπάρξουν, καλύτερα να τα εκλογικεύσεις για να τα διαχειριστείς.
Αισθηματικές
Το σίγουρο είναι ότι στην αισθηματική σου ζωή θα είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, καθώς θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις κουβέντες που θα πεις με το ταίρι σου. Σε καμιά περίπτωση δεν θέλεις να δημιουργήσεις αντιδράσεις και άσχημο κλίμα.
Επαγγελματικές
Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο στην δουλειά σου, φρόντισε να τις ζυγίσεις καλά και έπειτα να πάρεις αποφάσεις. Στα οικονομικά σου ίσως προκύψουν έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε τις σπατάλες.
Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

Ζώδια 5276661094246057927
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε