Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη!


\Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

item-thumbnail Πάμε πάλι από την αρχή!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σου ζητά να κλείσεις ένα κεφάλαιο στα οικονομικά σου, αλλάζοντας ριζικά τους στόχους και τις κατευθύνσεις σου. Προκειμένου μάλιστα να «πειστείς», ενδέχεται να υπάρξει μια απώλεια ή ένα αδιέξοδο. Επιπλέον, αν δεις τα «σκούρα», καλό θα ήταν να μην εγκλωβιστείς σε μια δέσμευση που ναι μεν σου καλύπτει επείγουσες ανάγκες αλλά σε «δένει χειροπόδαρα». Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να ξεχάσεις κάθε δυσκολία σου, μέσα από ευχάριστες επαφές ή συναναστροφές, ενώ ευνοεί και τα ταξίδια σου.

Ερωτικά
Επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα» και είτε «κυκλοφορήσεις» έξω, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλο και κάτι... ευχάριστο θα συμβεί! Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου, ίσως λάβεις μια καλή είδηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως αποκτήσεις κάτι που θα σε γεμίσει χαρά και ικανοποίηση. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να δωρίσεις κάτι σε κάποιον/α που αγαπάς κι εκτιμάς. Την ίδια στιγμή ωστόσο ο Ήλιος στον Σκορπιό σε θέτει προ διλήμματος για το αν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια «τετελεσμένα» στην ζωή σου ή αν, αφορμής δοθείσης, αφήσεις τελικά πίσω σου όλα εκείνα που σε περιορίζουν ή σε θλίβουν, ξεκινώντας μια νέα αναγεννητική πορεία.

Ερωτικά
Πίσω από την «βιτρίνα» των απολαύσεων, η ημέρα κρίνεται ως «αποφασιστικής σημασίας» για τα προσωπικά σου και είτε είσαι εσύ που θα πάρεις την ευθύνη μια επιλογής, είτε την αφήσεις στην «άλλη πλευρά» ή το... σύμπαν, το βέβαιο είναι ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να περάσεις καλά κοντά σε πρόσωπα που σε φροντίζουν και νοιάζονται για σένα, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια πρόταση που σε διευκολύνει σε πολλά. Παράλληλα όμως, ο Ήλιος στον Σκορπιό ορίζει το τέλος ενός κύκλου στα εργασιακά σου και καλό είναι να μην «γαντζωθείς» σε αυτό που «πεθαίνει», υποκύπτοντας σε ενδεχόμενους εκβιασμούς αλλά να προχωρήσεις μπροστά, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σου.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις αισθητά τις συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα να βρεθείς ενώπιον ενός ευχάριστου διλήμματος. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να χαρείς από μια επιτυχία του/της συντρόφου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά


Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε ωθεί να διερευνήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε εκείνες που ανεξαρτήτως «τιμήματος» σε κάνουν να νοιώθεις ασφαλής και σε αυτές που είναι συνυφασμένες με μια πιο αβέβαιη πορεία αλλά σε εκφράζουν πραγματικά. Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι ίσως χρειαστεί να πάρεις τις αποφάσεις σου έχοντας «το μαχαίρι στο λαιμό». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη, σου δίνει το πλεονέκτημα στις εργασιακές σου σχέσεις.
Ερωτικά
Μια εξέλιξη μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά ή να σε στενοχωρήσει αλλά σε κάθε περίπτωση ισχύει το «ουδέν κακόν, αμιγές καλού» και τελικά η προσαρμογή σου σε μια νέα κατάσταση είναι εκείνη που θα σου επιτρέψει να κινηθείς πιο ελεύθερα, ανεξάρτητα από τις όποιες «απώλειες».

ΛΕΩΝ
Γενικά


Μια κατάσταση που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου φαίνεται ότι «δεν πάει άλλο» κι εδώ είναι που οφείλεις να πάρεις τις αποφάσεις σου, όσο δύσκολες κι αν είναι. Την ίδια στιγμή βέβαια, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να ανακαλύψεις τι κρύβεται πίσω από όλα όσα έχουν διαμειφθεί στο παρασκήνιο ή έχουν συμβεί στο παρελθόν και σε οδήγησαν στην τωρινή σου θέση. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνει πρόθυμη να σε «αποζημιώσει» με ευχάριστες συναναστροφές.
Ερωτικά
Τα ευχάριστα μηνύματα πολλαπλασιάζονται κι αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου για ένα νέο ξεκίνημα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να χαρείς και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου κάθε στιγμή, σε ένα περιβάλλον της αρεσκείας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά


Η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει στην εξομάλυνση των καταστάσεων στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να σου φέρει κι ένα σημαντικό όφελος ή μια χαρά από εκείνες που… δεν ξεχνιούνται εύκολα! Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον Σκορπιό σε θέλει πιο «υποψιασμένο/η» στις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο», ώστε να μην πέσεις θύμα κάποιας χειραγώγησης. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στερηθείς των υπηρεσιών που σου παρέχουν μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας.
Ερωτικά
Σήμερα δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα της «οικογενειακής» ζωής, μέσα σε ένα «εορταστικό» κλίμα! Από την άλλη πλευρά, αν «κυκλοφορήσεις» έξω, τότε είτε «ψάχνεσαι», είτε όχι, το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις δύσκολες στην διαχείρισή τους.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, απαλλαγμένος/η από δεσμεύσεις και παθογένειες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Ίσως μάλιστα να κερδίσεις κάτι σημαντικό ή να λάβεις εγγυήσεις για ένα εγχείρημά σου, τίποτα όμως από όλα αυτά δεν θα συμβεί, αν κι εσύ δεν εγκαταλείψεις οριστικά κάποια «κεκτημένα», που όμως τελικά αποδείχτηκαν ένας μεγάλος «μπελάς». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις αλλά και να φροντίσει για την… γκαρνταρόμπα σου!

Ερωτικά
Απανωτές επιτυχίες σε ενθαρρύνουν και έχοντας μια καλή ψυχολογία είσαι σε θέση να πετύχεις πολλά. Βέβαια προς το παρόν εκείνο που προέχει είναι το έρθεις σε επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά από την στιγμή που θα κερδίσεις τις εντυπώσεις, όλα θα βρουν τον δρόμο τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να κάνεις αυτό που ίσως ξέρεις καλύτερα από οτιδήποτε άλλο, δηλαδή το να «αναγεννηθείς από τις στάχτες σου», διαγράφοντας με μια «μονοκοντυλιά» όλα εκείνα που σε «κρατάνε» πίσω, από τις πάγιες συνήθειες ή τις εμμονές σου, μέχρι τους στόχους σου που στερούνται πλέον προοπτικής. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να «τονώσει» τα οικονομικά σου ή να εκπληρώσει μια επιθυμία σου, συμβάλλοντα θετικά και στην βελτίωση της ψυχολογίας σου.
Ερωτικά
Κάτι που θα μάθεις ή θα ανακαλύψεις μπορεί να ενεργοποιήσει άμεσα τις μηδενιστικές τάσεις σου και να «χύσεις την καρδάρα με το γάλα» μονομιάς! Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις τις ακρότητες, αφού αύριο… ξημερώνει μια άλλη μέρα και μπορεί να δεις το όλο θέμα διαφορετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχει… κέφια, κάτι που αναμένεται να αποτυπωθεί και στο σύνολο της καθημερινότητάς σου! Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι τελικά κάποια πράγματα γίνονται πολύ εύκολα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα όμως ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για όλα εκείνα που μπορεί να διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα υπάρχει ένα άτομο που σε ζηλεύει ή σε εχθρεύεται κι όσο πιο σύντομα το «ξεσκεπάσεις», τόσο το καλύτερο για σένα.
Ερωτικά
Οι προδιαγραφές σου για κάτι «καλό» είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από υπαρκτές και στην χειρότερη περίπτωση αναμένεται να περάσεις όμορφα με καλή παρέα. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να επισημοποιήσεις μια σχέση που σε καλύπτει σε πολλά και θα… συνεχίσει να το κάνει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά


Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να βάλεις τέλος σε μια φιλία ή να αποσυρθείς οριστικά από μια συλλογική προσπάθεια που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Κι αν αυτό σου δημιουργήσει μια «αίσθηση ματαιότητος», να θυμάσαι ότι σίγουρα σου αξίζουν καλύτερα πράγματα και ο μόνος τρόπος για να τα βρεις είναι να χαράξεις μια νέα πορεία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνει πρόθυμη να συμβάλλει θετικά στην υγεία σου αλλά και στην απόκτηση ενός οικιακού ζώου.
Ερωτικά
Ένας «πειρασμός» σου… γνέφει και τελικά δεν αποκλείεται να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που ναι μεν έχει ήδη κάποια δέσμευση αλλά δεν δείχνει να είναι και τόσο «σφιχτή»! Τα ανάλογα όμως ισχύουν και για τις δικές σου δεσμεύσεις, οπότε στα πλαίσια της καλοπέρασης όλα είναι ανοικτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να «ζυγίσεις» όλα εκείνα που σου εμφανίζονται ως «ικανή και αναγκαία συνθήκη» για την πρόοδο και την καριέρα σου, ίσως μάλιστα με έναν περίπου «εκβιαστικό» τρόπο. Κι εδώ είναι που θα πρέπει να αποφασίσεις το «με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις», προσμετρώντας τα πράγματα με γνώμονα την αλήθεια και όχι το υποτιθέμενο «συμφέρον» σου. Την ίδια στιγμή βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη μπορεί να σου φέρει μια νέα φιλική σχέση και περισσότερες παρέες.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η και θέλεις να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε φίλους/ες που έχουν τα… κατάλληλα «κονέ»! Ίσως όμως να αρκεί και η φυσική σου παρουσία σε ένα κοινωνικό δρώμενο, αφού σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των άλλων για σένα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά


Η Αφροδίτη στον Τοξότη έχει όλη την καλή διάθεση να σου διευκολύνει την ζωή, μέσα από παροχές ή βοήθειες και βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος να την απαρνηθείς! Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσεις το έργο σου, ίσως μάλιστα η φυσική σου παρουσία να αρκεί γι’ αυτό. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Σκορπιό εξάπτει την ανάγκη σου να «βαδίσεις» σε άγνωστα «μονοπάτια», αλλά αν η αναζήτησή σου δεν έχει πνευματικό περιεχόμενο, πρόσεξε για ενδεχόμενα κακά συναπαντήματα!

Ερωτικά
Η φυσική σου παρουσία είναι εκείνη που παίζει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις και είτε επειδή «λάμπεις», είτε γιατί… έτσι το έφεραν τα πράγματα, δέχεσαι «βροχή» φιλοφρονήσεων και μηνυμάτων που δηλώνουν το πόσο επιθυμητός/η είσαι! Η συνέχεια βέβαια επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια…
astrology.gr
Ζώδια 4114929711180677688
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε