Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017


ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου κάνει πιο κυκλοθυμική την διάθεσή σου αλλά κι εκείνη των άλλων απέναντί σου, με συνέπεια να είναι όλα στον «αέρα». Πέρα όμως από την αστάθεια που χαρακτηρίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μπορείς τελικά να αποκομίσεις ξεχωριστά διδάγματα και οφέλη από τον καθένα. Επιπλέον, πιθανόν να γνωρίσεις ένα «διακεκριμένο» άτομο ή να δικτυωθείς στα «μεγάλα σαλόνια». Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα συμβάλλει στην προσωπική σου ανάδειξη και την προώθηση του έργου σου.
Ερωτικά
Πολλά γίνονται ή... φαίνονται να γίνονται, αλλά για την ώρα είναι μάλλον δύσκολο να εκπληρωθούν όλες οι απαιτήσεις και οι προδιαγραφές σου. Μάλιστα, με την κατάσταση που επικρατεί στους ουρανούς, όλα είναι διαπραγματεύσιμα και... αντιστρέψιμα!

ΤΑΥΡΟΣ ♉
Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα ευνοεί περιουσιακές ρυθμίσεις αλλά και την πρόθεσή σου να «ανοίξεις» το σπίτι σου, αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη από τις νέες επαφές σου. Παράλληλα βέβαια, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού, σου έχει «φυλαγμένες» αρκετές δουλειές κι εδώ είναι που θα πρέπει να... ξεχάσεις για λίγο τα πείσματά σου, ώστε να γίνουν όλα χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από μια περαστική αδιαθεσία ή να ενοχληθείς από σχόλια και κουτσομπολιά που γίνονται σε βάρος σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα θα βρεις κάποια/ον που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και το καλό είναι ότι σε πρώτη φάση τα πράγματα μπορεί να «τρέξουν» γρήγορα. Στην πορεία όμως είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν εμπόδια και... αναθεωρήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊
Γενικά
Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου αναμένεται να συμβάλλει σε μια πιο ζωηρή καθημερινότητα, διανθισμένη με ανταλλαγές απόψεων, νέες προοπτικές και κυρίως ενδιαφέρουσα παρέα, είτε φιλική, είτε πιο... στενή! Όλα αυτά βέβαια δεν σηματοδοτούν κάτι το μόνιμο ή σταθερό αλλά δεν παύουν να ανοίγουν τον δρόμο για κάποια επιπλέον κατορθώματά σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα συμβάλλει στην πρόσβασή σου σε πληροφορίες και υλικό, ενώ ευνοεί και την προώθηση των ιδεών ή των σκοπών σου προς ένα ευρύτερο κοινό.
Ερωτικά
Όλα συνηγορούν σε μια συναισθηματική αστάθεια αλλά και στην εμφάνιση «προκλήσεων», που αν είσαι μόνος/η θα σου αφήσουν μια γνήσια αίσθηση... περιπέτειας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να την ανανεώσεις, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Γενικά
Κατ’ αρχάς, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού σου αφήνει μια γνήσια αίσθηση του ρητού «όπου γη και πατρίς», με τον βαθμό της προσαρμοστικότητάς σου να είναι το μέτρο της ικανοποίησής σου! Ανάλογη ευελιξία βέβαια οφείλεις να επιδείξεις και σε θέματα καριέρας, αφού οι καταστάσεις θα είναι εναλλασσόμενες, πηγαίνοντάς σε από το «ζεστό» στο «κρύο και αντίστροφα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντασυμβάλλει σε οικονομικά οφέλη μέσα από μια συνεργασία ή την ανεύρεση λύσεων μέσα από την δημοσιοποίηση των όποιων προβλημάτων σου.
Ερωτικά
Πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος σε εμποδίζουν να κάνεις το... πολυπόθητο βήμα προς τα εμπρός, όμως καλώς συμβαίνουν όλα αυτά, αφού δεν είναι σωστό να βάζεις το νέο «κρασί» σε παλιό «βαρέλι». Δείξε λίγη υπομονή κι όλα θα γίνουν.

ΛΕΩΝ ♌
Γενικά
Η Δήμητρα στο ζώδιό σου κάνει ό,τι... περνά από το χέρι της για να πάρεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια τιμητική διάκριση. Παράλληλα, η Πανσέληνος του Οκτωβρίου αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι από την στιγμή που εσύ επιλέγεις, προσπάθησε να επικεντρωθείς στην ουσία και να μην αναλωθείς σε άσκοπους μελοδραματισμούς! Αντίθετα, στα πλαίσια μιας πιο πρακτικής αναζήτησης θα μπορέσεις να αντλήσεις χρήσιμες γνώσεις ή πληροφορίες.
Ερωτικά
Ό,τι κι αν γίνει σε αυτήν την συγκυρία, αποκλείεται να είναι ξεκάθαρο. Κι αν βέβαια πρόκειται απλά για μια περιπέτεια, δεν χάλασε κι ο κόσμος. Αν όμως τρέφεις άλλου είδους «φιλοδοξίες», πρόσεξε μην μπλέξεις σε μια υπόθεση με πολλές... ασυμβατότητες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍
Γενικά
Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού - Ζυγού μπορεί να σε κάνει πιο ασταθή στην διαχείριση των οικονομικών σου ή να σε παρασύρει σε αχρείαστες καταναλωτικές επιλογές. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να λάβεις κι ένα έκτακτο «επίδομα», που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, η ουσία όμως είναι ότι τελικά θα έρθεις «ίσα βάρκα, ίσα νερά»! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα συμβάλλει σε μια μυστική ή άτυπη συνεργασία, μέσω της οποίας θα ενισχύσεις την θέση σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθεί το παρασκήνιο μιας υπόθεσης.
Ερωτικά
Τα ερωτικά «παιχνίδια» καλά κρατούν, αλλά να θυμάσαι ότι με το υπάρχον καθεστώς στους ουρανούς είναι μάλλον απίθανο να προκύψει μια «φυσιολογική» σχέση με διάρκεια. Αντίθετα, μπορείς να ποντάρεις πολλά περισσότερα σε μια «καυτή» περιπέτεια!

ΖΥΓΟΣ ♎
Γενικά
Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου σε επηρεάζει άμεσα και σε καλεί να ενεργοποιηθείς, επιστρατεύοντας κάθε δεξιότητά σου, αφού είναι βέβαιο ότι κατά την διάρκεια της ημέρας θα αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις. Το κυρίως «διακύβευμα» είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, που αναμένεται να περάσουν από πολλές και διαφορετικές φάσεις, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε όχι. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Λέονταεξυπηρετεί άριστα τις προθέσεις σου για την δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα ή την ένταξή σου σε μια ομάδα.
Ερωτικά
Το σύμπαν σε βάζει σε... πειρασμό να εμπλακείς σε μια μάλλον κρυφή σχέση, που έχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά και σημεία τριβής. Όμως, το πιο σωστό για σένα σε αυτήν την φάση θα ήταν να αφήσεις... υποσχέσεις, περιμένοντας να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏
Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα συμβάλλει στην ανάδειξη του έργου σου, ίσως μάλιστα να βραβευθείς για κάτι, ενώ σου δίνει το... απόλυτο πλεονέκτημα σε σχέση με δράσεις που απευθύνονται στο κοινό. Ξέχνα λοιπόν για λίγο τις «μετριοφροσύνες» και πάρε αυτό που σου αξίζει! Παράλληλα βέβαια, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο και για κάποιες πιο προσωπικές σου στιγμές μακριά από τον πολύ κόσμο, ώστε να φορτίσεις τις «μπαταρίες» σου. Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Ο «φορτωμένος» Άρης στην Παρθένο σε καλεί να κρατήσεις αποστάσεις από υποθέσεις που αφορούν άλλους, αφού μπορεί να μπλέξεις χωρίς λόγο. Αντίθετα, μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνεται για να ορίσεις τα πλαίσια της δικής σου σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐
Γενικά
Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου τείνει να ανανεώσει τον κύκλο των γνωριμιών σου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως κάθε νέα επαφή σου θα έχει και «ποιοτικά» χαρακτηριστικά. Αντίθετα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «φθαρείς» δίπλα σε άτομα που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνον με τον μικρόκοσμό τους και τα συναισθηματικά τους ζητήματα. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στον Λέοντα συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών σου και σε επαφές με άτομα του εξωτερικού, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί ένα σημαντικό ταξίδι.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να «σπάσεις» την μοναξιά σου αλλά από εκεί και ύστερα τίθεται θέμα... διάρκειας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην παραβιάσεις... βάναυσα τα «θέλω» του/της συντρόφου σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Γενικά
Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού προάγει μεν τις δημόσιες σχέσεις σου, αλλά δεν εγγυάται για σένα ούτε την σταθερότητα, ούτε την αξιοπιστία στις συναλλαγές σου με άλλους/ες, ιδιαίτερα τις επαγγελματικές. Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργείται μια οικογενειακή αναστάτωση. Από την άλλη πλευρά, σίγουρα θα σου δοθούν ευκαιρίες για κάτι καλό, έστω κι αν τα οφέλη σου δεν θα έχουν βάθος χρόνου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέοντα δρομολογεί μια συνεργασία ή σύμβαση, που θα φέρει τα οικονομικά σου στο επιθυμητό σημείο.
Ερωτικά
Φαίνεται να βρίσκεσαι σε δίλημμα και μακάρι να μπορούσες να πετύχεις το «δύο σε ένα» αλλά τουλάχιστον σε αυτήν την φάση η ζωή δεν δείχνει διατεθειμένη να σε διευκολύνει. Βολέψου λοιπόν με μια κατάσταση «σε αναμονή», μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒
Γενικά
Η Δήμητρα στον Λέοντα πριμοδοτεί μια συνεργασία που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι των «ανταγωνιστών» σου και θα σου δώσει «βήμα» για να εκφράσεις τις απόψεις σου. Παράλληλα, η Πανσέληνος του Οκτωβρίου εξυπηρετεί σε μέγιστο βαθμό την πρόθεσή σου να γνωρίσεις κόσμο και να επεκταθείς σε νέα ενδιαφέροντα, απλά καλό είναι να μην «φας την ώρα σου» με ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας κι ο άλλος. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να... τριγυρίζεις σε διάφορα «στέκια», καλλιεργώντας τις δημόσιες σχέσεις σου!
Ερωτικά
Με την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη, δεν είναι διόλου δύσκολο να έχεις ό,τι επιθυμείς, στα πλαίσια όμως μιας ερωτικής περιπέτειας και μάλιστα με ένα πρόσωπο που είτε σου παρέχει υπηρεσίες ή συνδέεται με τον χώρο της δουλειάς σου, είτε σε... προκαλεί επικοινωνιακά!

ΙΧΘΥΕΣ ♓
Γενικά
Αν και ο «συναγερμός», που θα σημάνει, θα λήξει χωρίς ιδιαίτερες απώλειες, η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού ενδέχεται να δρομολογήσει κάποιες οικονομικές εξελίξεις που θα σε αναστατώσουν. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, που θα προκαλέσουν, οι ίδιες, προβλήματα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Λέονταδρομολογεί μια επαγγελματική συμφωνία ή σύμβαση που θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στους στόχους σου, έστω κι αν για την ώρα υπάρχουν... κάμποσα εμπόδια που πρέπει να υπερπηδηθούν!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη και ο Άρης απέναντί σου μπορεί να σε φέρουν κοντά σε ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται στις βασικές προδιαγραφές σου. Από εκεί και ύστερα όμως, θα χρειαστεί χρόνος και... κόπος για να «δέσει» η υπόθεση, αφού τα εμπόδια δεν θα είναι και λίγα.
astrology.gr
Ζώδια 1486686415809626871
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε