Loading...

Τα ζώδια: Η προβλέψεις για Τεταρτη 11 Οκτωβρίου



Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια και ο ωροσκόπος σου;
Κριός
Η σημερινή ημέρα αναμένεται αρκετά ευχάριστη, φίλε Κριέ. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο ευαίσθητο και σου χαρίζει μια ξεχωριστή γενναιοδωρία. Έχεις πιο έντονη την τάση να προσφέρεις τη βοήθειά σου, να στηρίξεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και ειδικά της οικογένειάς σου. Δίνεις περισσότερη βάση στο σπίτι και στις υποχρεώσεις του, για αυτό είναι μια καλή ημέρα να ασχοληθείς με εκείνες τις εκκρεμότητες που το αφορούν. Μπορείς να το ανακαινίσεις, να του αλλάξεις διακόσμηση, να επισκευάσεις ό,τι έχει χαλάσει και γενικότερα να ασχοληθείς με ό,τι σχετίζεται με αυτό.
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ή να προσεγγίσεις με ενδιαφέρον και κομψότητα το πρόσωπο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να περιορίσεις την αρνητική πλευρά που σου βγάζει ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Μπορείς να γίνεις εγωιστής και σκληρός, χαλώντας τη ζεστή ατμόσφαιρα.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, μπορείς να έχεις μια εποικοδομητική ημέρα που στηρίζεται στην τάξη και την οργάνωση. Βάλε μια σειρά στις υποχρεώσεις σου και διευθέτησε ό,τι σε αγχώνει. Στα οικονομικά, φαίνεται πως τα πράγματα μπορούν να πάρουν νέα τροπή, καθώς είσαι σε θέση να κάνεις οικονομία, γεγονός που βελτιώνει αισθητά την οικονομική σου κατάσταση.
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα σου χαρίζει προνοητικότητα και σε ωθεί να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα το ακολουθήσεις με πειθαρχία προκειμένου να εξασφαλίσεις μια αρμονική εξέλιξη μέσα στην ημέρα. Έχεις την ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια στον χώρο σου, αλλά και οι επιλογές που θα κάνεις να σου προσφέρουν σιγουριά και ηρεμία. Το περιβάλλον σου σε επηρεάζει και μάλιστα θα οικειοποιηθείς τόσο τις απόψεις που θα ακούσεις από δικά σου πρόσωπα που θα νιώσεις ότι εκφράζουν δικές σου ανάγκες. Η οικογένεια θα βρίσκεται πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων σου και δεν θα είσαι σε θέση να ασχοληθείς με κάτι άλλο αν δεν διευθετήσεις πρώτα όσα την αφορούν.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σχέση σου μπορεί να πάει πολύ καλά σήμερα. Θα κάνεις έναν ωραίο προγραμματισμό για το ταίρι σου και εσένα που θα εξασφαλίσει ένα διασκεδαστικό βράδυ για τους δυο σας. Καλό είναι να οργανώσεις κάτι εντός του σπιτιού, καθώς εκεί νιώθεις άνετα, ζεστά και ασφαλής. Χαλάρωσε όπως νιώθεις καλύτερα, απολαμβάνοντας στιγμές γαλήνης.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ασχοληθείς με εκκρεμότητες που έχεις, καθώς είναι μια καλή ημέρα για να οργανωθείς και να βάλεις τάξη. Δεν σου αρέσει να λειτουργείς μέσα σε ένα χαώδες περιβάλλον, για αυτό μέλημά σου θα είναι να βάλεις μια σειρά σε ό,τι πρέπει να χειριστείς. Και στα οικονομικά θα εκφράσεις την τάση σου αυτή, γεγονός που αναμένεται να φέρει υπέροχα αποτελέσματα.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, αυτό που σε ενδιαφέρει σήμερα είναι να φροντίσεις και να προστατέψεις τους δικούς σου ανθρώπους. Για αυτό, θα είσαι σε θέση να προσαρμόσεις ακόμη και την συμπεριφορά σου, έτσι ώστε να αποφύγεις να τους πληγώσεις. Εισπράττεις, όμως, και εσύ αγάπη και κατανόηση από το περιβάλλον σου, πράγμα που σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση, χαρά και ευγνωμοσύνη. Κάποιες φορές, ίσως, φανείς δειλός σε κάποιες αποφάσεις σου, αλλά στην ουσία είναι η ευαισθησία σου που θα κυριαρχήσει και θα σε συγκρατήσει.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, σε κάνει να θέλεις να εκφράσεις την αγάπη και την φροντίδα σου στο άλλο σου μισό. Θέλεις να βρίσκεσαι συνεχώς κοντά του, να το φροντίζεις, να συναλλάσσεσαι γενικότερα μαζί του. Είναι μια καλή ημέρα για να βελτιώσεις τις συνθήκες και να διορθώσεις λάθη.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να τα πας καλά, με μεθοδικότητα και οργάνωση. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις λίγο, γιατί θα έχεις την τάση να κρατάς μια σκληρή στάση, σχεδόν εκδικητική που θα σου χαλάει την εικόνα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Στα οικονομικά, θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές, καθώς μπορεί να εκφράσεις μια έντονη φιλαργυρία που συνήθως δεν είναι δείγμα υγιούς συμπεριφοράς.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου με αποτέλεσμα να είσαι ακόμη πιο συναισθηματικός και εσωστρεφής σήμερα. Η οικογένεια θα είναι το πρώτο σου μέλημα, μαζί με την κατάσταση που θα κυριαρχεί στο σπίτι. Μπορεί να νιώσεις ακόμη και την ανάγκη να ολοκληρώσεις γρήγορα την εργασία σου για να γυρίσεις πίσω στη φωλιά σου, εκεί που νιώθεις ασφάλεια και πληρότητα. Θα έχεις, επίσης, την τάση να βοηθήσεις τα πρόσωπα που αγαπάς πρακτικά και ψυχολογικά, για αυτό είσαι ικανός να καταπιέσεις δικές σου ανάγκες προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε ό,τι σου ζητήσουν.
Αισθηματικές
Η ημέρα θα έχει πολύ συναίσθημα σήμερα και μάλιστα δεν είναι καθόλου απίθανο να νιώσεις αρκετά ευσυγκίνητος. Η αγκαλιά του συντρόφου σου θα λειτουργήσει σαν ασπίδα προστασίας προς τον έξω κόσμο, καθώς έχεις την τάση να διαφυλάξεις και να προστατέψεις την προσωπική σου ζωή από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αν είσαι μόνος, η βραδιά φαίνεται να καταλήγει στο σπίτι, καθώς οι κοσμικότητες δεν σε «γεμίζουν».
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα μπορέσεις να είσαι πιο οργανωτικός και προνοητικός, γεγονός που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την συμπεριφορά σου, γιατί η δύσκολη όψη του Άρη με τον Κρόνο, σε κάνει τολμηρό και απότομο. Στα οικονομικά, θα παραμείνεις εντός προϋπολογισμού και αυτό σε βοηθάει πολύ!
Λέων
Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη στον Καρκίνο, βγάζουν στην επιφάνεια μια πλευρά του εαυτού σου πιο συναισθηματική και ανασφαλή. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο, για αυτό φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες μεταξύ της σημερινής τάσης και της συνηθισμένης σου συμπεριφοράς. Δεν σου ταιριάζει η γκρίνια και η ανασφάλεια, για αυτό μην την εκφράζεις. Αν έχεις την ανάγκη να στραφείς περισσότερο στα δικά σου πρόσωπα για να τους βοηθήσεις με υποθέσεις που τα προβληματίζουν, καλά θα κάνεις να σταθείς δίπλα τους και να αφήσεις τους εγωισμούς. Έλεγξε τη σκληρότητα στην συμπεριφορά που σου βγαίνει κάποιες στιγμές.
Αισθηματικές
Το κλίμα στα αισθηματικά σου θα είναι πολύ ζεστό και αγαπησιάρικο. Νιώθεις ολοκληρωμένος μόνο στο πλευρό του συντρόφου σου και για αυτό θα αναζητήσεις την συντροφιά του για περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. Έχεις μια βαθιά ανάγκη να βρίσκεσαι κοντά του, να περάσεις χρόνο μαζί του και να του εκφράσεις την αγάπη σου. Μην διστάζεις! Κάν’ το!
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου θα είναι η τάξη που θέλεις να βάλεις. Για αυτό ασχολήσου με καθημερινές υποχρεώσεις που δεν απαιτούν σκέψη ή λήψη σημαντικών αποφάσεων. Στα οικονομικά, φέρσου ώριμα και υπεύθυνα, κάνοντας οικονομία, αλλά χωρίς υπερβολές.
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αφήσεις στην άκρη τα επαγγελματικά και να ασχοληθείς ουσιαστικότερα και εις βάθος με τις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας. Η Σελήνη στον Καρκίνο, σχεδόν επιτάσσει μια τέτοια συμπεριφορά, οπότε επωφελήσου για να έρθεις πιο κοντά με τα μέλη της οικογένειάς σου, να μιλήσεις μαζί τους, να ασχοληθείς με τα προβλήματά τους και γενικότερα να κάνεις την παρουσία σου αισθητή δίπλα τους. Δείξε την αγάπη και τη γενναιοδωρία, αφήνοντας στην άκρη τη σκληρή στάση.
Αισθηματικές
Στη σχέση σου μπορείς να έχεις μια όμορφη ημέρα, αν καταφέρεις να αφήσεις την πίεση έξω από το δεσμό σου. Χαλάρωσε με το ταίρι σου και νιώσε τον ρομαντισμό της ατμόσφαιρας. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή ημέρα για να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια μέρα που μπορείς να ασχοληθείς περισσότερο με τις πιο «βαρετές» υποθέσεις. Να βάλεις τάξη στις υποχρεώσεις, να οργανώσεις τον χώρο της εργασίας και να δρομολογήσεις τις εργασίες σου. Στα οικονομικά, κινήσου με λογική και μην κάνεις κινήσεις από υπερβολικό ζήλο ή φιλαργυρία.
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σε συζητήσεις που θα έχεις σήμερα με τους δικούς σου ανθρώπους θα μπορέσεις να εκφράσεις την αγάπη και τη στοργή σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ευφορία και ζεστασιά. Σε ενδιαφέρει να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπάς, όπως επίσης θα δώσεις προσοχή και στις ανάγκες του σπιτιού σου. Αν έχεις κατά νου να κάνεις μια αλλαγή στη διακόσμηση, τώρα είναι μια καλή στιγμή να το κάνεις. Επίσης, η Σελήνη στον Καρκίνο, σε κάνει να εκφράζεις μια κάποια εξάρτηση από τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, νιώθοντας την ανάγκη να είσαι κοντά τους.
Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις μια όμορφη ημέρα. Ο σύντροφός σου θα είναι δίπλα σου και εσύ θα έχεις όλη τη διάθεση να του εκφράσεις την αγάπη σου. Θα νιώσεις την κατανόηση από πλευράς του, για αυτό μην διστάσεις να του εκφράσεις τους φόβους ή τους προβληματισμούς σου.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα τα πας καλά. Μην ασχοληθείς τόσο με την δρομολόγηση των σχεδίων, όσο με την οργάνωση των υποχρεώσεών σου. Μόνο έτσι θα δημιουργήσεις μια ροή στις εργασίες σου που θα σε βγάλουν από πολύ κόπο. Στα οικονομικά, είσαι αρκετά εγκρατής και ξέρεις τί θα πει οικονομία!
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα σε καλεί να βρεθείς πιο κοντά με την οικογένειά σου, για να εκφράσεις την ανάγκη σου για ασφάλεια. Σε εκείνη και στο σπίτι σου βρίσκεται το λιμάνι σου, εκεί που παίρνεις δύναμη και αναγεννιέσαι. Σήμερα, λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην επιστροφή στο σπίτι. Είσαι λίγο συναισθηματικός, λίγο ευσυγκίνητος και το μόνο που θέλεις είναι να βρεθείς στον δικό σου χώρο, εκεί που νιώθεις προστατευμένος από όλους και όλα.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έρθεις κοντά με το ταίρι σου ή να πλησιάσεις με διακριτικότητα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, η αρνητική όψη του Άρη με τον Κρόνο, βγάζει μια σκληρότητα που ενισχύει την αυτοκαταστροφική σου τάση. Χαλάρωσε και διώξε κάθε αρνητική επιρροή.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να δώσεις προσοχή και να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να βάλεις μια τάξη που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά, κινήσου με αυτοπεποίθηση και μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να βγάζει ανασφάλεια. Όσο κινείσαι με προσοχή δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι μια ημέρα ανασυγκρότησης και προετοιμασίας. Τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά κατόπιν πρωτοβουλίας σου καθώς νιώθεις πως υπάρχει αρκετό χάος στο μυαλό σου. Οι δικοί σου άνθρωποι δρουν ενισχυτικά στην τάση σου αυτή και σε βοηθούν να θέσεις και πάλι τους στόχους σου, αυτή τη φορά προσαρμοσμένους στην πραγματικότητα. Το σπίτι σου ανήκει στους τομείς που χρειάζονται αναδιοργάνωση και η σημερινή ημέρα είναι η κατάλληλη για να ασχοληθείς με αυτό το εγχείρημα.
Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα μπορείς να περάσεις ευχάριστα με τον σύντροφό σου. Μίλησέ του για όσα σε απασχολούν και είναι σίγουρο ότι θα σε συμβουλεύσει σωστά. Η αγκαλιά του θα γίνει το λιμάνι σου για να ησυχάσεις και να βρεις το χρόνο να χαλαρώσεις μακριά από σκοτούρες και έγνοιες.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να τα πας καλά αν αφοσιωθείς περισσότερο στις συνεργασίες κάθε είδους. Η ανάγκη σου να νιώθεις μέλος της ομάδας σε βοηθάει να παραμείνεις συγκεντρωμένος και συνεργάσιμος με συνεργάτες και συναδέλφους. Στα οικονομικά θα τα πας πολύ καλά, καθώς είσαι αρκετά εγκρατής.
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα είναι μια αρκετά αρμονική ημέρα. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία σε κάνει ακόμη πιο ζεστό και προσιτό, χαρίζοντάς σου τη διάθεση να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς. Δέχεσαι την αγάπη του περιβάλλοντός σου, γεγονός που σε κάνει να εκτονώσεις την ένταση και σε γεμίζει με θετική ενέργεια. Η ανάγκη σου να βοηθήσεις εκείνους που έχουν ανάγκη εκφράζεται μέσα από την υλική και την άυλη συνεισφορά. Ακόμη και λίγο χρόνο να διαθέσεις σε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια, είναι μεγάλη υπόθεση!
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου, έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να νιώσετε καλύτερα και οι δυο, έχοντας ο ένας την παρουσία του άλλου. Η θετική διάθεση ξεπερνάει τα εμπόδια κάνοντας το κλίμα γλυκό και κατάλληλο για να εκφραστείς με όποιον τρόπο επιλέξεις.
Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι, θα μπορέσεις να επιτύχεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, κινήσου με σύνεση αφήνοντας το ρίσκο. Φρόντισε να μείνεις εντός πλάνου και θα καταφέρεις να διατηρήσεις την ισορροπία.
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου ή με αδερφικούς φίλους. Νιώθεις το δεσμό σου μαζί τους πιο έντονο, αλλά και ικανό να σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Κάποιες φορές, ίσως, εκφράσεις ανασφάλειες, αλλά και αυτό είναι συνέπεια της ανάγκης σου να νιώσεις ασφαλής, οπότε αναζητάς την επιβεβαίωση από τους γύρω σου. Θα είσαι αρκετά ευαίσθητος και αυτό θα πρέπει να το προσέξεις για να μην γίνει αιτία να εξαπατηθείς.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις μια όμορφη και χαλαρή ημέρα, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήσεις τοξικά συναισθήματα να μπουν ανάμεσα στη σχέση σου. Δεν χρειάζεται να ζηλεύεις ή να εκφράζεις εκδικητικές τάσεις.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, πρέπει να φερθείς με αποφασιστικότητα και πρόγραμμα. Καλό είναι να αποφύγεις τον απόλυτο τρόπο σκέψης, γιατί σε εκθέτει στα μάτια τρίτων και ειδικά στους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, μην υποκύπτεις στην τάση φιλαργυρίας που σου βγάζει η ημέρα. Διατήρησε την λογική σου σκέψη και δες την κατάσταση αντικειμενικά.
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου και φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν. Το πιθανότερο είναι να θέλεις να ασχοληθείς με τα πρόσωπα που αγαπάς καθώς νιώθεις την ανάγκη να τους εκφράσεις το ζεστό σου συναίσθημα και να τους στηρίξεις στα προβλήματά τους. Μην διστάσεις να τους προσφέρεις την πολύτιμη συντροφιά σου που θα τους κάνει να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.
Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή έχει όλες τις προϋποθέσεις να κυλήσει πολύ ομαλά σήμερα και να περάσεις όμορφα με την παρέα που θα διαλέξεις. Ειδικά, αν βρίσκεσαι σε σχέση είναι μια καλή ευκαιρία να τα πεις λίγο πιο ήσυχα με το ταίρι σου, ανοίγοντας την καρδιά σου.
Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά είναι μια καλή ημέρα για να διευθετήσεις τις εκκρεμότητές σου. Επίσης, είναι πιθανό να χρειαστεί να συνδράμεις στην εργασία κάποιου.
Πηγή: tlife.gr

Ζώδια 6566722939255178505
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε