Loading...

Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016


Τα Ζώδια Σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. 

Δημιουργική ένταση.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φαίνεται να ανήκεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας αφού τόσο ο κυβερνήτης πλανήτης σου ο Άρης, όσο και ο Ουρανός που φιλοξενείται στο ζώδιο σου έχουν «πιάσει δουλειά», προσδίδοντας στις εξελίξεις έναν γρήγορο ρυθμό που σου ταιριάζει «γάντι». Μπορείς λοιπόν να ελπίζεις σε μια ταχύτατη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, ωστόσο δεν θα λείψουν και τα «ακραία φαινόμενα» ή κάποιες αντιπαλότητες, ιδιαίτερα σε σχέση με οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Επιπλέον είναι πιθανό να αλλάξουν οι όροι μιας συνεργασίας.

Ερωτικά
Κάτι αλλάζει στα προσωπικά σου και είτε πρόκειται για ένα ευχάριστο «σπάσιμο» της ρουτίνας, είτε για μια απροσδόκητη εξέλιξη που θα σε προβληματίσει, το βέβαιο είναι πως δεν θα... πλήξεις! Επιπλέον ίσως λάβεις ένα μήνυμα ερωτικού περιεχομένου από ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά


Με τον Άρη και τον Ουρανό να «κάνουν παιχνίδι» δείχνει μάταιη οποιαδήποτε αίσθηση ασφάλειας και αυτάρκειας, αντίθετα καλείσαι να αγωνιστείς ή ακόμη και να... επαναστατήσεις απέναντι σε πολιτικές ή συμπεριφορές που παραβιάζουν τις αρχές σου και πλήττουν τα συμφέροντά σου. Ίσως μάλιστα να δοκιμάσεις μια δυσάρεστη έκπληξη από ένα πρόσωπο που θεωρούσες «δικό σου». Στον αντίποδα ίσως λάβεις μια απρόσμενη υποστήριξη από ένα ισχυρό άτομο που μέχρι χθες σε αντιμαχόταν.
Ερωτικά
Το τελευταίο πράγμα που μπορείς να ζητήσεις σήμερα είναι η... ηρεμία σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ετοιμάσου για ένα γερό «πατιρντί»! Αν βέβαια είσαι διαθέσιμος/η τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν ραγδαία χωρίς φυσικά να διασφαλίζεται από πουθενά η συνέχεια και η διάρκεια μιας ενδεχόμενης σχέσης.

ΛΕΩΝ
Γενικά


Επειδή τα πράγματα δεν εξαρτώνται μόνον από σένα, φρόντισε να ρωτήσεις ή να συμβουλευτείς και όσους/ες εμπλέκονται στα σχέδια σου, προκειμένου να αποφύγεις αντιδικίες που θα χαλάσουν το «κλίμα ομοψυχίας». Επιπλέον, ο ενεργός Άρης μπορεί να προκαλέσει ζημιές και «σπασίματα» στο σπίτι ή το γραφείο σου, καλό είναι λοιπόν να είσαι πιο προσεκτικός/η με την χρήση εργαλείων ή συσκευών που σου χρειάζονται άμεσα. Παράλληλα, μπορεί να αιφνιδιαστείς από μια εξέλιξη στα περιουσιακά σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη διανθίζει την προσωπική σου ζωή με ευχάριστες στιγμές, την ίδια στιγμή όμως η Σελήνη απέναντί σου δεν σου επιτρέπει να καταλήξεις με σιγουριά στο τι είναι αυτό που ζητάς, κάτι που αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να προκαλέσει απορίες και προβληματισμό στο ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Η καθημερινότητά σου αναμένεται να κινηθεί σε έντονους ρυθμούς, κάτι βέβαια που μπορεί να έχει τα καλά του αλλά και τα... στραβά του, αφού από την μια πλευρά θα μπορέσεις να πετύχεις άμεσα και γρήγορα κάποιες από τις επιδιώξεις σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να ενοχληθείς... σφόδρα από παρεμβάσεις άλλων στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός ίσως να θέσει εν αμφιβόλω κάποια αναμενόμενα έσοδα, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να σου ανοίξει μια «πόρτα» που δεν υπολόγιζες.
Ερωτικά
Σήμερα ο Άρης έχει τον πρώτο «λόγο» στα προσωπικά σου και κάτω από την «επιστασία» του μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, θετικές στην περίπτωση που είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή αλλά «ενοχλητικές» αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού κάποιες απαιτήσεις μάλλον σε... ξεπερνούν!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά


Σήμερα καλείσαι να συγκεράσεις ακραίες τάσεις και αντιθέσεις που αναπτύσσονται γύρω σου, απειλώντας να διακόψουν μια φιλόδοξη προσπάθεια ή συνεργασία που ήδη «τρέχει». Ίσως μάλιστα το όλο ζήτημα να αφορά σε οικονομικές διεκδικήσεις ή αυθαιρεσίες και το όλο «δράμα» να «παιχτεί» στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σου προσφέρει μια απροσδόκητη συμμαχία με ένα άτομο που τυπικά δεν έχει κανέναν λόγο να σε υποστηρίξει αλλά η παρέμβαση του... θυμίζει «από μηχανής θεό»!
Ερωτικά
Σήμερα τίποτε δεν είναι δεδομένο, ακόμη και τα πιο «σίγουρα» καλό είναι λοιπόν να προσαρμόσεις την πολιτική σου ανοίγοντας «δρόμους» στο νέο και την διαφορετικότητα. Και είτε «σπάσεις» την ρουτίνα στην σχέση σου, είτε ξεκινήσεις κάτι νέο και... τολμηρό, οι εξελίξεις τελικά θα σε δικαιώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά


Όσο κι αν θες να περάσεις μια ήρεμη ημέρα απαλλαγμένη από εντάσεις και προκλήσεις, ο Ερμής και ο Ήλιος στο ζώδιό σου έχουν μάλλον... διαφορετική άποψη και σε θέλουν «στις επάλξεις» κι έτοιμο/η να επιλύσεις μια σειρά από ζητήματα που είτε θα προκύψουν ξαφνικά, είτε έχουν να κάνουν με την «ανυπακοή» προσώπων που κινούνται στο περιβάλλον σου και προσπαθούν να κάνουν τα δικά τους. Φυσικά, η «μάχη» δεν είναι εκ προοιμίου ούτε χαμένη, ούτε κερδισμένη και πολλά θα εξαρτηθούν από το «μείγμα πολιτικής» που θα ακολουθήσεις.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη έχει όλη την... καλή πρόθεση να «δέσει» μια προσωπική σχέση σου μέσα από την ανταλλαγή ή προσφορά δώρων. Από την άλλη πλευρά πρόσεξε μήπως μια απότομη ή «αψυχολόγητη» κίνησή σου συμβάλλει σε μια ένταση που σίγουρα θα μπορούσε να αποφευχθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά


Η αποκάλυψη ενός μυστικού φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα και να δρομολογεί εξελίξεις που μέχρι χθες φάνταζαν ως... απίθανες! Αυτό μπορεί να αφορά τόσο στις σχέσεις σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, όσο και τις οικονομικές προτεραιότητές σου και τουλάχιστον ως προς τις τελευταίες, αν τολμήσεις, τότε θα δικαιωθείς. Αντίθετα όμως σε σχέση με τα ήδη κεκτημένα σου το περιβάλλον δεν είναι ασφαλές και καλό είναι να έχεις τον νου σου στα ποικίλα «αρπακτικά». Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να ασχοληθείς με ενδιαφέροντα που δεν είναι «της σειράς».
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φροντίζει για την καλοπέραση σου και για να νοιώθεις όμορφα ανεξάρτητα με το αν αυτό «δικαιολογείται» από τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο, μια αλλαγή στάσης από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου δώσει και «χειροπιαστά» ερείσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά


Ο Άρης στο ζώδιο σου σε κάνει λιγότερο υπομονετικό/η απέναντι σε όσους/ες «σου σπάνε τα νεύρα», που τουλάχιστον για σήμερα φαίνεται να προέρχονται από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν μάλιστα πρόκειται και για επαγγελματικά ζητήματα, τότε η δεδομένη ευαισθησία σου απέναντί τους μπορεί να σε «βγάλει από τα ρούχα σου»! Ωστόσο καλό είναι να θυμάσαι ότι οι «ακραίες» συμπεριφορές ή επιλογές των άλλων, υπαγορεύονται συνήθως από την δική τους αδυναμία να χειριστούν τις υποθέσεις που σας απασχολούν από κοινού.
Ερωτικά
Η εμπλοκή φίλων και γνωστών στα προσωπικά σου μπορεί να ξεπεράσει τα όρια αλλά σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να βάλεις στην θέση του τον κάθε «ταραξία». Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Τοξότη, προετοιμάζει το έδαφος για την μετεξέλιξη μιας «κρυφής» σχέσης σε κάτι πιο «επίσημο»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά


Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Σκορπιό «απαιτούν» από σένα να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, προκειμένου να ανταποκριθείς αποτελεσματικά στα διάφορα «ξαφνικά» που μπορεί να σου συμβούν. Και ναι μεν στο πεδίο των καινοτόμων ιδεών και εφαρμογών έχεις «το πάνω χέρι» αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμήσεις και κάποιες ενέργειες που γίνονται στο παρασκήνιο με σκοπό να «σου τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια». Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να συμβάλλει σε μια απρόσμενη μετακίνηση ή να σου φέρει μια «απίστευτη» είδηση!
Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να συντηρεί μια συναισθηματική αστάθεια, ικανή να προκαλέσει προβλήματα και προστριβές με το ταίρι σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια αναμένεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έστω και... προσωρινά, δείχνουν πρόθυμα να ενδώσουν στην ιδιαίτερη γοητεία σου!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά


Ο ενεργός Άρης «μεσολαβεί», ώστε να κινηθείς πολύ πιο αποφασιστικά στον κοινωνικό τομέα, κερδίζοντας νέους φίλους αλλά και προωθώντας τα ενδιαφέροντά σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια κάποιες από τις επιλογές σου μπορεί να ενοχλήσουν ή να μην αρέσουν σε κάποιους «κολλητούς» σου, που θεωρούν πως θίγονται τα συμφέροντά τους αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»! Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα αναμένονται εκπλήξεις και απρόοπτα.
Ερωτικά
Ένα ταξίδι μπορεί να σε φέρει κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ανάλογο «πλησίασμα» ωστόσο είναι πιθανόν να υπάρξει είτε μέσα από μια «εντατική» επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή ενός κοινωνικού δικτύου, είτε από την κοινή σας συμμετοχή σε ένα κοινωνικό δρώμενο.

astrology.gr
Ζώδια 5001096556390408839
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε