Loading...

Ενωτικό κάλεσμα Μητσοτάκη στους πολίτες από το Μενίδι




Παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής. Στην ομιλία του, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απήθυνε κάλεσμα στον κόσμο, ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας, να τον ακολουθήσει. «Ελάτε μαζί μας, είμαστε ανοιχτό κόμμα» είπε και συμπληρώσε ότι στη ΝΔ «η αλαζωνεία και ο ρεβανσισμός δεν έχουν θέση».

Επιπλέον, με αφορμή τα 43ά γενέθλια του κόμματος, αφού αναφέρθηκε σε όλους τους διατελέσαντες προέδρους, διαβάζοντας ένα απόσπασμα της ιδρυτικής της διακήρυξης, υποστήριξε πως «οι αξίες μας παραμένουν επίκαιρες». Στο πλαίσιο αυτό πρόσθεσε ότι η ΝΔ είναι μια «γνήσια λαϊκή παράταξη» , η οποία εκσυγχρονίζεται όπως κάθε ζωντανός πολιτικός οργανισμός.

Ακόμα, ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να επιτεθεί στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας ότι «με ψέμματα ανέβηκαν, με ψέμματα συνεχίζουν», συμπληρώνοντας πως «πρέπει να κάνουν στην άκρη», καθώς δε προσφέρουν στην πατρίδα. Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, όπως αυτό των δημοσίων υπαλλήλων. Τους χαρακτήρισε «συμμάχους», προσθέτοντας πως δε πρέπει να φοβούνται αλλά να αξιολογούνται. Επίσης, συνεχάρη την Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχία της με την απελευθέρωση του επιχειρηματία Λεμπιδάκη, ωστόσο σημείωσε ότι ο αρμόδιος υπουργός οφείλει να την αφήνει να κάνει τη δουλειά της και σε περιοχές που θεωρούνται άβατα, όπως το Μενίδι, τα Εξάρχεια και ο Ασπρόπυργος.

Τέλος, έδωσε ορισμένες «συντεταγμένες» για την πορεία που θα ακολουθήσει το κόμμα του ως κυβερνών. Συγκεκριμένα, προανήγγειλε την εν γένει μείωση των φόρων, την μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% και τον φόρο επιχειρήσεων κατά 1%. Επίσης, εξήγησε ότι προτεραιότητά του είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ ως μότο για ένα επιτυχημένο κράτος όρισε το τρίπτυχο «αξιοκρατία, αξιολόγηση, ηλεκτρονική διακυβέρνηση». Αναφορικά με την παιδεία, ως σκοποθεσία έθεσε καλύτερα σχολεία και πανεπιστήμια, μια και η παιδεία είναι «αναγκαία προϋπόθεση για την επιβίωση του έθνους».

Παρόντες στην ομιλία ήταν πολλοί βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ των οποίων οι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, οι πολιτευτές του κόμματος Κώστας Δέδες, Γιώργος Κώτσηρας και Ευρώπη Κοσμίδη, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος και πολλοί ακόμα φίλοι και στελέχη της ελληνικής κεντροδεξιάς.

Παναγιώτης Μίχος







Πολιτική 2930395258914954432
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε