Loading...

Δολοφόνησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο





Δολοφονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο δικηγορικό του γραφείο ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Ο γνωστός δικηγόρος έπεσε νεκρός λίγο μετά τις 19:00, όταν δύο άγνωστοι που προσήλθαν στο γραφείο προσποιούμενοι τους πελάτες τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και το στομάχι. Μετά την επίθεση οι δράστες διέφυγαν αμέσως.

Στο χώρο παρών ήταν ένας συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειροπουλου, που σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε  την αστυνομία. Ο αδικοχαμένος δικηγόρος ήταν γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νώντα Ζαφειρόπουλου, είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση ενώ κατά το παρελθόν χειρίστηκε σημαντικές υποθέσεις.

Μετά τη γνωστοποίηση της άγριας δολοφονίας του δικηγόρου, η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε άμεσα. Με ανάρτησης του στο Τουίτερ, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την «στυγνή δολοφονία ενός άξιου δικηγόρου και καλού φίλου». Ακόμα, ο κοινοβουλευτικός εκπροσώπος του κόμματος, Κώστας Τζαβάρας, εξέφρασε την οδύνη του για τη δολοφονία του  Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, του «συναδέλφου και φίλου της ΝΔ που έδωσε αγώνες για την δημοκρατία και την ελευθερία». Επιπλέον, η κεντροδεξιά παράταξη ενημέρωσε ότι αναβάλλει την αυριανή προγραμματισμένη παρουσίαση του νέου επικοινωνιακού της επιτελείου.

Ο δολοφονηθείς ήταν 52 ετών και πατέρας δύο παιδιών. Η αστυνομία επικεντρώνει την έρευνά της στις υποθέσεις που χειρίστηκε ο δικηγόρος το τελευταίο διάστημα, ενώ υπήρξε και επικοινωνία μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, για την υπόθεση.
Διάφορα 1561335356336585741
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε